![]() |
|
Enigma2, softcamNa xtrend boxu pouzivam OpePLI4.Nevite nekdo, zda lze pod nejakym softcamem rozchodit tyto veci soucasne: - Skylink Irdeto 0624, unictecka - EMU - CCCam klient Zkousel jsem aktualni verze: - oscam, nefunguje EMU - oscam_ymod, cccam, nefunguje karta Vygooglovat se mi to nepodarilo, takze kdyby nekdo vedel jak, tak diky za jakoukoliv seriozni radu. |
JerryG
Registrace: 9/2013 Příspěvků: 221 |
![]() |
|
RE: Enigma2, softcamPod CCcam to neroschodis, najdi si na ab-forum spravne opatchovany oscam, mal by fungovat aj gboxnet. |
JanoHels
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 886 |
![]() |
|
RE: Enigma2, softcampro ymod potrebujes boxkey a rsa potom ti v nem bude fungovat i karta |
matchboxx
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 2 551 |
![]() |
|
RE: Enigma2, softcam@matchboxTo mi nefunguje, zkousel jsem verzi t49, pokud mas odzkousenou nejakou konkretni verzi tak, mi ji sem napis. boxkey a rsa key tam samozrejme mam, a v normalni verzi oscamu to jede. @janohels Pokud myslis patch blackship, tak mi neco nejelo v OpenPLI3, nevim presne co. Ted v OpenPLI4 ta verze blackship ani gboxnet nejede, kvuli nejakym knihovnam libcrypto a nechci je tam instalovat, abych to cele nerozkonfiguroval. |
JerryG
![]() |
|
RE: Enigma2, softcamA normalny oscam bez dvbapi na mgcamd nejde v xtrende? |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 554 |
![]() |
|
kasrTva otazka je na mne prilos slozita :) kazdopadne normalni oscam neumi emu. |
JerryG
![]() |
|
RE: Enigma2, softcamAle pokial ide v xtrende mgcamd, tak ten emu vie. Oscam precita kartu, posle cez newcamd mgcamdu. |
Kasr
![]() |
|
kasrrozumim ti:- oscam by bezel jako server - mgcamd by bezel jako klient k tomu oscamu, dalsimu ccamu a navic umi emu jsem schopen tomu mgcamu rici na tyto skylink programy bez na ten oscam, na jine skylink programy na ten cccam ? Je to uz trochu komplikovane, musi tam bezet 2 softcamy, musel bych predelavat skripty tech softcamu. Kazdopadne diky za radu, ale kdyby nekdo vedel jak to rozjet s jednim softcamem budu rad. |
JerryG
![]() |
|
RE: Enigma2, softcamToto ti obsluzi oscam(karta a cccam server) a vsetko posle cez newcamd. |
Kasr
![]() |
|
RE: Enigma2, softcamdaj si oscam PLUS camd3 a pojede seckoAzbox Premium HD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 Hd Pvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE
|
wwwe
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 4 814 |
![]() |
|
RE: Enigma2, softcampokud znas ty da jmenovane kody pak kombinace CCcam a oscam funguje perfektne,dokonce bych to vsem doporucil,CCcam totiz perfektne posilam EMM instrukce,hlavne u GA ani jedna chyba.... |
gsmobil
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 495 |
![]() |
|
![]() |