Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Technika

voyo na panasonicu

pekny den -mam panasonic 47-L WT 50E /zive vysielanie je v poriadku to ide no ked chcem prehrat nieco z archivu tak to nejde stale hlada / TA3 seka / a na STV1 hlada a potom sa objavy v strede nejaky znak a zamrzne/joj ide -dakujem Stano

stano1948
Registrace: 3/2012
Odpověď v diskusním vlákně

RE: voyo na panasonicu

Který ročník je ta tvá TV? Zkus pohledat novější firmware (je-li vůbec k dispozici)mohlo by pomoct. Aplikace VOYO přešla pod nějakou novější verzi či co, na starších typech (já mám 2009 TX-P46G15E) VOYO nejde, resp. jsou dostupné archívy do 23.3.2013. Psal jsem na VOYO,odepsali mi, že pokud ikonka VOYO je modrofialová, není už podporované, funkční je VOYO tuším černo - něco ikonka (nejsem doma-nevím). Přeposlal jsem to do PANASONICS CZ. Uvidíme, ale myslím si, že to nebudou řešit.

Nikdo není neomylný.

michal
Registrace: 4/2003

Mám Panasonic model 2013 fialová ikona funguje dobře .Pouze tam jsou starý pořady .

pavelmo
Registrace: 6/2011

Ano to je ono.

Vkládám přesnou odpověď od nich. Ode mne "Dobrý den. Proč na VOYO.CZ na TV Panasonic je poslední díl ulice z 6.3.2013 ? Děkuji za odpověď,s pozdravem Michal." Odpověď : "Dobrý den, sdělte nám prosím zda ikona aplikace je fialovo-bílá nebo modro-černá. Děkujeme tým VOYO" - ode mne "Pokud máte na mysli ve „VIERACASTu“ ikonku VOYO, pak tato je fialovo-bílá" - od nich "Dobrý den, litujeme, jedná se o původní VOYO aplikaci, která nebude již nadále podporována.V této záležitosti se prosím obraťte na společnost Panasonic, zda je možno na Vašem modelu TV nainstalovat aktuálně podporovanou (modro-černou) aplikaci.Děkujeme za pochopení,tým VOYO." Tož tak.

:-/

Nikdo není neomylný.

michal
Registrace: 4/2003

voyo na panasonicu

Výňatek z březnové korespondence VOYO a Panasonic ve věci instalace nové aplikace VOYO na "starších" necelé tři roky starých TV Panasonic:

Panasonic:

Děkujeme, že jste kontaktoval zákaznickou podporu společnosti Panasonic.
Televize Nova již bohužel přestala dále vyvíjet původní aplikaci VOYO (fialové logo / s možností platby film co film)
a nadále vyvíjí pouze novou aplikaci s modrým logem VOYO (s měsíční platbou a neomezeným sledováním).
O osudu jak původní tak nové aplikace ani o tom, jaké filmy nebo seriály se v ní zobrazují,
bohužel ve společnosti Panasonic nerozhodujeme a jsou plně v rukou TV Nova / VOYO.
Nová podoba portálu je dostupná ve Viera marketu u modelů 2011 a 2012.
Bohužel možnost využití nové podoby Voyo. cz, nemůžeme v tuto chvíli u starších modelů slíbit, nicméně vše je v jednání.

VOYO(TVNOVA):

Dobrý den,
litujeme, jedná se o původní VOYO aplikaci, která nebude již nadále podporována.
V této záležitosti se prosím obraťte na společnost Panasonic, zda je možno na Vašem modelu TV
nainstalovat aktuálně podporovanou (modro-černou) aplikaci.
Děkujeme za pochopení, tým VOYO.

Obrázek nechť si udělá každý sám, hází to jeden na druhého. Asi není u majitelů těchto televizí o aplikaci zájem
a nebo Panasonic a Voyo už zákazníci se tři roky starými TV již nezajímají :-(

shiraz
Registrace: 8/2008

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra