Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Irdeto Cslink na Skylink

Je možné ze starší Cslink Irdeto karty (roční fialová z akce "všechny programy na rok zdarma", po doplatku trvalá) přejít pomocí výměny ke Skylinku? Na té CS kartě je i nějaký kredit, který potřebuji převést ke Skylinku. Jde to?

Pajk
Registrace: 6/2005
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Irdeto Cslink na Skylink

Jde to, pokud se přihlásíš jménem a heslem z karty cs link. Pak se kredit převede do Skylinku!

Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)

Delta1
Registrace: 6/2007

RE:Irdeto Cslink na Skylink

sice nezodpovím na otázku, chci se jen podělit o zkušenost. Měl jsem též tuto akční kartu Cslink Irdeto, na rok všechny programy zdarma za výměnu za jakéhokoliv jiného operátora. Vyměnil jsem ji za kartu která kdysi otevírala na Siriu program Zone Romantika. Před jejím ukončení mě přišla na výměnu Skylink ICE karta. Provedl jsem výměnu a na kartě běží dál všechny programy Multi balíčku. Na www.skylink.cz není o zaplaceném balíčku ani zmínka, pouze servisní poplatek uhrazen do.

Modřina
Registrace: 1/2006

Všude se píše, že karta Výměna je jen na přechod z Cryptoworks na Irdeto a čísla karet pro které to platí, tak jsem měl pochybnost jestli to vůbec jde. A ještě jeden doplňující dotaz. Na té Irdeto kartě mám zaplacen servisní poplatek do 07/2013. Pokud si teď provedu výměnu, díky které by měl být poplatek zaplacen na rok dopředu, dojde k prodloužení serpo do 07/2014, nebo se prodlouží jen do 02/2014. Díky

Pajk

Doplácet tisícovku a ještě platit 600 za výměnu je úplný nesmysl, to je levnější rovnou koupit kartu novou.

Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)

technikTKR
Registrace: 6/2004

to: technikTKR Já vím. Tisícovku jsem platil minulý rok na podzim, takže se teď už jedná jen o těch 600,- Kč. Klidně bych se na to vykašlal, ale já tam mám 1600,- Kč kreditu, které mi jsou teď u Cslinku úplně na nic a ještě mám obavu, aby mi nepropadl.

Pajk

Pajk

Záleží na tom, jakou měla původní karta historii plateb.
Tedy 1. Buď dojede původní karta Irdeto se základem Digital do 7/2014 nebo skončí okamžitě, druhý den po řádné registraci karty Výměna-pokud byla zaslaná Cs linkem na výměnu.
2. SP se zpravidla nepřevádí.
;)

Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)

Delta1
Registrace: 6/2007

Pajk: Objednej si nějaký balík a možná ti Skylink zašle tu výměnu zdarma. Tak nějak to fungovalo.

Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)

technikTKR
Registrace: 6/2004

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra