Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: LCD, plazmy, CRT...

Řazení TV programů u TV LG 42LS570S

Nevíte jak se dají řadit programy (přesouvat) u 42LS570S . V dodaném návodu k obsluze nic není tam je pouze poipis výrobku a instalace a v uživatelské příručce se nějak ztrácím :-( Předem díky za radu

shiraz
Registrace: 8/2008
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Řazení TV programů u TV LG 42LS570S

Žlutým čudlíkem? :8)

trouba
Registrace: 3/2007

Dost možná se přesouvat nedají. Pořádně se porozhlédni po menu v editaci programů. Např. u LG42LM670S to přesouvat jde, ale je to tam trošku skryté (aktivuje se to barevným tlačítkem, narozdíl od spousty jiných editačních věcí, které jsou -standardně- skryté pod tlačítkem OK)

U spousty televizí LG ale přesouvání NENÍ, pouze prohazování dvou programů mezi sebou - velká slabina těchto TV obecně, takže (návod):

V úpravě programů - postavíš se třeba na ČT1 (na pozici např. 33) - stiskneš OK - zvolíš Změnit počet programů - zadáš 1 - OK, a ČT1 se objeví na pozici č. 1. a program z pozice č. 1. se objeví na původní pozici ČT1, tj. č.33. Tak se to třídit dá, ale je to hrozná práce a chce to pevné nervy, a hlavně si předtím sepiš seznam, jak to chceš seřadit, protože když na nějaký program zapomeneš, tak dostat ho někam dopředu je na infarkt (všechny následující programy musíš přerovnat, aby ti vepředu vznikla mezera)...

(uvedený příklad je z LG...375S)

Louskacek
Registrace: 3/2007

taky ho mám je to dost náročné na čas a až to udělaš podle sebe zjistíš že nejdou prepínat sd programy s mpeg 4 a hd a budeš potřebovat modul mam s tři a ani jeden nefunguje jak ma (easy,smard tv a eurocam+)kartu mam skylink ice . tak ti přeji velkou trpělivost

spajka
Registrace: 4/2008

@spajka

Sežeň si modul od Mascomu ;)

Nechlubím se. Pouze oponuji! IP BOX 910+DiSEqC, HD BOX 9200+SG2100, HD BOX 9100+SG2100, pro nahrávky HTPC ION2 (NAS),MMC Xtreamer SW1, eGreat EG-R200PRO II..Mimo jiného ;-)

TRE
Registrace: 2/2006

@TRE

a který modul od MASCOM si má sehnat? Easy je od Mascom a je sw totožný s CRW Mascom. ;) Možná ho stačí na ORF přehrát na poslední verzi 1.25 a pohrát si s nastavením.

RAFI007
Registrace: 1/2006

Všem díky za tipy ještě jsem "vyguglil" že se programový seznam dá stáhnout na USB flash disk v souboru*.ttl a následně upravit pomocí programu "TV Link-Loader" a pak zpětně nahrát do TV. Kde ovšem tento program stáhnout Mr. Google neporadil nevíte někdo kde by se "TV Link-Loader" dal downloadnout ?

shiraz

Easy tv ve verzi 1.25 ale tim to neni nekdy před vánocemi se aktualizoval soft v televizi a od te doby to nejde jak má ale slyšel jsem že tento modul jde uplně v pohodě Idreto CI+ modul má fialovou barvu

spajka
Registrace: 4/2008

Ten program pro úpravu *ttl souboru se jmenuje edankTTL.exe ( nikoliv "TV Link-Loader) , ale nikde se mi nepodařilo najít ke stáhnutí :-(

shiraz

V ramci DVB-T tuneru to jde presouvat jak psal Louskacek, ale v ramci DVB-S tuneru funguje i razeni pomoci presunu programu a to pomoci modreho tlacitka.Nechapu proc to ale neimplementovali i do DVB-T. S DVB-C nemam zkusenost.

doublepea
Registrace: 1/2010

http://www.lg-hack.info/cgi-bin/sn_forumr.cgi?cid=2674&fid=2677&tid=2690

pecou
Registrace: 7/2009

Jak píše double, modrým, ale jen u novějších modelů. Staré 375,570S (zatím) ne a pochybují, že ty staré sw předělají. Na nové programy leda nechat dopředu pár pozic volných. Prostě za toto přistavit ke zdi asiaty (nevhodné slovo)ní. Hlavně že Panas s Filipem, kde normální přesouvání fungovalo od začátku těchto integr. S tunerů, musí z výrobou kvůli šikmáčům končit.

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

Na LG 37LV375S jsem to nastavoval programem TllEdit_5_0 (lze najít odkazy). Bylo to 25ks TV, 150 programů a bez USB a skrytého menu bych to ladil snad celý rok. Tak to trvalo sotva půl dne. Nejhorší je udělat jeden vzorový TLL soubor a pak už to jde samo.

mar001
Registrace: 10/2009

Seznam ALL a FAV u TV LG 42LS570S

Díky všem za rady jak řadit programy byly pro mne užitečné. Ještě mám jeden poťouchlý dotaz když používám seznam programů FAV a následně vypnu TV tak po zapnutí mi to naběhne do nabídky ALL nejde to nějak udělat, aby to vždy po zapnutí skočilo do té nabídky programů při které byl TV vypínán v tomto případě do FAV. Předem díky za rady

shiraz

@mar001

Když máš zkušenosti s TllEdit_5_0 jde v tomto SW nazat i jednotlivé programy ? Když se seznam edituje přes dálkové ovládání lze programy pouze přeskakovat. Předem díky za info.

shiraz

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra