Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

HBO GO Skylink

Jsem předplatitel HBO maxpack.
dotaz:prosím:jak Vám jede ten HBO GO.
prosím jestli ho někdo máte:napíšte jak to funguje,a jede.
od Skylink.Děkuji.

pm37
Registrace: 2/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: HBO GO Skylink

Mám to nainstalované na iPhonu i na tabletu a jede to v pohodě.

V74
Registrace: 7/2007

JJ V74 dík.
mohl jsi napsat postup přihlašování do hbogo
ale pro pc...ja sledoval film a musel se odlásit no ted se tam nejde dostat.ps jakou máte kvalitu obrazu.Půjde to na plasma tv 42g20e. Děkuji Vám

pm37

Prvně jsem vybral poskytovatele (skylink), potom zadáš přihlašovací jméno a heslo jako když se přihlašuješ ke své satelitní kartě, potom to chce tvůj e-mail na který ti následně přijde ověřovací kód , ten zadáš do toho webovýho formuláře a už to běží.

V74
Registrace: 7/2007

HBO GO Skylink

DÍK V74.
Nejde přihlásit:chyba:device-monthly-limit
já jen sledoval film:ale jsem musel ho odlásit.
nebyl čas...Dík za radu jak dál...Petr.

pm37

Minulý týden jsem registroval a vše v pohodě. Přes víkend jsem koukal terapii, co jsem přes týden nestihl a vše v pohodě. Jsem spokojený s touto službou.

Digi Tv top platforma

satmana
Registrace: 10/2009

@pm37

Ak registruješ viac ako štyri zariadenia, jedno musíš odhlásiť, aby boli prihlásené maximálne štyri. A za mesiac môžeš previesť len päť zmien. Preto ti oznamuje: device-monthly-limit... Všetko je to napísané v správe zariadení. ;)

DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.

Maneto
Registrace: 9/2010
Galerie: Maneto

Maneto: dik ale ja jen koukal na film a musel jsem to přerusit.a ted toto mi to psalo.
proste dalsí zatim nemam:jako tablet atd...
Všem ja dekuji že jste napsali...Petr.

pm37

takže pokud si balík

objednám na 1 měsíc tak taky dostanu přístupové heslo nebo to lze jen při delším předplatném?

zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E

gunter
Registrace: 2/2010
Galerie: gunter

gunter:objednej si co chceš.já tuto službu jen zkoušel.
předplatné:jestli to bude jako od Skykink že si objednáme
hbo balíček u skylink pak mame k hbo go.to nevím...
PS.napište jak to asi bude:Nová placená služba nebo k balíčku
HBO.Ahoj.

pm37

PS:jsem sledoval film.jakýsi Linkoln upir hororr.
na pc monitoru.klalita obrazu jde i zvuk přes sluchátka
Koss Porta...Tak napište jak Vám toto jede...Petr.

pm37

@pm37

Odpoveď na tvoju prvú reakciu na mňa. Pravdepodobne si pozeral a prerušil bez riadne dokočenej registrácie, pretože aj to ide...

Odpoveď na druhú otázku: Podmienka využívania služby HBO GO je objednávka balíčku HBO Standard alebo HBO MaxiPak a po skončení, končí aj HBO GO. Samostatne sa objednať nedá.
Čo sa týka obrazu, tak žiadne HD to nie je, ale pozerať sa dá.

DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.

Maneto

Poskytovatel pro autorizaci na Iphone

Zdravím, netušíte jak dostat HBOGO do Iphonu, když si platím max pack u Skylinku? Na PC se mi normálně v seznamu poskytovatelů pro autorizaci skylink ukáže a registrace proběhne bezproblému, ale v iphonu ho jako poskytovatele v jejich originální aplikaci nemám. Jinak mám registrovaná zatím jen dvě zařízení, takže v tom by problém být neměl.
Díky.

PS: velká škoda že se zatím nedohodli s firmou Panasonic. Docela rád bych si dal znovu Bratrstvo neohrožených na mé 50ST50

Losob
Registrace: 5/2011

@Losob

HBO GO dostaneš jednoducho do iPhonu, keď si stiahneš z Apple Store mobilnú aplikáciu HBO GO... Máš to predsa napísané v tvojom účte na HBO GO v sekcii "Moje zařízení".

A pokial máš výstup z PC na TV, nie je problém si pozrieť filmy aj na 50" obrazovke. Ja to púšťam cez HDMI z HTPC Scaleo E do 42" TV... ;)

Maneto

@Maneto

Já ale psal, že mám originální aplikaci z appstore stáhlou. V té aplikaci ale musíš při registraci zařízení zaškrtnout tvého poskytovatele služeb HBO(u mě skylink) jenže tato volba(skylink) mi v té aplikaci chybí!!! Je tam nejaké AIM,GRAPE,HBO Vip,HD Kabel,HD Signal,MORAVIANET,NETBOX a to je vše. Skylink tam prostě není.... Přitom při registraci PC tam volba Skylink normálně byla...

Losob

@Losob

No ja mám možností podstatne viac (12) a po MORAVIANET a NETBOX je Skylink... Skús z mobilu odinštalovať a zopakovať inštaláciu. Ja mám mobil LG s Androidom a aplikáciu som sťahoval z Android Marketu. Skontroluj tiež čí nemáš iPhon v aplikácii už prihlásený.

Maneto

@Maneto

Tak jsem to několikrát zkoušel přeinstalovat a mám tam stále jen ty poskytovatele co jsem psal... Holt asi appka nebude ještě úplně odladěná nebo nevím.

Losob

dík za odpovědi Všem.no musím se přiznat jsem si to zkazil sám
jsem jedno zařízení smazal ale pětkrát.tak až v novém měsíci.

pm37

Losob:
Je to chyba aplikace.
Původní android aplikace jede v pohodě, ale je ještě novější (v telefonu jí poznáš tak, že ikona je štříbrná - původní je černá) a tam provozovatel Skylink není.¨
Je to v řešní...

TDHenry
Registrace: 3/2010

@TDHenry

Díky za odpověď, tak je to jasné.

Losob

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra