Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Skylink Infolinka

Skylink infolinka: servisní poplatek zaplacen a programy nejdou. Hrůza, nakonec jsem dostal vynadáno že nepoužívám certifikovaný přijímač. Celý Skylink je po změně vlastníka nemocný nenažraností a rakovinou.

zdeno001
Registrace: 11/2007
Stránka: [ 1 ] 2 3 4 5
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 108
Odpověď v diskusním vlákně

šak a ....

čo si čakal , musiš im povedať, že máš Ready STB, alebo kartu v Ready module. :))) :))) :)))

PISTOK153
Registrace: 11/2010

RE: Skylink Infolinka

To ťa nenapadlo vybrať si niektorý z certifikovaných a nahlásiť ho ako tvoj? Extra len pre teba by poslali na tvoju kartu reautorizáciu... No nič ešte nie je stratené. Neviem aký máš prijímač, či je karta v čítačke, v module, či ti prechádzajú zápisy, (vyskúšaj v druhom prijímači)... V Rýchlej pomoci na Skylinku si pošli extra zápisy len pre seba a ak nemáš inú záludnosť, po 15 minútach by ti to malo ísť. ;)

DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.

Maneto
Registrace: 9/2010
Galerie: Maneto

nemusí

to isť bohužial ani potom, oni v skylinku vedia poslať ten zápis trošku ináč, to som si zistil z jednou nepodarenou ICE, ono pokecali sme si raz trošku, teda iba odklepla, a šliapalo to to 3 sekund. :))) :))) :)))

PISTOK153
Registrace: 11/2010

Tento neskutočný bordel v Sky linku musí majiteľom na niečo slúžiť.Začinam mať pocit ,že link bude postupne daný do ladu a vznikne nový,lepšie vyhovujúci novým majiteľom

jurko
Registrace: 7/2008

zdeno001

Ja by som sa jej opytal ci ona ma certifikovanu pucu. :)))

hajnalka
Registrace: 5/2010

Zažil jsem něco podobného.
Starší pán mě požádal abych mu přes internet zaplatil balíček Komby, že on net nemá a nějak se v tom nevyzná. Stalo se. Po převodu peněz se týden nic nedělo, tak jsem poslal urgentní email, na což během 10 minut (k mému překvapení) balíček fungoval až na jeden program Hustler HD. Při konzultaci se Skylinkem jsem přiznal že sat není ready (nemám s hustlerem žádné zkušenosti), protože nevím do jaké míry jsou technicky zdatní. Například na zákaznické lince O₂ poznají z jakého typu telefonu volám. Takže jsem se dozvěděl že to je příčinou ready Skylink.

člověk
Registrace: 3/2006

Tak nie zeb y skylink za tie roky niecim nanastval, ale zatial som tam nikdy nemusel volat pre problem s kartou. A tu som mal rozne stroje..........kde je pes zakopany? :O

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

Nevěřím že příčinou je (ne)ready, ale jak to babě na infolince dokázat. Jedině vzít pánovu kartu a strkat ji do jiných strojů.

člověk
Registrace: 3/2006

Skylinku by se urcite libilo, kdyby jako u O2 poznali, v cem je karta vlozena! :-))) Treba sdileci by jiste jasali, po zavedeni takove funkce ;-)

008
Registrace: 1/2006

008 třeba se toho dočkáme brzo.

koax
Registrace: 2/2008

zdeno001

zdeno001 ty jsi dobrý koupíš si přijímač co není určený pro skylink a ještě nadáváš že v něm nejde karta skylinku. Nerozumím. Když sis kupoval přijímač proč sis nekoupil přijímač určený skylinku nebo doporučený. Vždyť to je na hlavu padlé si koupit jakýkoliv přijímač a ani se nepodivat jestli je kompatibilní a providerem kterého chci používat??????

satman1

Do(nevhodné slovo)e co to tu furt melete o ready neready šrotech. Jak nám shitlink cpal kartičky ICE tak se sám Glisnajs dušoval ,že budou kompatibilní s původníma cryptoworks čtečkama a tudíš i přijímačema.V té době ty ready šroty ještě ani nebyly na papíře natož v prodeji.

Panasonic vieruška TX-P42, AzBOX elite, atd..

Karlos1
Registrace: 2/2007

DebiIe, spousta lidí má přijímač z doby, kde ani samotný Herr Glisník neměl o nějakém Skylink ready ani ponětí. Jenomže tehdy Skylinku peníze zákazníků nesmrděly. Ale, kdo chce kam.....

bretah
Registrace: 9/2012

člověk

Takže po urgentním e-mailu do 10 minut balíček fungoval až na Hustler HD? To je nějaké divné. Hustler HD vysílá od půlnoci do šesté do rána. Takže tys byl u zákazníka přes noc? A na infolince byla děvčata také přes noc?

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

pro satman1

Zakoupil jsem si set CS LINK tedy satelitní přijímač a kartu vše fungovalo ale co se M77 do toho namontovalo tak jsou jen problémy a chtěj furt jen peníze za karty výměna... Mimochodem servisní poplatek je poplatek za distribuční služby spojené se satelitní televizí a cool centrum tak proč když platím za dvě karty na rok 700kč musím ještě platit ze telefon na jejich infolinku a prodírat se tím příšerným hlasovým navigátorem --- zmáčkněte jedničku potom šestku at jdou s tím do ....

zdeno001

RE hajnalka

Hajnalka si ma pobavil ... R^ :laughing: Pred chvíľou som aktivoval balík Kombi, na karte ICE po ročnej odmlke zo šuplíka, Nabehla až po cca 10 minútach, reautorizácia karty im na ich stránke nefunguje ...

bystrik
Registrace: 10/2010

joscer

A ty ako vies ze clovek je technik a bol u zakaznika?? Pisal ze pomohol starsiemu panovi. Mozno sused. A ked on sam sluzbu skylink a program Hulster HD nevyuziva tak nemoze vediet vysielacie casy.

Horsie na tom je ze na to neupozornila slecna na infolinke a bez rozmyslania vygrcla staru znamu odpoved: chyba je vo vasom prijimaci. ;P

betaar
Registrace: 7/2013

betaar

No a to je právě to. Zjistí, že nejde Hustler HD a aniž by nějak vlastním přispěním zkusil zjistit proč tomu tak je, třeba právě že daný program přes den nevysílá, tak hned volá na infolinku, že mu to nejde. Snad každý, kdo trochu do toho vidí, tak ví, že erotické programy, pokud nejsou coby prémiové, ale jsou v rámci základních balíčků, tak ze zákone NESMÍ přes den vysílat. No a když tohle udělá pár desítek lidí během hodiny? Tak se nediv, že s takovýmito nesmysly se na infolince (zřejmě) vypořádávají po svém. Ale tím nechci slečny na infolince omlouvat, to ne. Já s nimi zkušenosti nemám neb mi vše šlape a jejich "pomoc" nepotřebuji.
Možná by to chtělo slyšet nějaké záznamy z rozhovorů na infolince. Asi bychom se i divili, jaká je úroveň komunikace a přednesení požadavku ze strany zákazníka.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

Joscer:
Přesně tak, pokud neví vysílací časy, tak ať si to zjistí.
Takových zbytečných hovorů jsou stovky a pak si tady ještě odvažují stěžovat, to fakt nechápu.
Totéž ty uničtečky:
Oprvdu výborné řešení je říct, že zákazník používá ready box, když tomu tak není...jak se pak asi může dočkat pomoci?! S takovým přístupem budou muset lidi za chvíli posílat mailem fotky, ať tady máme jistotu, že si zákazník nevymýšlí. Mám tady celý den zapnuté 4 ready boxy a žádné problémy nemám, fakt zajímavé. Prostě už je třeba pochopit, že člověk, který není tak technicky zdatný, aby si přehrával FW sám, by se měl uničteček vyvarovat. Zbytečně potom na lince Skylinku brečí!!! Na obalu karty je snad jasně napsáno: "Dekódovací karta pro příjem satelitní televize Skylink V CERTIFIKOVANÝCH DEKODÉRECH Irdeto s označením SKylink READY"!

TDHenry
Registrace: 3/2010

Joscer:
Přesně tak, pokud neví vysílací časy, tak ať si to zjistí.
Takových zbytečných hovorů jsou stovky a pak si tady ještě odvažují stěžovat, to fakt nechápu.
Totéž ty uničtečky:
Oprvdu výborné řešení je říct, že zákazník používá ready box, když tomu tak není...jak se pak asi může dočkat pomoci?! S takovým přístupem budou muset lidi za chvíli posílat mailem fotky, ať tady máme jistotu, že si zákazník nevymýšlí. Mám tady celý den zapnuté 4 ready boxy a žádné problémy nemám, fakt zajímavé. Prostě už je třeba pochopit, že člověk, který není tak technicky zdatný, aby si přehrával FW sám, by se měl uničteček vyvarovat. Zbytečně potom na lince Skylinku brečí!!! Na obalu karty je snad jasně napsáno: "Dekódovací karta pro příjem satelitní televize Skylink V CERTIFIKOVANÝCH DEKODÉRECH Irdeto s označením SKylink READY"!

TDHenry
Registrace: 3/2010

zdeno001

zdeno001 můžeš napsat o jaký sat. přijímač se jedná. Třeba se najde pomoc. Ale když tajis přijímač těžko se něco vyřeší.

satman1

zdeno

Skylink infolinka: servisní poplatek zaplacen a
programy nejdou. Hrůza, nakonec jsem dostal
vynadáno že nepoužívám certifikovaný přijímač.
Celý Skylink je po změně vlastníka nemocný
nenažraností a rakovinou.

Ale tady píšeš něco jiného. Tak jak to Teda je.

satman1

satman1

Jednalo se o prodávaný set parabola sat+kabel CSLINK za skoro 7 tis. S arivou 100 a kartou cslinK. Pak M77 koupil skylink a potom CS LINK vše bylo OK. Občas jsem si zaplatil Kombi. Letos na v letě jsem koupil kartu Ice výměna za 600 a přehrál na poslední fw. Takže resumé: Kartu kterou jsem měl mít do smrti zadarmo musím platit nějakým poplatkem a pořizovat si každý 3 roky novej přijímač a oni nejsou schopni zaplatit z těch miliard co vyberou ani bezplatnou linku .Jednoduše řečeno udělali si z toho zlatej důl.

zdeno001

008a

Těžko, LNB je jednosměrné, leda by bylo podmínkou připojení k netu. :))))
Nebo použít obousměrné pro Astra 2 Connect :))))

VU+Duo 4K SE, Skylink, Visio Big Bisat, 8xALPS Quad. Odroid N2+, Odroid HC2, Raspberry Pi 4B. CoreElec, OMV.

meduzka
Registrace: 1/2006

Tak to tě podvedli to není originál set je tam unictecka vrať to jestli to jde. A nebo dát nový firmware. Dej jméno prodejce ať si můžeme na něho dát pozor.
Bohužel cslink zanikl a s ním i vše zadarmo a ta karta nebyla na doživotí tos blbě pochopil. Byla možná tak na doživotí bývalého vlastníka cslinku. A ten už nežije a sním i karta zadarmo umřela.
Samozřejmě je třeba si uvědomit, že se jedná o
univerzální čtečku, tedy Skylink (ani jiný provider)
neručí za funkcionalitu karet do budoucna.
Podpora ze strany polského vývojového týmu je
ale veliká a je pravdou, že si dovedou poradit s
různými problémy.
To to sem nasel na parabole o tomhle přijímací v recenzi. Utíkej ho vrátit povedli tě!!

satman1
Stránka: [ 1 ] 2 3 4 5
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 108

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra