Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
18.09.2007, 15:32.58

Nagravision 3 - co o tom viete???

Chcel by som sa len laicky opitat ci sa pri zmene v systeme kodovania z Nagra 2 na Nagra 3 musia vymenit aj karty uzivatelom alebo sa len prepne system kodovania bez zmeny kariet?? Pytam sa hlavne kvoli D*gi Tv, D+ alebo Premiere. Vdaka za vase nazory a postrehy
uživatel
satfanusik
18.09.2007, 15:36.56

RE: Nagravision 3 - co o tom viete???

no, podľa toho čo sa práve deje v Portugalsku, by som to tipoval na nevyhnutnosť vymeniť karty...
uživatel
anonym2
18.09.2007, 15:37.30

na prolomeni nagry 3 se pracuje :))) :)) :)
uživatel
azboxak
18.09.2007, 15:40.38

to all

anonym2:
Prepac za neznalost ale co sa deje v Portugalsku?? Inak ide ta zmena z Nagra 2 na Nagra 3 aj bez vymenenia kariet??
azboxak:
Bol by som rad ak by si svoje tvrdenia aj nejako podlozil napr. linkom alebo spravou odkial to mas.......inak to je len tvoje tvrdenie nicimnepodlozene!!!
uživatel
satfanusik
18.09.2007, 15:42.51

tak urcite se pokousi nagru 3 prolomit ne ? to neni nejaky zcestny tvrzeni .. ?!?
uživatel
azboxak
18.09.2007, 15:43.54

Teda, vím, že ty doplňující otázk nepatří mně, ale:
1/ Cabo
2/ Buď si jistý i bez linku. :)
uživatel
Louskacek
18.09.2007, 15:47.08

@azboxak

ja sa len nasmejem ked to tym portugalanom hacknu a spanieli s D+ prejdu rovno do NDS .. to asik ten azšrot nerozběhá že jo ??
uživatel
Vlado Fogo
18.09.2007, 15:50.07

to louskacek

To si bud isty ze uz asi 20 rokov sa snazia vedci najst 100% liek na AIDS alebo rakovinu a este to nenasli !!!
Mne islo skor o to aby ked tu ludia nieco tvrdia maly ku tomu aj neja ke podklady ako napr. ked pises diplomovu pracu na VS tak musis dat literaturu a podklady odkial si cerpal pretoze inak je to nieco nepodlozene co uznas sa do normalnej a odbornej diskusie nepatri ale skor to patri do krcmy!!!! Dik za to CABO vedel som o tom len som nebol isty ci anonym2 pise o CABE alebo o AZboxoch....kedze pisal ze co sa deje v Portugalsku :-)
uživatel
satfanusik
18.09.2007, 15:53.33

Vlado

Prosim ta vstupil si do tejto diskusie ako clovek ktoreho si vazim a viem ze sa v SAT technike vyzna tak ak mozes budem rad ak zareagujes na moju laaicku otazku ktoru som polozil c sa da z Nagra 2 prejst na kodovanie v Nagra 3 bez vymenenia kariet?? Pocul som ze v D*gi Tv to ide lebo maju svoje sparovane karty a neviem ako to je napr. u D+ alebo Premiere. Btw. co je to to NDS ake kodovanie a o co tam ide?? Dakujem za odpoved
uživatel
satfanusik
18.09.2007, 15:55.30

takže už len doplním - bolo to samozrejme o TV Cabo a o tom, že N3 spustia krátko potom, čo dokončia výmenu kariet...
uživatel
anonym2
18.09.2007, 15:57.31

@ satfanusik - porozmýšľaj nad zmenou nicku! Ak sa nechytáš na NDS asi až taký veľký satfanúšik nebudeš. Heslo: VideoGuard.
uživatel
anonym2
18.09.2007, 16:01.33

@satfanusik

bez vymeny kariet prejst na nagru 3 nejde .. ono vlastne aj cela nagra3 je len o odolnosti karty na glitch. takze mozu mat aj nagru 808 ale pokial si nezabezpecia karty vzdy im ich niekto dumpne a posklada si prislusne data
uživatel
Vlado Fogo
18.09.2007, 16:12.58

Vlado a anonym2

Dakujem ti za info !!! takze ani D*gi Tv nepojde zablokovat bez toho aby urobili vymenu kariet??
PS: Som rad ze su tu aj ludia ako ty ktory sa vedia odborne vyjadrit a vysvetlit aj ludom co do toho zas tak moc nevidia!!!!! A vobec mi neva ze sem tam doniekoho rypnes kvoli D*gi alebo AZsrotom :-). Drz sa
To anonym2:
To vies ked som satfanusik to neznamena ze sa staviam do role odbornik!!! Inak skus ist v nedelu na futbal alebo hokej a uvidis tam kolko tam je futbalovych fanusikov amozno 50% z nich nevie ani kopnut d lopty ale to im snad nebrani aby boli srdcom futbalovy fanusikovia a faandili futbalu nie?? Takze menit nick nebudem skor sa budem snazit slusne sa pytat a vzdelavat sa......ak ti to nebude vadit :-). Prajem krasny den
uživatel
satfanusik
18.09.2007, 16:27.59

Je veľmi pravdepodobné, že systém N2 aj napriek deravosti podobnej ementálu ešte má nejaké to eso v rukáve. Takže jednoznačné a zaručené vyjadrenia o tom, že DIGI bude svietiť, pokiaľ nevymenia karty, by boli asi príliš odvážne.
Napadá ma napríklad možnosť zmeny keys každých 10 minút, hoci netuším či práve v tomto nie sú nejaké technické obmedzenia systému.
S tým nickom to bol tak trošku fór, ale zasa až taký veľký nie... Zato tvoj príklad s futbalom sa mi zdal odveci. No nevadí. Aspoň máš snahu sa pýtať. Ale vzdelávaj sa aj bez pýtania...
uživatel
anonym2
18.09.2007, 16:33.30

Vlado Fogo

No tys jim urcite tu kartu ¨NEDUPNUL´ a neposkladal si ty vsechny prislusny data, jak tady po tobe ty prispevky ctu.
uživatel
KarelPusu
18.09.2007, 16:42.11

@KarelPusu

a pisem o tom niekde ze by som to urobil ??
uživatel
Vlado Fogo
18.09.2007, 17:41.51

@KarelIPusu

Karel,I PUSU by som ti dal keby si nepísal zbytočné kraviny ako terazky ja.
uživatel
robina2
18.09.2007, 17:45.42

Este to chvilku vydrzi

Nagra este vydrzi do konca januara 2008 a potom zas na dlhu dobu papa.Budete vidiet respektive nevidiet.
uživatel
fakmen
18.09.2007, 20:23.39

ježíško

"Nagra este vydrzi do konca januara 2008" no čo tu Tí ľudia nepopíšu :))) :))) :))) :O :O :O
uživatel
dempsey
24.09.2007, 09:46.16

To:Satfanusik a spol

No já bych to tedy rozhodně s nějakým aidsem a rakovinou nesrovnával a už vůbec se neztotožnuju s dopředu skeptickými názory typu-dlouho nepůjde,bude dlouho tma apod.Je zajímavé že se tito skeptici neozvou když tomu tak pak není a kde co se prolomí a dlouho se svítí.Mimochdem jak může být někdo v tomto odvětví kodování jasnovidcem dopředu a vědět že to či ono už vůbec nepůjde ,nechápu vůbec,praxe ukazuje něco zcela jiného a ještě si nepamatuju za 15 let zpět žeby něco nebylo prolomeno.Na b mohli dát pí fundovanou odpověd hackeri ale takového tu myslím široko daleko neuvidíme.
uživatel
DVB
25.09.2007, 21:38.13

Než bys řekl švec - a už je to Hack
uživatel
Standa2