![]() |
|
nove dialkove VU+ DUO2ahojte, mam vu duo 2 s novym DO a chyba mi tam klavesa titulkov. Neviete, existuje nejaka moznost nastavit si, ze sa titulkove menu vyvola stlacenim nejakej inej klavesy? Mam image VTI 6. |
Javi
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 417 |
![]() |
|
RE: nove dialkove VU+ DUO2A na starom DO to bolo ? :) Skus zlte...Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
Halooooooooje niekto doma, alebo len skusas klavesnicu a uz ani ta nefunguje??? :)Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: nove dialkove VU+ DUO2liquere, dakujem za odpoved, ano, kedze asi poznas vu+, tak vies, ze na starom bolo a na novom nie je. dakujem za radu |
Javi
![]() |
|
RE: nove dialkove VU+ DUO2Mam VU ale nie DUO2. Tak preto som napisal co som napisal. Tieto ovladace nemaju tl. na titulky, ale v E2 openATV to mam navolene na zltom tl. Co sa da kde navolit vo VTI by si mal vediet ty, ked ho pouzivas.Chcel som ti helfnut.......tak sorry.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
dodatokresp. tl. audio a potom zlte ........Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: nove dialkove VU+ DUO2dakujem, pokusim sa vyskusat |
Javi
![]() |
|
RE: nove dialkove VU+ DUO2Na VU+SOLO2 žluté tlačítko |
ritchi