14.09.2007, 23:05.58 | |
digi na goldenuide nekomu na G.I. |
mlasak |
14.09.2007, 23:16.57 | |
Nechci vám sahat do svědomíale nechcete raději do "dykmore tv" raději platit?Kudelski to patrně hned tak nevyřeší a slavná sockoplatforma padne. Vždyť je to necelých 8,50 Kč za den. To snad ani somrákovi nedělá problém, jedno pivo za dva dny. To už je fakt ostuda. Nechte toho providera žít,hraje sice mizerně,ale je za hubičku. |
Zorbas |
14.09.2007, 23:59.39 | |
@Zorbasvíš mne se zdá,že někteří co tady "bázní" ani žádné svědomí nemají a hlavně rozum!!! Tímhle tím tak akorát ten paket zlikvidují... Vždytˇ jak říkáš Zorbíku, 300 Kč za měsíc-to je pohoda!!! |
jamess96 |
15.09.2007, 02:05.17 | |
RE: digi na goldenuOdjakživa bylo Digi načerno tabu. Samotní hackeři se shodli na tom, že tenhle paket nechají být, protože je to nízkorozpočtovka. Klíče byly všude "forbidden" a hotovo... A teď je to profláklé jak nic jiného. Asi se muselo stát něco, co ty hackery vydráždilo k uveřejňování klíčů a dělání AU na kdejaký přijímač. Moc bych za to nedal, že to byl ten slavný "komerční hack" pro AZbox. Nikdo neměl do Digi rýpat, a už vůbec ne na tom rýžovat, ale stalo se. A protože ostatní hackeři nemají páky jak AZboxáky zastavit, tak jim aspoň ze všech sil kazí kšefty. Bez ohledu na dříve hájeného providera. Bohužel, jediný kdo to ve výsledku odskáče, bude divák... |
Louskacek |
15.09.2007, 08:00.24 | |
Zorbas, LouskacekTak tohle rád podepíšu.... máte recht... |
kacenkin |
15.09.2007, 08:37.18 | |
RE: digi na goldenuI já to tak vidím!!! Pokud to někdo chtěl pro studijní účely, jistě už stihl nastudovat, stačilo! Jak se všichni radovali, že je tu konkurence předraženého UPC, málo kdo dnes bere na vědomí, že až od té doby se chovali tito minopolisté o něco snesitelněji... Digi nejedou s bůhvíjakým ziskem a je jasné,že dokud nepřišli špinavci z AZ, dohody se dodržovaly. Těch necelých 300,- za měsíc za to fakt nestojí, pro hack v tomhle případě neexistuje omluva, kdo to chce, může na to druhý den koukat, :-/ Safra lidi tohle není stejné jako u D+ nebo PW ... :((( :(( :( Rv ;P |
Roy73 |
15.09.2007, 09:19.40 | |
RE:Máte pravdu pánové. Akorát si nemyslím, že moje oblíbená sockoplatforma kvůli tomu padne. Neznám nikoho, kdo by rušil předplatný kvůli tomu, že to pojede v emu. Právě proto, že je to tak levný se to nevyplatí ani rušit :))) Základní nabídka rozhodně ne. Abonentů to má všude statisíce, jenom v Transylvánii asi půl miliónu, takže nemám o ně strach. |
vortimond |
15.09.2007, 09:28.31 | |
to roy73říkám, ano, mám EMU, mrknul jsem na Digi, ale jinak na to kašlu... jestli mám za dobu DigiinEMU odkoukané 2 hodiny tak je to moc... Ale na druhou stranu, v nejbližím rodinném kruhu máme dva platící abonenty....věřte nebo né, ale z EMUCigi čumím pořád na MTVAdria :) |
kacenkin |
15.09.2007, 09:29.45 | |
to Vortimondv Transylvánii :))) :))) :))) R^ R^ |
kacenkin |
15.09.2007, 09:40.54 | |
@ZorbasMáš sice naprostou pravdu. Ale řekl bych, že to říkáš tak nějak na nepravém hrobě. Kolik tahle sockoplatforma sebrala v poslední době UPC zákazníků ? V ČR tak 100 tisíc ? Mohlo by to být ? Na rozdíl od UPC a O2 má (lidovku) je to tak, že ? Tady jich tedy vyrostlo. Všude, jako hub po dešti. ( Tedy UPC monopolu. Spočítej si jen programy, co přidalo UPC, když vzniklo Cigi. To by nebylo jen zabití nějakých Cigi, ale především zabití konkurence. Nedávno zařval podobně takový sympatický balíček - rakouské easy TV a nerozšířila se potom Premiere ještě více pro Rakousko a tak se nabízí otázka, využili jen rychle vzniklého místa nebo v tom měli prsty ? ) Tak si jenom říkám, že tohle Cigi TV vedlo dokonce UPC k oficiálnímu prohlášení ( že se na TV vykašlou ), tedy, že už nebude jejich prioritou a prioritou bude především zajišťování internetových služeb ( a také tam mají jednu z nejlepších nabídek, na rozdíl od O2, Radiokomunikací atd. )A UPC si nedávno koupilo také Nagra, že ? A najednou je z ničeho nic prolomené Cigi TV. Asi si to vymýšlím, ale je mi to hrozně podezřelé. Takový majitel GI nebo Ferdka ( a jako, že takových, je )ten za nic nemůže, ten je využívá možnosti a zadá si tam klíče. Ale vznik téhle věci bych hledal jinde. ( S majiteli GI, Ferdků a spol. je spíše ten problém, že přidělávají práci místním Admínům a otravují s tím ostatní. Aby mi bylo rozuměno, nemám vůbec nic proti tomu aby zde neměli, co 3 stránky napsané ty svoje klíče. Ale vidět tu jen Cigi, Cigi mne mírně řečeno rozčiluje. Mohli by si to psát na jedno místo. Takhle dá hroznou práci to přeskakovat, když chce někdo něco jiného, tak se v tom ztratí. A tak se vůbec nedivím, že jim to maží. A ani VF, že do toho sem a tam zareje.) |
Smith |