Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Technika

Chytré televizory nás sledují. Smiřte se s tím

http://avmania.e15.cz/chytre-televizory-nas-sleduji-smirte-se-s-tim

Zgemma H9 combo-OpenATV 6.4.Parabola no name AL 112/97,motor DG 240S,2x karta Freesat,tv LG 65QNED91Q/ 55FUC8160 Finlux s modulem Smit Cl+.Příjem pozic 80E - 45W.

Jarous
Registrace: 1/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Chytré televizory nás sledují. Smiřte se s...

ale jo Jarous,už jsem to tu jednou psal takové zařízení mi nesmí do baráku.A ani nejsem taková hračička že bych to musel mít.

Ufones
Registrace: 5/2010

Zapomněl jsi dodat.. a proto nakupujte u mě. Dostanete glejt, že vás žádný můj produkt nikdy nebude sledovat.

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

nevím proč z toho pořád každý dělá takovou vědu a bojí se ,že ho někdo špehuje.To by jste nesměli používat ani telefony ,které jsou pod neustálou kontrolou :laughing: prostě něco za něco...takže nějáká tv připojená k netu mi vůbec nevadí :)

universe
Registrace: 5/2013

Možná jsem paranoidní, ale já už TV od sítě odpojil dávno. Stejně jsem ty chytré funkce (kromě prvotního nadšení z nové hračky)kulové využíval. PS: Docela by mě zajímalo, jakou reklamu by velký bratr nabízel při sledování českých zpravodajských relací :-D :-D

krtan
Registrace: 1/2007

Chytré televizory nás sledují. Smiřte se s tím

myslim ze toto sa da lahko obist,, proste zistim ip adresu servu kam to odosiela a pridam ju do zoznamu zakaznych v routri. Okrem toho sa urcite onedlho ojavia alternativne fw a technici v LG a samsungu sa mozu skrabat za uchom :laughing:

betaar
Registrace: 7/2013

At se klidně někdo dívá, mně to je jedno, stejně velice rychle zjistí, že není o co stát... :)))

Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed

tukan
Registrace: 10/2005

Taky mi to přijde jedno, jestli někdo něco sleduje.
Navíc, TV stejně k netu připojenu nemám, pouze receiver.

Navíc, je to celé pitomost. Na sledovaní obyvatel jsou dnes jiné technologie, o kterých sotva tušíme.

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

Saxon

přesně tak,dnes ti třeba kouknou z "nebe" co si čteš na lavičce...a hlavně určitě někdo nebude zvědavej na normálního člověka.Já mám taky napojen receiver kvůli netradiu,tv když chci kouknout třeba jaký bude počasí a nemám po ruce mobil a bluray player pro BD Live a je mi jedno i kdyby někdo věděl na co se koukám atd.I když se budeš sebevíc snažit najde se lepší koumák který Tě och..je.A právě proto nemám el.správu účtu :laughing: to jedine by mi vadilo :laughing: R^

universe
Registrace: 5/2013

No, mně to jedno není. A rozhodně to nevzdávám.

HiFiOK
Registrace: 12/2006

RE:Chytré televizory nás sledují

Kdo není zkorumpovanej politik,tak mu to může být jedno!

zeze
Registrace: 5/2011

pokud to není zkorumpovaná malá ryba, tak mu to může být taky fuk... ;) teda v Čechách.

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

No konečně, kapr, sumec, lín, ..., fuk jen bezdomovcům. Jinak je to skoro 20. let. co jsem byl a začal provokoval Amiky na družici s paničkama a milenkamá na dece u vody na krásné zelené louce na slunci. Bylo jasno bez mraků, ok měli obraz. Jen jsem měl z nich kozy a zajímalo mě , jestli to ta jejich špion. družice stíhá než byl konec, to je v tom jejich centru asi rozhodilo, že tak daleko jim ta š. p. odletěla, až se jim stratil obraz z prostoru. Jinak jsem zrušil svůj soukr. mobil.. Do internet - bank jsem zásadně nešel. Jinak si hlídejte i Pin karty + slevové z márketů, .... atd, . :) R^

CES
Registrace: 4/2007

RE:Chytré televizory nás sledují

CES ty si hulil mařenu?

zeze
Registrace: 5/2011

Chytré televizory nás sledují

Jak ležíme na gauči a čumíme na 3D která není ve 3D
Rv Rv Rv Rv Rv :laughing: :laughing: :laughing:

josef1
Registrace: 9/2009

To né, naopak, dnes ještě píše aspoň trochu srozumitelně.

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

zeze

Nehulím, to je fakt a to nepíšu o Jánskách a Františkovích v lázních, tam to něžné pohl. žádá. A i při montážích satů, se to někdy vydaří. Kolegové já to k Vám beru upřímě a škoda že si tady vy-sí-ra-či, když se na 100% nebo s níma nesouhlasí, tak z NiCa udělají delila. Jinak Ti ji upřímě po pravdě podávám. R^

CES
Registrace: 4/2007

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra