Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Humax 5100s - jaký HDD?

Zdravím všechny naskle! Mám prosbičku.Má někdo zkušenosti s tímto "Skylink Ready" strojkem - s jakým HDD bezproblému šlape? Rád bych do Western Digital cca 1Tb.Šlape 100% i s nějaký jiným HDD? Ozvěte se pls. všeci,co mají osobní zkušenosti.Rád bych moji pořídil k Humíku nějakým ten "hadr",atˇsi může nahrávat o Vánocích pohádky :))) Děkuju všem!

_________________________ Vím,že nic nevím _________________________

jamess96
Registrace: 11/2005
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Humax 5100s - jaký HDD?

Pro sichr bych radši šel do max. 500GB a zásadně USB 2.0 - např.nějaký 3,5" WD s ext.napájením.

Nejjednodušší řešení i toho nejsložitějšího problému bývá zpravidla to nejlepší.

táhlovej
Registrace: 3/2005

Humax 5100s - jaký HDD?

MAXEL 500GB slape bez problemu

broza
Registrace: 12/2011

RE:Humax 5100s - jaký HDD?

Ja mám ADATA SH02 ale ten už nieje,ale ide aj tento bez problémov
ADATA SH14 HDD 2.5" 500GB černý 53euro R^

pego097
Registrace: 3/2011

@pego097

ten ADATA sh14 e mi docela líbí-je i voděodolný,coš je docela fajn výhoda. Běží ti teda spolehlivě? Našel jsem užobchod,kde se dá sehnat,ale u toho "hadru"je psáno,že má USB 3.0 - ten Humax to zvládá? Asi se blbě ptám,ale nerad bych něco pos*al - jako dárek ... Díky za odpověd!

jamess96

Ono je par velkych vyrobcov diskov co pozrali mensich a to sa potom da do krabice dostane to vselijake exoticke nazvy.Ked to rozoberies vidis co vo vnutri. Jamess asi tak......

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

@liquere

ahoj Liqi! No,já to radši nerozoberám,bo bych to pak asi neposkládal ... :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: (nes randa). Prostě chci vědět,co na tom Humíkovi 100% funguje,atˇ moja může o těch Vnocích nahrávat a nahrávat a .... :laughing: :laughing: :laughing:

jamess96

jamess96

funguje spoľahlivo,kamarát má tento,lebo ten čo mám ja už ne vyrábajú.Kompatibilné je to i s USB2.

pego097
Registrace: 3/2011

Trochu mimo téma, jde Vám na téhle mašině Tv portal? Někde jsem četl, že se musí změnit soft? Dík.

Digi Tv top platforma

satmana
Registrace: 10/2009

@pego097

děkuju !!! R^

jamess96

@satmana

musíš tam mít 27ku,portal jede spolehlivě.

Nejjednodušší řešení i toho nejsložitějšího problému bývá zpravidla to nejlepší.

táhlovej
Registrace: 3/2005

S tými hdd opatrne zvlášť u humaxu pozri pri vyberaní toho hdd či zvláda aj linux , pretože prvé čo budeš musieť pre nahrávanie spraviť je formátovanie a humax si formátuje z FAT32 do EXT3 a nie každý HDD si rozumie z linuxovým formátom . Cesta späť z EXT3 do FAT32 je pre laika celkom zábavná pretože všadeprítomný Windows ten HDD poznať určite nebude . ( vlastná skúsenosť )

Urobiť čokoľvek blbovzdorným je nemožné, pretože blbci sú nesmierne vynaliezaví. (Murphy)

Boris
Registrace: 1/2007

Samsung M2 Portable 320 GB USB 2.0 - šlape matce, na 5100-ce již dva roky, bez sebemenšího problému.
Ale ten už se nedělá. Nástupce - Samsung M3 Portable 500 GB USB 3.0. (je kompatibilní s USB 2.0)

VU+ DUO 4K SE + Skylink ICE, Golden Media UniBox 9060 CRCI, T 90 + 17 LNB, Emme Esse 100x95 cm + Optibox DM 3800, LG 55LF652V

Alion
Registrace: 10/2007

tady je návod jak ve win. pracovat s EX3:

http://digitalne.ellano.sk/magazin-7/rady-a-tipy/digitalna-kola/item/ako-spravovat-disk-vo-formate-ext3-pod-os-windows

Mimochodem, taky se vám hned po startu přístroje (mám pořád připojený přenosný HDD Samsung M2 Portable 500 GB) spouští přehrávač médií (nabídka video, audio, foto) a samozřejmě nabídka na formátování disku (mám NTFS). Nevíte prosím někdo, jak tomu zamezit?

Díky, Michal

micer
Registrace: 12/2013

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra