![]() |
|
Chytré televizory nás sledují. Smiřte se s tímhttp://avmania.e15.cz/chytre-televizory-nas-sleduji-smirte-se-s-timZgemma H9 combo-OpenATV 6.4.Parabola no name AL 112/97,motor DG 240S,2x karta Freesat,tv LG 65QNED91Q/
55FUC8160 Finlux s modulem Smit Cl+.Příjem pozic 80E - 45W.
|
Jarous
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 069 |
![]() |
|
RE: Chytré televizory nás sledují. Smiřte se s...ale jo Jarous,už jsem to tu jednou psal takové zařízení mi nesmí do baráku.A ani nejsem taková hračička že bych to musel mít. |
Ufones
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 1 917 |
![]() |
|
RE: Chytré televizory nás sledují. Smiřte se s...Zapomněl jsi dodat.. a proto nakupujte u mě. Dostanete glejt, že vás žádný můj produkt nikdy nebude sledovat.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 125 |
![]() |
|
RE: Chytré televizory nás sledují. Smiřte se s...nevím proč z toho pořád každý dělá takovou vědu a bojí se ,že ho někdo špehuje.To by jste nesměli používat ani telefony ,které jsou pod neustálou kontrolou :laughing: prostě něco za něco...takže nějáká tv připojená k netu mi vůbec nevadí :) |
universe
Registrace: 5/2013 Příspěvků: 285 |
![]() |
|
RE: Chytré televizory nás sledují. Smiřte se s...Možná jsem paranoidní, ale já už TV od sítě odpojil dávno. Stejně jsem ty chytré funkce (kromě prvotního nadšení z nové hračky)kulové využíval. PS: Docela by mě zajímalo, jakou reklamu by velký bratr nabízel při sledování českých zpravodajských relací :-D :-D |
krtan
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 116 |
![]() |
|
Chytré televizory nás sledují. Smiřte se s tímmyslim ze toto sa da lahko obist,, proste zistim ip adresu servu kam to odosiela a pridam ju do zoznamu zakaznych v routri. Okrem toho sa urcite onedlho ojavia alternativne fw a technici v LG a samsungu sa mozu skrabat za uchom :laughing: |
betaar
Registrace: 7/2013 Příspěvků: 62 |
![]() |
|
RE: Chytré televizory nás sledují. Smiřte se s...At se klidně někdo dívá, mně to je jedno, stejně velice rychle zjistí, že není o co stát... :)))Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 158 |
![]() |
|
RE: Chytré televizory nás sledují. Smiřte se s...Taky mi to přijde jedno, jestli někdo něco sleduje.Navíc, TV stejně k netu připojenu nemám, pouze receiver. Navíc, je to celé pitomost. Na sledovaní obyvatel jsou dnes jiné technologie, o kterých sotva tušíme. On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
Saxonpřesně tak,dnes ti třeba kouknou z "nebe" co si čteš na lavičce...a hlavně určitě někdo nebude zvědavej na normálního člověka.Já mám taky napojen receiver kvůli netradiu,tv když chci kouknout třeba jaký bude počasí a nemám po ruce mobil a bluray player pro BD Live a je mi jedno i kdyby někdo věděl na co se koukám atd.I když se budeš sebevíc snažit najde se lepší koumák který Tě och..je.A právě proto nemám el.správu účtu :laughing: to jedine by mi vadilo :laughing: R^ |
universe
Registrace: 5/2013 Příspěvků: 285 |
![]() |
|
RE: Chytré televizory nás sledují. Smiřte se s...No, mně to jedno není. A rozhodně to nevzdávám. |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
![]() |
|
RE:Chytré televizory nás sledujíKdo není zkorumpovanej politik,tak mu to může být jedno! |
zeze
Registrace: 5/2011 Příspěvků: 669 |
![]() |
|
RE: Chytré televizory nás sledují. Smiřte se s...pokud to není zkorumpovaná malá ryba, tak mu to může být taky fuk... ;) teda v Čechách.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: Chytré televizory nás sledují. Smiřte se s...No konečně, kapr, sumec, lín, ..., fuk jen bezdomovcům. Jinak je to skoro 20. let. co jsem byl a začal provokoval Amiky na družici s paničkama a milenkamá na dece u vody na krásné zelené louce na slunci. Bylo jasno bez mraků, ok měli obraz. Jen jsem měl z nich kozy a zajímalo mě , jestli to ta jejich špion. družice stíhá než byl konec, to je v tom jejich centru asi rozhodilo, že tak daleko jim ta š. p. odletěla, až se jim stratil obraz z prostoru. Jinak jsem zrušil svůj soukr. mobil.. Do internet - bank jsem zásadně nešel. Jinak si hlídejte i Pin karty + slevové z márketů, .... atd, . :) R^ |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
RE:Chytré televizory nás sledujíCES ty si hulil mařenu? |
zeze
Registrace: 5/2011 Příspěvků: 669 |
![]() |
|
Chytré televizory nás sledujíJak ležíme na gauči a čumíme na 3D která není ve 3DRv Rv Rv Rv Rv :laughing: :laughing: :laughing: |
josef1
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 93 |
![]() |
|
RE: Chytré televizory nás sledují. Smiřte se s...To né, naopak, dnes ještě píše aspoň trochu srozumitelně.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 125 |
![]() |
|
zezeNehulím, to je fakt a to nepíšu o Jánskách a Františkovích v lázních, tam to něžné pohl. žádá. A i při montážích satů, se to někdy vydaří. Kolegové já to k Vám beru upřímě a škoda že si tady vy-sí-ra-či, když se na 100% nebo s níma nesouhlasí, tak z NiCa udělají delila. Jinak Ti ji upřímě po pravdě podávám. R^ |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
![]() |