17.09.2007, 13:54.48 | |
veletrch - BrnoAhoj všem.Kdy začína veletrch v Brne INVEX ? - satelitu atd... Děkuji všem Kutil |
kutil |
17.09.2007, 14:14.04 | |
RE: veletrch - Brnokutil kutil zase za 5 co to je veletrch? |
betisa |
17.09.2007, 14:16.59 | |
23. - 27. 10. 2007A nehte na pokoji mé nechty... |
Zorbas |
17.09.2007, 14:40.56 | |
RE: veletrch - Brnokurnik sopa..to uz ste tak lenivy, ze sa pytate na vsetko, co vas napadne?? www.bvv.cz je to take tazke tam najst???, nebolo kedysi toto forum o niecom inom?? |
jdodo |
17.09.2007, 14:48.35 | |
Tak tedy návrat k původnímu poslánítéto diskuse. DIGI OK. U Vás také OK?A co AZ-BEST,taky OK?... |
Zorbas |
17.09.2007, 14:56.22 | |
@ZorbasJo, o víkendu jsem z kůlny vyházel všechny eternity, takže konečně po dlouhé době AZ-BEST all OK... |
D2MAC |
17.09.2007, 15:07.41 | |
Ale v reklamách píšou nejlepší,tak jsem omylem napsal BEST. Ale Portugalec slíbil, že u nových sérií už nebude lepit čtečky silonovým slimpadlem KOFIX, ale odkoupil československý patent na lepidlo Kanagom...Sranda musí být,i kdyby fotra věšali... |
Zorbas |
17.09.2007, 16:49.42 | |
@Zorbastak ten patent mu musel poradit nejakej Starej Orel :))) :))) |
Vlado Fogo |
17.09.2007, 17:30.14 | |
Ach jo lidi,lidi...Nechápu co Vás tady chlapi žere. Když člověk se tady na něco zeptá,tak jste líni a ktomu napadáte kto jakej je.....!!!Pokud to neni D+,Premiere,CZ link,Skylink atd....Tak to každej chrli a nedočkavo čekáte na klíče.Ja jsem se zeptal na ten veletrh.Ano omlouvám se za překlep co jsem napsal na začátek.Jsem jenom člověk a ne naprogramovanej robot nebo stroj.Je pravda,že toto forum stratilo hlavu a patu.A su tu jedinci co zapoměli,že take nejak začínali.Síce je pravda,že před 10 - 15 lety nebilo možno si to najít na netu.Ale uvědomte si,že su tu i začátečníci a nováčci co potřebuji poradit.A této řádky su směrované i tím začátečnikům,aby tady nepsali a neptali se dokola jedno a to samé.Čtu to tady každej den a je to hrozný.Snažte se pokud možno se zapojit do toho vlákna co,už je vytvořené.Určite si to někdo všimne a zareaguje a nevytvářet co,už tady je nebo co bylo včera....To platí pro všechny i pro mě.A pomáhejme si tady,ale bez urážek prosím.Budme rádi,že to tady vzniklo ( parabola )a že je nás tady hodne.Pokud se této řádky nebudou někomu líbit at je nečte.A pokud chceme někoho urážet,tak se nejdříve podívejme na sebe.Je pravda,že sme lidi a nikomu se nezavdečíme,tak to berte jak to je.Nikoho jsem tady nechtel urazit a ani to nebylo myšleno. S úctou Vás zdravý a čtenář tohoto forum Kutil. |
kutil |
17.09.2007, 17:37.20 | |
RE: veletrch - BrnoTeda to je síla. Na jednom webu jsem četl nějaký pravidla pro přispívání do fóra a jedno znělo asi takhle: Když napíšete příspěvek plný gramatických chyb, ani se nedivte, když vám nikdo neodpoví...Tohle je děs: stratilo, nebilo možno, S úctou zdravý....No ještě že nejsi s úctou nemocný... Sorry, tohle se hned tak nevidí...Jinak když chce někdo vědět, kdy je Invex, stačí napsat do googlu "Invex 2007", ne?? A když někdo ani tohle nezvládá, nevím, co chce dělat na veletrhu informačních technologií... |
Fantomas |
17.09.2007, 17:46.16 | |
FantomasČau to jsem čekal,že se tady najdou co budou reagovat. No budiš. Ano napsal sem tam chybu a ne jednu. Ted mi řekni jěstli si Ty tak moc chytrej a zdravej vše umíš za 1.Toto je moje poslední reakce protože to nemá cenu.Chybu dělá každej...Ja se zato nestydím,ale aspon se tady snažím neurážet....Konec Kutil. |
kutil |
17.09.2007, 17:52.38 | |
kutilNo jo, jsem čekal, že se ozveš a že budeš dotčenej, ale nic jinýho jsi ani čekat nemohl. A jinak jo - všechno, co potřebuju, umím tak, jak potřebuju. Třeba z češtiny mám maturitu za 1 a pak už jsem jí nestudoval...Doufám, že jsi našel ten Invex... |
Fantomas |
17.09.2007, 20:43.36 | |
RE: veletrch - BrnoProblém je, že když do googla napíše veletrch Brno, tak si s tím taky neví rady. Holt gramatika je gramatika. ;P |
Hujer |
17.09.2007, 21:17.03 | |
pridám sa?takže menej písania a viacej učenia... |
oneeeee |
17.09.2007, 22:35.56 | |
kutilNo budiš....další překlep ?napsal sem tam...další překlep ? řekni jěstli si...další překlep ? forum stratilo hlavu...další překlep ? lety nebilo možno...další překlep ? že sme lidi ...další překlep ? Ne každý dělá překlepy v jazyce českém a ještě jim za to vynadej ! |
Tondach |
18.09.2007, 00:09.37 | |
RE: veletrch - Brnozapoměli, čtenář tohoto forum, taky pár překlepů |
Hujer |