Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

overenie servisneho poplatku karty skylink

Zaplatene ser.poplatok cez ucet posunie sa datum ked je to uz zaplatene na stranke kontrola servisneho poplatku lebo tam je stale datum do kedy plati.Alebo sato ukaže pri prihlaseny k uctu dekodovacej karty na vebe skylinku do kedy je zaplatene.

ivan22
Registrace: 4/2008
Odpověď v diskusním vlákně

ivane22

neposune se zápis,ale celková doba se prý ukáže až na konci původního předplatného poseru.Mám zaplaceno na 3 kartách něco navíc-a kde nic tu nic,má v tom šiclink neporiadok spíš BO...el

korkoran
Registrace: 10/2006

RE: overenie servisneho poplatku karty skylink

Taky jsem zjistil včera při kontrole strycovo karty,ze v tom maj nejakej bordel.Vymenil si kartu 15.9.2012 v akci karta Skylink vymena,tudíž ma predplacen SP do 15.9.2014.Ma na ni zaplacen balicek Kombi v akci 10+2M a na strankach mu to ale vypisuje, ze ma zaplacen SP do 8.12.2013 v delce předplatného balicku.Melo by tam byt spravne ze platnost SP je do 15.9.2014,protoze je v ochrane lhute 2 roky od osvobozeni SP.Jsem zvedav az skonci predlatne balicku co to bude vypisovat při kontrole karty u platnosti SP.Doufam,ze to bude uz ok a nebudou chtit zaplatit SP po skonceni platnosti balicku Kombi.Pokud se stryc rozhodne si opet prodlouzit predplatne baliku, tak je to samozrejme jasne,ze se to posune z zari do prosince 2014.

HYPER
Registrace: 11/2010

dakujem za odpoved počkam na koniec predplatneho či sa tam ukaze niaky datum.

ivan22

abyste se

nedivili,jak se to posune :laughing: :laughing: :laughing:

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Posunul sa datum len im prevod eur z učtu na ucet trval dlksie.

ivan22

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra