Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Pořady v televizi

Televizní program zahraničních TV

Pěkný podvečer, chci se zeptat, jestli existuje nějaký web, kde se můžu mrknout, jaké televize vysílají určité fotbalové utkání. Například dneska se hraje Premier League, no, a já bych si chtěl najít tento zápas a mrknout se, které zahraniční tv vysílají tento zápas živě.

A taky bych se chtěl zeptat, jestli neznáte nějakou stránku, přes kterou bych mohl sledovat program zahraničních sportovních tv. Konkrétně Sky Sports, Al Jazeera, Sky Calcio, ESPN atd.

Moc děkuju za odpověď!

Staci mi jidlo a satelitni televize, a preziju i v jeskyni. Sleduju prevazne jen sport - hlavne fotbal, tenis, sipky. A pokud nebezi zadny sport, tak sleduju hokej :P (to vite, obrovsky fanousek fotbalu)....

Lolem123
Registrace: 8/2009
Odpověď v diskusním vlákně

lolem123

liveonsat.com

Xtrend ET4000HD + Dreambox 800HD, T90 + offset 90. 5W+4W+1W+5E+9E+13E+19E+23E+28E+36E circ. "Ночные волки Россия" Support Czech

apriliarsv
Registrace: 12/2012

RE: Televizní program zahraničních TV

apriliarsv - děkuji moc, to je přesně ono :-) DĚKUJI MOCKRÁT!

Teď ještě snad najdu ten program, přes který bych mohl sledovat všechny sportovní tv :-)

Staci mi jidlo a satelitni televize, a preziju i v jeskyni. Sleduju prevazne jen sport - hlavne fotbal, tenis, sipky. A pokud nebezi zadny sport, tak sleduju hokej :P (to vite, obrovsky fanousek fotbalu)....

Lolem123

Tv.program

.sportslive.sk,,,,http://sportprogram.mypage.cz/,no mrkni uvidíš...

oldasateli
Registrace: 3/2013

Lolem123

to se nahledáš :-) předplať a nemusíš nic řešit. V místních vodách toho ale moc nenajdeš..musíš na sever, na východ a na jih... západ je trošku dražší. Pokud ti ale stačí kvalita Digi na netu, pak tady: wiziwig.tv

pf09
Registrace: 8/2010

RE: Televizní program zahraničních TV

Děkuju moc za vaše odkazy :-) FAKT DÍKY! wiziwig znám a asi u toho zůstanu :-) DÍKY!

Lolem123

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra