Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

Dotované DVB-S příjimače od Skylinku

Sháním k Vánocům rodičům satelitní přijímač, a dostala se mi do rukou nabídka Skylink s dotací na GoSAT GS7056HDi, Zircon SHD 777, Homecast 3200 IRD nebo Optibox miniZebra? Který z nich byste doporučili jako nejlepší? Jde mi o sledování, dobrou podporu PVR na ext. HDD (nahrává dekódovaně, umí NTFS) a aby šlo nahrávky přehrát třeba i v PC (ale přežiju i bez toho). Pokud to jsou osekané verze, který jiný DVB-S2 tunner byste doporučili v ceně max. 3500 Kč?

Důvod výměny je ten, že stávající HDD/DVD rekordér s DVB-S tunnerem Panasonic DMR-EX71, modul irdeto Neotion [CI Plus] a karta Výměna ICE dobře nespolupracují. Aktualizoval jsem FW modulu na poslední verzi, protože se starším z prodeje se sekal obraz, chvíli vše fungovalo, ale pak začalo vypadávat dekódování programů. Stává se to při každém používání po určité chvíli a jak vypadne, nepomůže nic než vypnutí/zapnutí (nepoužíváme pohotovostní režim, pak to nepomáhalo) nebo vyjmutí/vložení modulu. Někdy dékódování neprobíhá od samého spuštění. Jakoby neprobíhaly zápisy na kartu, přitom přístroj je zapnutý velmi často a ne krátkodobě na pár minut. "Odborníci" na Zákaznické lince doporučili reautorizaci karty, že u nich je vše v pořádku, ale to nepomáhá, zkoušeno několikrát. :fuming: :fuming:

Děkuju předem za pomoc a rady!

boobika
Registrace: 3/2009
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 38
Odpověď v diskusním vlákně

to neřeš

přijímač dostaneš za litr,tak ,jako tak ho za 2 roky vyhodíš R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

jinak pokud

nechceš využít tuto sqvělou nabídku,tak projdi pár stránek zde z5,píše se tu stále o jednom kulovém,máš čtení do rána a do vánoc toho ještě tady naroste R^ :laughing: R^

pierrepetr

RE: Dotované DVB-S příjimače od Skylinku

Hd-box 9105plus za 2699kc je dobra volba ;) :)))

Octagon SF 8008 Supreme , Skylink Premium, O2TV zlatá, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus

drobeček
Registrace: 1/2006

Hd-box 9105plus za 2699kc je dobra volba ;) :))) souhlas s drobečkem.

jjery
Registrace: 12/2012

v dotovanych prijimacoch nahravky nebudes moct sledovat v PC!

tomko

Každá dotace sebou nese svá omezení - tak jako svého času dotované mobily. čti, studuj, porovnávej - jsi zde registrován 4 roky takže si úsudek zcela jistě uděláš sám. Hledět budeš Ty, ne my.

Xtrend ET4000HD + Dreambox 800HD, T90 + offset 90. 5W+4W+1W+5E+9E+13E+19E+23E+28E+36E circ. "Ночные волки Россия" Support Czech

apriliarsv
Registrace: 12/2012

Ked uz si u mobilov, skoda, ze nie su o2 ready, t-mobile ready...

Kasr
Registrace: 8/2008

samozrejme nemožnosť prehrávať v PC nie je viazaná dotáciou ale irdeto certifikáciou. takže to platí aj pre nedotované prijímače s irdeto čítačkou a zdá sa že aj pre ďalšie nové prijímače s CI-modulmi z českého trhu.

Dagy2
Registrace: 11/2010

Díky moc všem, co odpovídáte k tématu a chcete poradit, ne plácat prázdnou slámu.

Zeptám se tedy jinak, existuje DVB-S2 STB, který nahrává dekódovaně, ale nestojí majlant?

Nejde mi za každou cenu o dotaci, jen se v tomto oboru prostě úplně nevyznám a přišlo mi to jako fajn nabídka (přístroj + placená nabídka na rok za stejnou cenu jako nedotovaný přístroj).

boobika

@boobika

ano,existuje. Sice není vzhledově moc "in",ale splní tvé požadavky. Je to CS Box mini a s firmwarem 5.3.22 JULIET jde přehrávat v PC,bo na HDD nahrává "odkódovaně" (a to i placené programy,které jsou kryptovány)...

_________________________ Vím,že nic nevím _________________________

jamess96
Registrace: 11/2005

Z dotovaných: Zircon SHD 777 a mini to zvládá s verzí sw 2.2.7 také a je o třídu lepší než HW problematické produkty Crenovy.Jinak z necertifikovaných bych asi doporučil produkty Fortisu jako nejlepší poměr výkon cena.

swift
Registrace: 6/2008

Ja bych doporučil ze jmenovaných goSAT 7056. Ma super podporu, bezproblémový. Přehrávání na PC bohužel u žádných certifikovaných boxů není možné...

008

boobika, např. ten hd-box 9105plus a můžeš až tři programy nahrávat najednou a vše odkodované ;) :)))

Octagon SF 8008 Supreme , Skylink Premium, O2TV zlatá, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus

drobeček

Díky moc všem, snad už vyberu správně.

boobika

Začínám pochybovat o tom jestli ten 008 je normální. Tak jeden model, který nahrává nekódovaně už mu byl prozrazen a on pak stejně tvrdí, že to nejde. A já znám min. jeden další a u druhého si nejsem úplně jistý (optibox pony), už jsem ho dlouho neviděl.

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

Tomik535, a který je tedy ten další? Ať mám možnost porovnat. Koukám i na tunnery od Fortisu.

boobika

Hmmm, tak nakonec by se mi libil nejvice ten Fortis, ale absolutne se mi nedari najit, kde by byl v nabidce. Vypada to, ze se sem snad ani nedovazi.

boobika

nevím jak

to hledáš,mě to jde přes seznam.cz na tři kliky R^ :laughing: R^

pierrepetr

ak hladáš FORTIS :D tak nič nejájdeš. Fortis je výrobca, na SK/CZ sa predáva pod značkami HD-BOX, SKYTEC

noces
Registrace: 9/2010

noces

najde výrobky a to potřebuje R^ :laughing: R^

pierrepetr

pierrepetr

Najde výrobky, ale boty a pod. satelitní přijímač ani jeden a to nepotřebuje. Zkusil jsem i deset kliků a nic.

Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.

kuba
Registrace: 3/2007

kubíčku

zrovna ty ,který přečte 50 emailů za 20 s?,nebo jak to bylo?,musíš k tomu názvu napsat sat,aby ti ty boty filtroval,jinak se máš dobře?,vánoce se blíží,krásná nálada,že R^ :laughing: R^

pierrepetr

fortis satelitní přijímač - výsledek 0
fortis sat - výsledek 1
To si opravdu moc nevybere.
Doporučuji tázajícímu to, co píše noces, hledat HD-box či skytec.

Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.

kuba
Registrace: 3/2007

@Tomik535

Nez zacnes nekoho osocovat, tak si sam zjisti, jak to s certifikaci Skylink Ready je! SW pro Crenovu a Skyworth (Zircony), ktere nahravaji nekodovane, jsou stare, plne chyb a nepodporovane. Navic Skylink Ready je ten prijimac, ktery ma stejnou verzi SW, ktera je uvedena na certifikatu vystavenem na webu Skylinku. V obou pripadech zjistis, ze je to uplne jina verze, nez ty, ktere umely nahravat nekodovane. Takze pri jakemkoliv problemu bude uzivatel odkazan na update SW a nebude se s nim nikdo vic bavit... Po update prijde o moznost prehrat stare nahravky (!) a nove budou jiz zakodovane. Takze opravdu poradit nekomu koupi prijimace se starym zablesenym SW je spise pomsta nez pomoc!

008

Mohu tě ujistit, že přijímač který mám na mysli, má tu skvělou vynikající a jedinečnou srajredy certifikaci a je s posledním sw. Akorát ti neřeknu který to je, protože chci aby tomu tak ještě aspoň nějakou dobu zůstalo. A právě proto že ta skvělá jedinečná a vynikající certifikace platí jen pro jeden sw a ne automaticky na další update, tak jsem (díkybohu) hodně dávno pochopil, k čemu tato skvělá jedinečná hvězdně pruhovaná certifikace je. Akorát to sem nenapíšu, bo by z toho mohl carda dostat infarkt. Nemluvě o tom, že po updatu většiny srajredy přijímačů se ani nelze vrátit ke starší verzi sw, abych vlastně tu skvělou vynikající jedinečnou hvězdně pruhovanou srajdu měl zpět. Po neméně hvězdné ochranné době, která na pomyslném žebříčku výdrbů hrdě zaujímá místo první, je srajredy hned na druhém. Čestné třetí místo zaujímá skvělá, hvězdná a jedinečná ze servisního poplatku placená - placená infolinka. Mimomedailové pozice si doplňte sami.

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 38

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra