![]() |
|
POMOC: SAMSUNG CHANNEL EDITOR-v0.9Mám problém s editáciou programov so SAMSUNG CHANNEL EDITOR-v0.9 pomocou ktorého som upravil dvbt stanice, nakoľko SMART tv SAMSUNG dokáže mazať iba sat.stanice a dvbt nie.Všetko prebehlo na základe návodu v poriadku, tv sa vypne a po znovu nabehnutí ale všetky stanice sa vrátia po cca 3-5 sekúnd do pôvodneho stavu, dokonca načíta aj nenaladené (kódované).Prosím teda o nejaké riešenie, čo kde mám vypnúť. |
Jonathan
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 55 |
![]() |
|
RE: POMOC: SAMSUNG CHANNEL EDITOR-v0.9Nevim ale ve SMART to jde upravit taky krasne jen to dyl trva. |
anton
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 261 |
![]() |
|
RE: POMOC: SAMSUNG CHANNEL EDITOR-v0.9ano znám ten problém se sat. programy u šamšung šitu. řešení je ruční přehazování jako idyjot. u dvb-t jsi docela vysmátej, ale zkus xxx programů u satu. Jednoduššeji to lze vymazáním všech předvoleb a manuální laděním frekvence po frekvenci tak, aby práce bylo co nejmíň. ať žijoou sw do-jebané smrt tv, které nezvládají základní funkce editace programu ani v x-té řadě. El-dží produkuje ten samej paskvil. Nejsem náročnej, ale když základní funkce neplní svojí funkci, zato si místo toho můžu prohlídnout fotky z dovolené nebo pustit film z flašky, mě irituje. Zastánci uvedených značek mi můžou trhnout nohou, mě to tak nevyhovuje, nebaví a pokaždý mě potěší uživatel s automatickým laděním. I ladění a řazení programů u Amstradu 200E bylo pohodlnější. Stačí si vzít jako muster v podstatě jakýkoliv sat.přijímč a do tv obsluhu obšlehnout.VU+Duo 4K SE, Skylink, Visio Big Bisat, 8xALPS Quad. Odroid N2+, Odroid HC2, Raspberry Pi 4B. CoreElec, OMV.
|
meduzka
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 988 |
![]() |
|
RE: POMOC: SAMSUNG CHANNEL EDITOR-v0.9Existuje verze 1.11 zkus to tam.VU+ZERO 4K E85 5W,4W,1W,5E,9E,13E,19E,23E
|
tkan
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 1 411 |
![]() |
|
RE: meduzkauplny suhlas :"...smrt tv, které nezvládají základní funkce editace programu ani v x-té řadě " clovek by za tolko penazi chcel vacsi komfort a nie hodiny a dni sa trapit s nastavovanim, pricom u lacnejsie tv si s tym poradia. |
Jonathan
![]() |
|
RE: tkandik, skusim a dam vediet :) |
Jonathan
![]() |
|
RE: POMOC: SAMSUNG CHANNEL EDITOR-v0.9To nebude problém editoru. TV si ty programy natáhne, ale po znovuzapnutí bedny je stav ground zero.... Dělal jsem to cca. před rokem, netuším, jak je verze programu stará, ale vidím to na globální problém fw šamšungu. Co volat na support? Např. u LG technickýho supportu jsem se dozvěděl, že kovovej tubusovej zvuk u ČT2, ČT Sport HD a ČT :D dělá karta od Skajlinku, která ovšem dekóduje vše ostatní bez problému, stav se vrací do normálu po spuštění audiotestu, do dalšího vypnutí tv:(. No naštěstí jsem rozumnej chlapec a vlastním radši sólo sat.přístroj a brečí mi jen dva šikovný majitelé smrt tv od eLdží a šamšungu še šat tunelem a boží user friendly editací programu. Ostatní jsem přesvědčil o levnější PDP a sat.receiveru s argumenty a problémy právě u těchto dvou nejvíce nakupovaných a věru sw. odladěných zraček, totiž značek. A ke všemu jsou spokojený s obrazem, oproti tomu, co viděli u LČD. To je jiná kapitola a věčný, nekonečný příběh. :)))VU+Duo 4K SE, Skylink, Visio Big Bisat, 8xALPS Quad. Odroid N2+, Odroid HC2, Raspberry Pi 4B. CoreElec, OMV.
|
meduzka
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 988 |
![]() |
|
SAMSUNG SMART TV = SHIT !meduzka ma pravdu, ked pise "To nebude problém editoru" nic sa nezmenilo ani po updatacii vo v0.11 editoru kanalov.TV po automatickom vypnuti znovu vse nacita ako bolo povodne ulozene, teda bez zmeny!!! To naozaj sa s tym nik nestretol? alebo nikomu nevadi, ze poradie chce mat ine, nez nacita manualne ci aut.najdenie??? |
Jonathan
![]() |
|
RE: POMOC: SAMSUNG CHANNEL EDITOR-v0.9meduzka u razeni programu u DVB-S seznamu se programy radi zcela normalne standartne.To zn. ze program který presunu z 10 na 1 se presune na jednicku a puvodni program na jednicce se posune na 2 a ne na 10.U DVB-T a DVB-C nadále zustava ten blbej systém o kterem si se tu zminil.Mam radu ES 7000 z roku 2012 a tam to tak je.Znamej ma ES 6800 a to same serazeni programu co mam ja urady 7000.U letosnich rad TV se satelitnim tunerem by to mělo byt stejne.Navic u tv LG z rad roku 2012 nejdou smazat stanice ze seznamu vůbec,jdou pouze zakryt neboli zablokovat prislusnym tlačítkem. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 631 |
![]() |
|
RE: POMOC: SAMSUNG CHANNEL EDITOR-v0.9meduzka peknej bordel taky u Samsugu je,kdyz si doladis rucne novou stanici u DVB-T nebo DVB-C.Programy se castecne rozhazou.U DVB-T by se to ještě dalo,ale u kabelovky je to trochu horsi.Nechapu to proc to nedrzi alespoň u rucniho naladeni.Zlatej Panasonic.Tam se presunou stanice do favoritních seznamu a muze se presouvat a mazat o stošest a vse po ulozeni drzi. |
HYPER
![]() |
|
RE: HYPERKed mas skusenosti s TV so sat.tunerom, tak ma napada este, ci existuje nejaka moznost u SMART TV s editaciou programov, ked na pozicii #1 mam Markizu (dvbt) a na poz.#2 by som chcel napr.N@vu (sat) ci naopak.Teda zmiesat sat stanice s terestrialnymi.Uplne jednoducho to zvlada napr. Ferg.Arriva 152 Combo, clovek ani nezbada, ci pozeram program zo satelitu ci z terestrialu :) |
Jonathan
![]() |
|
RE: POMOC: SAMSUNG CHANNEL EDITOR-v0.9Jonathan,kde to jde myslim sloucit programy s kombinaci dvb-t a sat nebo kabelovka a sat je u nekterych typu TV zn. LG. |
HYPER
![]() |
|
![]() |