![]() |
|
Francouzské programy z Astra 19,2 EProsím o radu, jakou francouzskou kartu (od jakého konkrétního poskytovatele) si mám koupit, abych mohla přijímat kodované francouzské programy ? Plánuji mít přijímač s kartou Skylink s přídavným CI slotem pro dekodovací modul Viaccess. Předpokladám, že existuje i ve FR karta s dekodovaním Viaccess jako je například Skylink tady v ČR ? :-/ |
lecain
Registrace: 12/2013 Příspěvků: 3 |
![]() |
|
RE: Francouzské programy z Astra 19,2 Ecanalsat trebaZdravím Vás!
|
bobo2
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 628 |
![]() |
|
RE: Francouzské programy z Astra 19,2 Edíky, kouknu na to R^ |
lecain
![]() |
|
RE: Francouzské programy z Astra 19,2 EAle mám takový dojem že ty jejich karty jsou spárované s příjimači jako u nás digi :OSkylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD
|
jackino
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 5 664 Galerie: jackino |
![]() |
|
Proč kartu,když je to zadarmoz družice 5W. Tam jsou francouzských programů mraky a bez kódování.Z družice 9E je První francouzský program TF1 v HD zadarmo a ještě populární M6 HD!!! Pro příjem programů Skylink z družice 23,5E a výše zmíněných družic 9E a 5W stačí jedna parabola T55. Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.
|
samorost
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 395 |
![]() |
|
RE: Francouzské programy z Astra 19,2 EJá dělal jednoho Frantíka co si komplet dovezl z Francie na Canal+.Byla tam parabola obdoba Mascom a přijímač obdoba NanoXX v HD.Zprvu jsem si myslel že vysílají z 5 W,ale nenačítaly se zápisy.Až po otočení na Astru 1-19E,se chytl a automaticky proscanoval podobně jako u SKY UK.Předvolby mají napevno jako u Digi TV a nemožnost editace.Po dlouhé době jsem viděl např.MCM apod.Přijímače mají spárované s kartu,tudiž utrum s modulem. |
Baron
Registrace: 2/2005 Příspěvků: 1 456 Galerie: Baron |
![]() |
|
RE: Francouzské programy z Astra 19,2 ETak jsem koukala na ten canalsat a opravdu by bylo nutné mít jejich přijímač, co by neřešilo naši potřebu mít jak francouzské programy, tak klasika české + slovenské ze Skylinku :crying: to samé jsme se dočetli u TNTsat. No pak jsem náhodou narazila na BIStv a oni nabízí kartu s měsíčním poplatkem a dá se snad ve fr. eshopu koupit i modul kompatibilní s tou jejich kartou. To vypadá nadějně :) Chceme totiž mít dětské programy pro děti a ty snad zdarma nikde nejsou :( |
lecain
![]() |
|
![]() |