![]() |
|
Logo*Slovak SportDelší dobu mě štve,že se logo překrývá s tabulkou kde je skore a výsledek zápasu to je takový problém aby to technik ve studiu(pokud tam je) :O přesunul na druhou stranu obrazovky zajímavé je že ostatní stanice s tím(dokonce i Turci)nemají žádný problém(během chvilky logo té či oné stanice přesunou).Jinak jsem tento samý dotaz zaslal na SS odpověď samozřejmě žádná RvSkylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD
|
jackino
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 5 664 Galerie: jackino |
![]() |
|
RE: Logo*Slovak SportU téhle parodie na sportovní stanici je možné zcela vše. O víkendu jsem o přestávce schválně přepnul na tu jejich soutěž, o které kolují na netu legendy. No, pobavil jsem se dost. |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 258 |
![]() |
|
jsou to amatéřiDoufám,že se co nejdříve dostanou do problémů a přenechají fotbalová práva jiným.Vyloženě se ti chudáci trápí.PROSTĚ A JASNĚ.CHLAPCI SLOVENŠTÍ-NEMÁTE NA TO.Vaše parketa je slovenská corgon liga+nižší regionální soutěže.Běžte už k čertu!!!! Rv :laughing: Rv |
garrrry
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 1 253 |
![]() |
|
výborný tahHlavně je dobrý koupit prava pro Čr a po pul roce co už běží PLse nejsou schopni dohodnout s žádným sat. operatorem aby SS2 v Čr bežel opravdová amatéřina zlatý Digisport |
Petrmuz92
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 319 |
![]() |
|
jackinoTurci sú na hony ďaleko vpredu aj s kvalitou aj obsahom programov, pre "nás" nedostihnuteľní.... R^ :laughing: :))PULSE 4K MINI, Vu+ZERO 4k, STAB HH100, par.Famaval 80, LnB-IBUTWIN, NORDIX-koax, LEDTVSONY, LEDTVHITACHI4k, LEDTVHYUNDAI...
|
mat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 062 Galerie: mat |
![]() |
|
RE: Logo*Slovak SportNechápem, ako môže športový kanál, ktorý na úroveň dbá čo len minimálne, vysielať v takej otrasnej obrazovej kvalite. Je to rozmazaná vojna pixlov porovnateľná kvalie VHS kaziet. Až na to, že na VHS-ke tie pixely neboli.Streamingový obsah z: Netflix, Max, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Disney+. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E). Iné: VOYO, Magio GO.
|
zmarian
Registrace: 6/2011 Příspěvků: 2 858 |
![]() |
|
garrry, jackinokeby na to NEMALI, tak to asi nekúpia. Ja som práva na PL tiež chcel kúpiť ale NEMAL som na ne. :bomb:Možno sa raz dozvieme čo za vý.d.r.b toto chcel byť. jackino správne si povedal, "že keď tam technik sedí". A on zrejme nesedí. Preto ti ani nikto neodpovedá na emaily. Tam proste nikto nie je. tipol by som to na schránkovú firmu, web môže byť spravovaný napr. z Indie, kde je to lacnejšie. Preto navrhujem stabilne premiestniť logo SS do stredu obrazovky. Dve much jednou ranou: - v strede obrazovky stav zápasu nebýva nikdy, takže sa to nebude nikdy prekrývať - nebude vidieť zároveň otrasnú kvalitu obrazu nakoľko logo je bez pohybu a tak nebude ani štvorčekovať. garrry a nepleť do toho žiadnu corgoň ligu ani nemiestne poznámky a kecy. Že si nasr.. chápem ale chováš sa potom rovnako ako SS (teda slovak sport aby nedošlo k zámene s inou organizáciou). |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 171 |
![]() |
|
@Dagy2Taky si myslím,že tam nikdo nesedí Rv :laughing: Rv ,ale jinak jsi to napsal dobře R^ R^Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD
|
jackino
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 5 664 Galerie: jackino |
![]() |
|
RE: Logo*Slovak SportA aj keby to riesila ta druha organizacia uz by niekto sedel.. ;)Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Logo*Slovak Sportto logo by mohlo být uprostřed přes celou obrazovku a nechat jen úzké proužky dookola aby bylo vidět stav a časomíru. Jako infokanál by to bylo super. Mezi náma Sport2 u Skylinku taky pěkný výdrb. Jsem to v neděli přepnul (dávali KHL) a nestačil jsem se divit. Několik barevných fleků na šedobílém podkladě a puk nikde. Má vůbec smysl něco takového platit? |
pf09
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 3 404 |
![]() |
|
RE: Logo*Slovak SportOno sa hokej este hra s pukom ? Sme si odvykli u skylinku lebo co? Puk je vidiet napr-. na servus tv v nedelu ked davaju tu ich ligu, ale hokej slabsi.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Logo*Slovak SportJedinou možností nás potencionálních předplatitelů je za ten brak prostě neplatit... Když jim ty naše peníze tak smrdí, je nutné objednávat v zahraničí... Rv :crying:Žádejme kvalitu, ne kvantitu.
|
PetrT
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 632 |
![]() |
|
RE: Logo*Slovak SportOdporúčam do Slovak Sportu zavolať telefonicky a zistíte, že predsa tam niekto sedi ;) :lookaround: |
Power150
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 4 034 |
![]() |
|
RE:Logo*Slovak SportJooo to jako to logo Slovak Sport HD? :laughing:O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.
|
Saták1
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 3 291 |
![]() |
|
RE: Logo*Slovak SportNáhodou jsem rád, že ho mohu bezplatně v DVB-T sledovat :)))Skylink + O2TV
|
kvasnak
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 4 417 |
![]() |
|
RE: Logo*Slovak SportZadarmo nič nie je. Ani DVBT. Však sme na Slovensku. |
masto
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 1 540 |
![]() |
|
![]() |