Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

DVBS Philips,funkční hbbTv ČT

Dnes mi konečně funguje hbbtv na české televizi, poslední soft 014.104. Vzhledem k tomu, že tento je již z 26.11.2012 a všimnul jsem si toho až dnes, asi něco pozměnila česká televize.

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: DVBS Philips,funkční hbbTv ČT

Ilustrační fota mobilem jsou v albu.

Tomik535

česká televízia s tým nič nerobila. hbbtv šlape aspoň mne od 12.01.2013 ako som kúpil vu + solo2. Som tam denne.

vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.

oneeeee
Registrace: 10/2005

jo panáčku, ale já to zkoušel po nahrátí každého nového softu, protože to byl jediný důvod proč jsem ho ještě měnil. TV mám k netu už pipojenou stále, ale teprve dnes mi po přepnutí na kanál čt naskočí ten červený čtvereček, oznamující tuto službu. Je nemožné, abych si toho dříve nevšimnul. Co řekneš teď?

Tomik535

Pokud bys sledoval "naše" dřívější vlákna o sw pro philips tv, věděl bys, že jsem tento problém zde uváděl opakovaně. Na německých programech už hbbtv fungovalo před rokem.

Místo "naše" si můžes dosadit třeba: "částečně spokojených majitelů TV této značky" :)

Tomik535

tak gratulujeme

,že ti to chodí,to potěší R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Velice vtipné musím uznat R^

Ostatním snad jen pro informaci.

Tomik535

Je zajímavé, proč tehdy na 7606 nešlo a 7666 ano:
https://www.parabola.cz/forum/topic-74826/

Tomik535

Ked mas fw kde to neslo a teraz ide, musela byt zmena inde. Vo vedení! :)

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

Pokud by Philips implementoval hbbtv pruhledne, musela by za zprovoznenim byt bud zmena na vystupu CT nebo uvnitr TV. Protoze ale Phlips hbbtv implementoval hodne prapodivne, mohlo se pouze neco zmenit nekde na nejakym serveru Philipse a uz to jede.

ivovi0
Registrace: 11/2008

...hm, to je zajímavý, mám pocit že to ještě včera nemakalo, ale hned to zkusím...na 7606 S2 nebyl čt hbbtv funkční ve středu na 100%...

Dadycool
Registrace: 1/2012

Vím, že ne. Mám taky 7606.

Tomik535

já mám DVBS Philips 5007 a po přehrání v lednu 2013 nového SW 00096000 přes TV signál mi hbbTv ČT taky naběhlo a funguje , ale nepoužívám .

standa111
Registrace: 11/2009

...kluci a jedete přes Skylink asi, že? Jedu totiž přes Freesat a jestli to nemá nějakou souvislost??? Ještě bych se zeptal Tomika, píšeš o nějaké červené kostičce...? Kde ji vidíš? Jednak mám Hbbtv zapnuté v tom zákl nastavení a pak pod tlačítkem option na ovladači pod volbou jazyk zvuku, atd...tam to vyvolám, můžu maximálně zvolit zap/vyp ale nic se neděje... Díky za rady :8)

Dadycool

U DVBS Philips 5007 je tlačítko zapnout hbbTv ČT červený , používá se na teletex . Jinak červená kostička 1-2 cm bývá v pravo dole , asi tak 3 vt po přepnutí na ČT 1,2,Sport čt4 a ČT24 na ostatných českých programech to nechodí . Funguje to i na DVB-T pozemným , tak i na satelitu Skylink .Tam to funguje a na německých programech , ale tam to fungovalo už i vloni na starý SW .

standa111

...hm, tak buď to Freesat nepřenáší (divil bych se, ale proč ne) nebo mi to nééééééjede...ten soft mám normálně poslední 14.104 tak v čem je zradáááá? :8)

Dadycool

Tak aspoň když ti nejdou český programy jako mě před nahráním nového SW , TAK BY TĚ MĚLI JÍT ASPON ZAHRANIČNÍ JAKO MĚ před tím . Například ZDF Kultur HD , WDR HD , BR. Pro 7 ,ZDF ( to jsou ale volný programy z astry 23 , záleží co ty vlastně chytneš ,na tom THORU VOLNĚ kromě Freesa , možná , že tam nemáš ani jeden program zahraniční to nevím ) , na všech to nejde , proto jsem ti vypsal část programů co jde na 100% . Poznáš to jednoduše pokud přepneš na jeden z těchto programů musí se ti do 5 vt na pravý straně dole objevit červený obdélník s nápisem .Zůstává to tam to upozornění tak 3 vt. to znamená , že ta stanice má to co ty chceš , pak záleží zdali si zapneš hbbTv nebo ne ( U MNE ČERVENÝ TLAČÍTKO NA d.o. je to na tlx . u tebe možná jiný . ) Jinak kdy napíšeš do PHILIPSU tak ti odpoví jak na tom tvá televize je . philips_4914431@philips-customercare.com nebo philips_4914425@philips-customercare.com

standa111

Prosím , ale nikde jsem se nedočetl , že to vaše TV umí třeba zde - http://www.navody-manualy.cz/televize-philips-42pfl7606h-1506972

standa111

ani zde a že je to od PHILIPSU MALÝ NÁVOD
.Jste si jistý že to má vaše TV , nebo si to jen myslíte .
http://download.p4c.philips.com/files/4/42pfl7606k_02/42pfl7606k_02_pss_ces.pdf

standa111

Je pravda ,že SW Q5551_0.14.104.0 (Date published: 2012-11-26) to by měl umět a pokud tomu rozumím , tak by to mělo být jen pro Česko .

Software history
NOTE: Each release contains all solutions identified in the earlier version.
The latest software solves the issues below:
--
Q5551_0.14.104.0 (Date published: 2012-11-26)
? HbbTV application is not working. (Only applicable to country, Czech Republic)
? USB recording resume function is not working.
--
Q5551_0.14.101.0 (Date published: 2012-10-01)
? Subtitle is not synchronized with the video.
? Subtitle is shown in strange colours.

standa111

nemáš to vypnutý zkontroluj to ? Kde je zablokování je i odblokování

Zablokování příjmu HbbTV u kanálu:
1.Stiskněte tlačítko OPTIONS.
2. Vyberte položku [HbbTV na tomto
kanálu] [Vypnuto].
Zablokování příjmu HbbTV u všech kanálů:
1. Stiskněte tlačítko .
2. Vyberte možnosti [Nastavení]
[Nastavení TV] [Předvolby] [HbbTV]
[Vyp.].

standa111

...jo právě, tohle všechno mám ready...postupoval jsem dle návodu, tím jsem samozřejmě začal, jak v menu nastavení tak v tl option, kde ho vyvolám, ale jak říkám, nic se neděje. Mám pocit že z těch německých programů není na Thoru nic, nevím jak bych zjistil jiné programy, které Hbbtv mají...proto i píšu, jestli Freesat vůbec při přebírání a šíření signálu Hbbtv vůbec podporuje (nebo jestli to vůbec nemohou ovlivnit atd... Jinak kde čerpáš ty info o tom softu, co by měl v té dané verzi dělat? Je to z philips fora z toho faqu, jak je jen v angličtině?

Dadycool

http://www.support.philips.com/support/contact/contact_page.jsp?userLanguage=cs&userCountry=cz

NEBO TADY v češtině zadej jen řadu , typ atd.
http://www.support.philips.com/support/catalog/downloads_catalog.jsp;jsessionid=7A1BC712BC52C7D1A370871D62EAFB36.app106-drp2?groupId=SOUND_AND_VISION_GR_CZ_CARE&userCountry=cz&categoryid=TELEVISIONS_CA_CZ_CARE&navAction=push&pageFrom=downloads&navCount=1&userLanguage=cs

at se daří

standa111

dej to úplně nahoru do lišti v Seznamu

standa111

...ale jo, to je jasný, díky, to nastavení mám v pořádku, problém je podle mě ve Freesatu, jestli totiž vůbec hbbtv přenáší... :O

Dadycool

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra