Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Linuxové přijímače

Golden Media Hypercube

Chtěl jsem se zeptat, zda by se někdo mohl podělit o zkušenosti s tímto přijímačem Golden Media Hypercube, pokud ho tedy již někdo má vzhledem k nedávnému začátku prodeje. Již dlouho uvažuji o jeho koupi z různých důvodů, ale chtěl jsem počkat na nějakou českou recenzi či zkušenosti s tímto přístrojem, ale nic pořádného jsem zatím nikde nenašel. Používá ho již někdo? Zajímala by mě hlavně následující témata:
- funkčnost ICE Skylink karty ve čtečce (mohl bych použít i CI slot, ale vypadá to, že aktuální FW ještě nepodporuje Irdeto)
- obecná funkčnost a problémy
- je wifi připojení opravdu součástí přístroje?
- funguje DiSEqC?
- někde jsem našel, že by šel možná vložit HDD dovnitř přístroje přes SATA port, ale spíš mi přijde, že půjde připojit HDD pouze externě přes USB - prosím o potvrzení
- lze nějak jednoduše upravovat seznam programů - nějaký editor pro PC? (přijímám programy ze 4 satelitů - přes ovladač to není nic moc)
- jaké máte zkušenosti s Androidem v tomto přístroji - doporučili byste ho díky tomu?
- má smysl ho koupit i s wifi klávesnicí a myší?

jacksamuel
Registrace: 3/2013
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Golden Media Hypercube

Bohužel jen konkurence tam se obrať...ab...

Fanyn
Registrace: 11/2007

Aha, nedávno jsem tu našel článek o jiném výrobku od stejného výrobce - viz. https://www.parabola.cz/clanky/4942/golden-media-spark-triplex-multimedialni-hd-satelitni-prijimac-pro-kazdeho/ , kde byl Hypercube taky zmiňován, tak jsem doufal, že bych se mohl dočkat nějaké odpovědi právě zde.

jacksamuel

Hypercube se začal prodávat od 1.2.2013 takže než se to usadí tak je třeba počkat.Kolega na abfor...ho testuje zkouší a výsledky zveřejní.

Fanyn

Taky mě zajímal tento přístroj,procesor cortex9,par maličkostí je na AB,ale rozšíření je minimální,nějaké nedodělky v sw,výhoda proti GM triplexu je jedno CI+,musíme chvíli počkat jestli se něco neobjeví z překladu ! :8)

Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!

spyko
Registrace: 6/2006

jacksamuel

Výrobce a obchodní značka to něco jako Fazula a Hrách .
HW má sice potencionál , ale mám obavy , že s/w jakž takž bude
funkční příští rok .
Tedy E2 Open Pli celkem OK , ale na to jsou i jiné přístoje a více odladěné .

Chuck Norris vyčerpal všechna data neomezeného tarifu.

lubos3nec
Registrace: 10/2007

chlapci pristroj je funcni ,az na ctecku- jen oscam a na ci slot .to co se tyka sat dilu.Mam ho na stole uz od listopadu ,ale jako uzivatel bych si ho jeste asi min mesic nekoupil.

maly mike
Registrace: 5/2006

to maly mike:

Taky mi prijde, ze bude lepsi jeste nejakou dobu pockat, az se SW odladi. Pokud ho tedy mas doma a mel jsi moznost ho aspon castecne vyzkouset, mohl by ses mi vyjadrit i k ostatnim dotazum, jez jsem vznesl v prvnim postu? A tou cteckou myslis ctecku kodovacich karet ci SD karet? Znamena to, ze bych Skylink ICE kartu nerozchodil ani na ctecte? (u CI vim, ze jeste Irdeto nefunguje). Diky.

jacksamuel

Hmm, přístroj bez čtečky a slotu, u OPENSATU to asi dobře věděli a tak ten Android rychle opustili, to nebude pravděpodobně nikdy fungovat. Není lepší VU+SOLO2?

matchboxx
Registrace: 9/2012

Takových tabletosatelitů se asi brzy vynoří více, např. AZbox Titan.
CPU: 1.2 GHz Cortex A8 ARM,GPU: Mali-400 (3D, OpenGL ES 2.0 etc.)
RAM: 1 GB DDR III, Flash: 4 GB NAND
Tuner: 2 x DVB-S2 SatelliteTuner, 1 x Smartcard Reader
5 x USB Ports (4 x External + 1 x Internal)
1 x SD Card reader, 1 x WiFi 802.11 a/b/g
1 x Ethernet 100/10,1 x HDMI atd...

Kdy a zda vůbec bude v prodeji je zatím ve hvězdách.

bobík
Registrace: 11/2004

Vzpomente si na začátky dreambox 7000 každý stoho byl paf.A jak to nakonec dopadlo ,vše se odladilo a byl klid.Co chcete po přístroji,který se prodavá měsíc...Kamarád testoval vua ,dreamy a ip boxy atd. a nakonec stejně skončil u dreama..

Fanyn

Vlastní někdo z vás tento satelitní přijímač? Já jsem si ho koupil a potřeboval bych s něčím poradit.

Tomi3
Registrace: 5/2013

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra