![]() |
|
Plazma Panasonic a ext.disk WDJiž delší dobu používám ext.disk WD 500 GB na nahrávání z plazmy Panasonic.Dnes chci otevřít VIERA TOOLS a píše služba není dostupná.Při pokusu o nahrávání vypíše chyba HDD,kontrolka na disku svítí stále.Do dneška šlapalo vše OK.Nevíte, kde by mohla být chyba? Vadný HD ? Za rady díky. |
sven
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 168 |
![]() |
|
RE: Plazma Panasonic a ext.disk WDidú po ulici tri tužky. Ktorá z nich je policajt?vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
oneeeeebuď prosím od té dobroty a diskutuj na dané téma když umíš poradit a chceš!! poradit ale takhle ne.OK?O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 733 |
![]() |
|
RE: Plazma Panasonic a ext.disk WDMně stejný disk odešel u PVR satelitního přijímače.Reklamace byla uznaná a zatím vše OK. |
Jaros
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 322 |
![]() |
|
RE: Plazma Panasonic a ext.disk WDSe mohlo rozhodit naformátování mezi TV a HDD, ale pozor - může dojít - dochází, při formátování HDD k vymazání dat. R^ :) R^ |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
RE: Plazma Panasonic a ext.disk WDRozhodiť sa môže tak geometria na aute. sama od seba sa nerozhodí. Tak asi bude príčína niekde inde. Buď zmena operačného , alebo jeden radič je KO,poprípadne dostal infarkt. Ono bude asi problém napísať ako dlho ho má, kde bol pripojený,či mu náhodou nespadol alebo či nerobil nejaké pokusy.Najlepšie je napísať a na druhý deň pozrieť na odpovede. To je teda ďaľší príspevok ,o vyjadrovaní sa ,v 21. storočí . vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
oneeeeemusím souhlasit,já o tom vím své,jako jeden z mála sem tady denně hlavně do noci,nejlepší je,když někdo hodí dotaz ve dvě ráno a ještě zmatený,co asi může čekat,když tady jsem asi sám a on vesele chrní,v poledne se koukne,jak jsme mu to vyřešili,nebo se pohádali a jsme v tropech R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
RE: Plazma Panasonic a ext.disk WDTen disk budu mít v dubnu 2 roky a je stále na stejném místě u TV,stejně zapojen,žádná manipulace s ním,ani s TV.Prostě se na něj nahrávalo pouze z TV.Včera šlapal OK,dnes už ne. |
sven
![]() |
|
no tak hoodpoj a připoj k PC,to asi mít budeš,pokud sem nepíšeš z telefonu,tam zjistíš jestli chodí nebo ne,pak je jasno co budeš řešit dřív R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
pierrepetrKolego, to PC má logiku, a on potom možná sven zjistí, že má HDD datově plně nacpán a už HDD nemůže - nemá kam ukládat. :))) R^ :))) |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
CES.........proto ho honím ke kompu,aby zjistil ,kde je pes zakopány R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Plazma Panasonic a ext.disk WD...ak bol ten HDD pripojený k plazme Panasonic, tak nemôže byť pokazený! :8)...samozrejme, že ten disk treba pripojiť k PC a diagnostikovať ho - máme na to predsa S.M.A.R.T. tabuľku... |
brga
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 1 199 |
![]() |
|
RE: Plazma Panasonic a ext.disk WDPokažený HDD není,datově byl obsazen z 50 %.Poslední den kdy šel,jsem se setkal s tím,že při přetočení, např,reklamy se to vrátilo na začátek nahrávaného pořadu a zrychleně nepřetáčelo. |
sven
![]() |
|
RE: Plazma Panasonic a ext.disk WDSkus iny disk. Chyba nemusi byt len v disku. Aj telka moze blbnut.Ked teda pises, ze disk je urcite v poriadku.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Plazma Panasonic a ext.disk WDNezbylo mi nic jiného než zkusit disk znovu naformátovat na TV.Přišel jsem o nahrané věci,ale disk je už zase OK.Díky za rady :))) |
sven
![]() |
|
RE: Plazma Panasonic a ext.disk WDTo neslo zalohovat na pc ?Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Plazma Panasonic a ext.disk WDAbych pravdu řekl,tak jsem to nezkoušel,jelikož u návodu od TV je,že pořízený záznam lze přehrát pouze na této TV.Ani na jiné TV stejné modelové řady by to jít nemělo,tak to mě odradilo od zálohy. |
sven
![]() |
|
RE: Plazma Panasonic a ext.disk WD...tak to je skutočne dobrý dôvod to neskúsiť - takto to môže (ne)urobiť skutočne iba majiteľ plazmy Panasonic!!! :laughing: Rv |
brga
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 1 199 |
![]() |
|
měl jsem před časempodobný problém u zákazníka,byla chyba na disku,vždy fungoval zhruba do poloviny kapacity ,pak narazil na chybu a přestal zapisovat,potom zmizela i Fat tabulka,takže nic nešlo přehrávat ani nahrávat,ve správě disku byl zaplněn zhruba do poloviny,pomohlo pouze formátovat,pak to zase fungovalo,než narazil na tuto chybu,stále dokola R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
![]() |