Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Jiné placené TV

nc+ aktivace

Tak jsem koupil ze satsklep.pl kartu nc+,canal plus sport-18 měsíců+ ten jejich technisat digybox seca mediaguard.Ale nechce to naskočit.Je to vůbec kompatibilní??Na kartě je napsané nagravision a nagravision to píše i v menu karty.Nemělo by to v menu karty psát mediaguard?

garrrry
Registrace: 3/2009
Odpověď v diskusním vlákně

taky

mam na karte napsano nagravision a je to seca ! podivej do menu stb zda ji box vidi !! zapnout TVP nebo canal+ sport a čekat ! neprepinat !!!

WADER
Registrace: 12/2009

RE: nc+ aktivace

v informacích o smartcard sériové číslo nesouhlasí s číslem na kartě.SOUHLASÍ 8 PROSTŘEDNÍCH ČÍSEL.Poslední dvě čísla na kartě mám37 ale v menu je 49.

garrrry

podivej

vrchni strana čip -šipka /červeno-černy potisk napis cyfra červeny + černy --spodni strana černy potisk čislo karty napis nagravision a popisy internetove centrum abonentov /centrum telefoniczne abonentow -- musiš ji vrazit asi čipem dolu :) nebo nahoru ? neznam ten jejich box vlez do menu a hledej ca system!

WADER

mám ji čipem dole,což je zřejmě správně.

garrrry

to by vadit nemnelo

duležite že ji box vidi posledni emm stream mam 0X0 CYFRA+ 22.12.2013 0X68 CYFRA+1 22.12.2013 čekej zapisy !!

WADER

zlatá UNI čtečka... nemusíš se učit nový STB :-) ... zřejmě správně - bych řešil napřed u návodu, než tady.

pf09
Registrace: 8/2010

Jak říká WADER nepřepínat a čekat měla by naskočit, někdy po hodince pomůže restart přijimače/ vypnout a po chvilce zapnout/ i takto jsem už rozběhl dosti karet.

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery
Registrace: 5/2007

Tak mám ji správně,čipem dole.Je ale divné,že nesouhlasí poslední dvě čísla v menu s těmi na kartě.

garrrry

vítej

príteli :8) nejlepe se to rozbiha na noc večer zasuneš -rano jede :)))

WADER

hoši

díky za ohlasy,nechám to nabíhat přes noc,když tak polákům zavolám.

garrrry

v tom baliku sport je aj espn america ?

janci949
Registrace: 11/2008

janci949

https://www.parabola.cz/clanky/5054/v-evrope-konci-espn-america-zamereny-na-americke-sporty/

ardno01
Registrace: 2/2011

WADER

Zdravím také na Slovensko,máš pravdu takhle jsem rozbíhal kdysi gama karty na mnoha providerech. Ráno jsem vstal zapnul televizi a už to jelo,když to nejelo tak restart přístroje a už to bylo ok. R^

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery
Registrace: 5/2007

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra