![]() |
|
Film Europe ChannelSledujete niekto tento program? Pridávajú tam aj nové filmy? |
mbfin
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 325 |
![]() |
|
RE: Film Europe ChannelKvalitný kanál,ale titulky sa mi rozhodne nechce čítať takže by som si ho nepredplatil ;P Ak by tam bol dabing tak by som nad tým uvažoval inak nie...VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7
|
kostik123
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 10 718 |
![]() |
|
Film Europe ChannelTak jak pise kostik123,kvalitni kanal ale skoda ze neni dabing |
bistro
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 630 |
![]() |
|
RE: Film Europe Channelmozte si spravit ciarku na opacnej strane barikady. pozeram zasadne v original zneni s titlkami, takze pre mna jeden z naj kanalov. |
noces
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 771 |
![]() |
|
nocesMáš pravdu,ale ked prídem unavený z práce a ešte čítať titulky tak to nie,dakujem... RvVU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7
|
kostik123
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 10 718 |
![]() |
|
RE: Film Europe ChannelKludne by mohli byt dve zvuk.stopy, jedna povodna a druha s dabingom. Ale treba písať požiadavky na Film europe Ch. Takze kto chce aj dabing nech im napíše.Ževraj to potom budú zvažovať. |
mbfin
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 325 |
![]() |
|
RE: Film Europe Channelnoces -presne tak absolutny suhlas!!!!!!!! R^ R^ R^ R^ |
pykaso
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 233 |
![]() |
|
Film EuropeBude vysielať výlučne v pôvodnom znení s titulkami,dabing sa neplánuje.Inak tiež sa rád pozriem aj na takýto tip kanálu a tzv."náročnejšie filmy" a stalo sa už aspoň v mojom prípade,že film,ktorý som tam videl,mal väčší zažitok,ako keby som pozeral hocijaký iný film na inom kanále.Síce uprednostnujem dabing,ale tu sa bez neho aj dokážem obísť.Octagon 8008 mini
Karty SKY DE, Skylink
Astra 19.2E,23.5E,Thor 0.8W
|
Mego
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 952 |
![]() |
|
RE: Film Europe ChannelŽádný dabing. Jen ať to pěkně nechají v originále. U mě dobrý! ;-)Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)
|
wladys
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 3 444 |
![]() |
|
RE: Film Europe ChannelMinule som videl spanielsky film, ktory daval Film Europe v originalnom zneni na Nova Cinema s dabingom. Ten film dabingom stratil 40% z atmosfery. Takze urcite radsej original! A aspon pocujeme akymi peknymi jazykmi tu v Europe rozpravame. Film Europe moja naj TV stanica. Vdaka za nu. |
IVOzNR
Registrace: 4/2011 Příspěvků: 277 |
![]() |
|
RE: Film Europe ChannelSuhlas, moze byt aj bez dabingu ;) najdu sa tam zaujimave filmy. Jedine, co mi trochu vadi, je niekedy divny upscaling na 16:9 dost deformovany obraz a uz sa s nim neda nic urobit...ale da sa to prezit. |
HornetF18
Registrace: 10/2011 Příspěvků: 878 |
![]() |
|
RE: Film Europe ChannelTo je jediny problem, ze filmovy material natoceny v obrazovom pomere 4:3 vysielaju roztiahnute na 16:9. Pisal som im aby v tomto pripade vlozili do obrazu zvisle bocne cierne pruhy (latterbox), ktore by vyplnili obraz 16:9. Inak s takouto zlou geometriou obrazu 4:3 na vysielanie v 16:9 ma aj HBO Comedy u starsich snimkov natocenych v 4:3. Nastastie moj Panasonic P42VT20E umoznuje pod ZOOM1 takto deformovany obraz upravit do spravneho rozmeru. |
IVOzNR
![]() |
|
Film EuropeS dabingem mi to nevyhovuje original je original R^ R^ |
emtech
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 378 |
![]() |
|
RE: Film Europe Channeljen škoda že mi titulky nechodí korektně ve většině přijímaču co mam momentálně doma :((Amiko mini combo,Amiko A4K combo+,HD Box 9105+,Mystique SaTiX-S2,SG-2100
|
alda
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 3 393 |
![]() |
|
RE: Film Europe ChannelKvoli nefungujucim titulkom na Film Europe som vymenil inak slusny prijimac Ocatgon 918HD za Technisat Digicorder ISIO S a titulky funguju na 100%. Na Octagon 918 bola uz ukoncena SW podpora, tak by titulky uz nikto neopravil. Ale znamy, co ho odo mna kupil titulky na Eurosport HD nepotrebuje. |
IVOzNR
![]() |
|
Taky si přidámKvalitní ,má úrověň,ještě mě nezklamal v hodnotách a tytuly mi coby staršímu čumiteli nevadí,dřív bylo spousta filmu s tytulky akorát,že dnes ve 12,....mi nešel asi jsem vzal blbou kartu,tak jsem koukal na císaře Pána při práci(doma) |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 530 |
![]() |
|
![]() |