Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: LCD, plazmy, CRT...

Ako sa vrátiť k predošlému kanálu na panákovi?

Mám 5-ročného panáka 42-palcovú plazmu a pri DVBT príjme mi tlačidlo RETURN neprepína spätne na predošlý kanál ako na stb. Dá sa to nejako upraviť?

Karner
Registrace: 3/2010
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Ako sa vrátiť k predošlému kanálu na panák...

A není tlačítko Return jen pro použití v menu přístroje? U dva roky starého panáka mám pro přepnutí na předchozí program tlačítko se dvěma obloukovými šipkami tvořícími neuzavřený kruh. Tlačítko je napravo od nuly.
U staršího toto tlačítko vůbec nemám.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

RE:return

Ano,je to pro použití v menu.

rezek
Registrace: 1/2010

Nemám na staršom panákovi tlačidko s dvoma šipkami. V hotelovom mode sa nedá upraviť RETURN tlačidlo, aby spätne vracalo kanály??

Karner
Registrace: 3/2010

Hotelový mód tam nedávej, nebo z toho časem zblbneš a nic to neřeší. To není problém TV, ale ovladače. Většina TV umí daleko víc funkcí než je na ovladači který je k TV dodáván. Stačí sehnat ovladač v tvém případě od Panasoniku který má tlačítko recall, nebo výše uvedené šipky a ten používat, nebo si příkaz nahrát na univerzální ovladač a půjčený ovladač pak vrátit. Pokud tak po této funkci toužíš.

člověk
Registrace: 3/2006

DO - mimo téma

Nedá mi to, ale když čtu zmínku o DO, tak musím přidat zkušenost se současnými ovladači pro nové TV LG. kdo vymyslel tyhle ovladače s kuličkou a zaměřováním, toho bych nakopal do prrdele. Blbější věc jsem dlouho neviděl. Dobré to je tak akorát na testování asertivního chování u zákazníka... ;)

Hruza.

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

Hotelový mód nic neřeší v případě, že se k příjmu používá DVB-T. Já mám dva Panasoniky ve spojení se sat.STB a oba mám v hotelovém módu a nezblbnul jsem.
Vyzkoušel jsem DO od novějšího Panasonika s tlačítkem Recall u staršího Panasonika a ten na toto tlačítko nereaguje. Takž bych na rady člověka zase tak moc nedal.

joscer

Saxon

Naprostý souhlas. Ten ovládač Magio nebo Magic, či jak mu říkají, musí obsahovat nějaké citlivé senzory zrychlení ve dvou osách, aby s ním šel ovládat kurzor na TV. Dvakrát to někomu spadne a senzory se budou poroučet do nebe. Že by to byl obchodní tah LG jako s tiskárnami všech výrobců? Prodají levně tiskárnu a pak zákazníky pumpují na drahých náplních. K LG TV s tím "Magio" ovládačem bude LG prodávat jako náhradní díl předražené tlačítkové ovládače. Bohužel signály toho Magio ovládače nelze ani překopírovat do nějakého univerzálu.

Standa3
Registrace: 1/2006

Jo kolegové, konec " Starých dobrých času", když to byl "PILOT".

CES
Registrace: 4/2007

"Vyzkoušel jsem DO od novějšího Panasonika s tlačítkem Recall u staršího Panasonika a ten na toto tlačítko nereaguje."
Netvrdím že to tak dělají všechny TV a obvzlášť novější ovladač na starší TV, ale obráceně nebo stejně starých výrobků je to funkční. Ale jak jsem již psal U VĚTŠINY TV.

"Já mám dva Panasoniky ve spojení se sat.STB a oba mám v hotelovém módu a nezblbnul jsem"
Takže TV používáš pouze jako monitory a zbytek je vypnutý. ;)
A s tím nezblbnutím jsi si jistý?

člověk

Saxon

dochodci si s tym ovladacom uz nic neprepnu. :))) LG TV ma vela chyb okrem toho ovladaca. Obcasne vymazavanie stanic po vypnuti, editacia programov - zamena, na modro a nacierno zobrazene nazvy stanic. stary tp. 11836 s povodnym 22000 nutne opravit, inak po sietovom naladeni tento tp. hlasi ziadny signal aj ked sa naladil. kde urobili soudruzi chyby?

satan
Registrace: 1/2006

člověk

Pokud pod používáním TV jako monitoru máš na mysli jeho použití jako zobrazovače TV signálu ze STB bez využívání služeb DVB-T, tak ano.
A proč hotelový mód? Např. v obýváku mám k TV připojen i PC pro provozování Skype a také TV používám např. při pouštění videí (ať už z internetu nebo třeba kamery). V takovém případě reguluji hlasitost pomocí DO patřící k TV (jinak, při sledování sat.vysílání, DO od TV vůbec nepotřebuji). No a hotelový mód zajistí, že při opětovném zapnutí TV je nastavena vždy stejná hlasitost a vždy stejný vstup HDMI. Toť vše. Máš dojem, že z tohohle se dá zblbnout? No, možná si nevěříš a myslíš si, že tobě by to hrozilo a tedy, že se to může stát i jiným. Tomu rozumím.

joscer

To je dobrý

.... někdo si koupí přístroj, aniž by si jej vyzkoušel, event dodatečně po něm chce funkci, kterou nemá. Tak blbý nejsem, abych si koupil Ducati a divil se, že nemá 4 válce :-) Ale čemu se zde vlastně divím, jací čtenáří, takový.... doplňte si sami :-)

Xtrend ET4000HD + Dreambox 800HD, T90 + offset 90. 5W+4W+1W+5E+9E+13E+19E+23E+28E+36E circ. "Ночные волки Россия" Support Czech

apriliarsv
Registrace: 12/2012

dodatek

... požadavek po pěti letech, smát se, nebo plakat? :-))))

Xtrend ET4000HD + Dreambox 800HD, T90 + offset 90. 5W+4W+1W+5E+9E+13E+19E+23E+28E+36E circ. "Ночные волки Россия" Support Czech

apriliarsv
Registrace: 12/2012

joscer

Přečti si po sobě co tu píšeš (jako vždy)

„U dva roky starého panáka mám pro přepnutí na předchozí program tlačítko se dvěma obloukovými šipkami tvořícími neuzavřený kruh. Tlačítko je napravo od nuly.
U staršího toto tlačítko vůbec nemám.“
„Vyzkoušel jsem DO od novějšího Panasonika s tlačítkem Recall u staršího Panasonika a ten na toto tlačítko nereaguje“
„oba mám v hotelovém módu a nezblbnul jsem.“

Jeden protiklad (lež) za druhým..

člověk

člověk

Když myslíš. Ale polemiku na téma hotelový mód s tebou nepovedu (na což asi čekáš), já v tom žádný protiklad nemám (a lež už vůbec ne). Tím jsem si jist.

joscer

joscer

Tady jde ve tvém případě o to, že kdo se ti nelíbí (nechci psát že kdo oponuje Skylinku), tak na něj hledáš jakoukoliv slabinu způsobem třeba vymyšlených historek a to i za cenu že to s původním dotazem nemá nic, nebo pramálo společného. Samozřejmě, kdo si dá pozor, dostane tě.
Ber to jako radu kterou jsem sem nemusel dávat.

člověk

člověk

Nepotřebuji tvé rady. To je poslední příspěvek mimo téma.

joscer

Taky mám dva panasoniky,je u nich rozdíl v tlačítkách,return u 42px80 je jen pro menu,still -zastavení obrazu,back return-50st60-navrat na předchozí kanal-42px80 nereaguje ,člověk má pravdu ! :O

Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!

spyko
Registrace: 6/2006

spyko

Člověk mu radil, aby si sehnal ovladač s tlačítkem Recall a bude mu to fungovat. Ty zjistíš, že u TV, které na svém DO takové tlačítko nemá to nefunguje ani s DO, které ho má a pak napíšeš, že člověk má pravdu.

joscer

joscer

OT-pokud ti skončí platnost,systém se tváří,že nic nemáš,pak můžeš objednat novou R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra