Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Plazma Panasonic a ext.disk WD

Již delší dobu používám ext.disk WD 500 GB na nahrávání z plazmy Panasonic.Dnes chci otevřít VIERA TOOLS a píše služba není dostupná.Při pokusu o nahrávání vypíše chyba HDD,kontrolka na disku svítí stále.Do dneška šlapalo vše OK.Nevíte, kde by mohla být chyba? Vadný HD ? Za rady díky.

sven
Registrace: 12/2008
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Plazma Panasonic a ext.disk WD

idú po ulici tri tužky. Ktorá z nich je policajt?

vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.

oneeeee
Registrace: 10/2005

oneeeee

buď prosím od té dobroty a diskutuj na dané téma když umíš poradit a chceš!! poradit ale takhle ne.OK?

O2TV STŘÍBRNÁ

petr33
Registrace: 5/2006

Mně stejný disk odešel u PVR satelitního přijímače.Reklamace byla uznaná a zatím vše OK.

Jaros
Registrace: 10/2007

Se mohlo rozhodit naformátování mezi TV a HDD, ale pozor - může dojít - dochází, při formátování HDD k vymazání dat. R^ :) R^

CES
Registrace: 4/2007

Rozhodiť sa môže tak geometria na aute. sama od seba sa nerozhodí. Tak asi bude príčína niekde inde. Buď zmena operačného , alebo jeden radič je KO,poprípadne dostal infarkt. Ono bude asi problém napísať ako dlho ho má, kde bol pripojený,či mu náhodou nespadol alebo či nerobil nejaké pokusy.
Najlepšie je napísať a na druhý deň pozrieť na odpovede.
To je teda ďaľší príspevok ,o vyjadrovaní sa ,v 21. storočí .

vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.

oneeeee
Registrace: 10/2005

oneeeee

musím souhlasit,já o tom vím své,jako jeden z mála sem tady denně hlavně do noci,nejlepší je,když někdo hodí dotaz ve dvě ráno a ještě zmatený,co asi může čekat,když tady jsem asi sám a on vesele chrní,v poledne se koukne,jak jsme mu to vyřešili,nebo se pohádali a jsme v tropech R^ :laughing: R^

pierrepetr

Ten disk budu mít v dubnu 2 roky a je stále na stejném místě u TV,stejně zapojen,žádná manipulace s ním,ani s TV.Prostě se na něj nahrávalo pouze z TV.Včera šlapal OK,dnes už ne.

sven

no tak ho

odpoj a připoj k PC,to asi mít budeš,pokud sem nepíšeš z telefonu,tam zjistíš jestli chodí nebo ne,pak je jasno co budeš řešit dřív R^ :laughing: R^

pierrepetr

pierrepetr

Kolego, to PC má logiku, a on potom možná sven zjistí, že má HDD datově plně nacpán a už HDD nemůže - nemá kam ukládat. :))) R^ :)))

CES
Registrace: 4/2007

CES.........

proto ho honím ke kompu,aby zjistil ,kde je pes zakopány R^ :laughing: R^

pierrepetr

...ak bol ten HDD pripojený k plazme Panasonic, tak nemôže byť pokazený! :8)

...samozrejme, že ten disk treba pripojiť k PC a diagnostikovať ho - máme na to predsa S.M.A.R.T. tabuľku...

brga
Registrace: 9/2009

Pokažený HDD není,datově byl obsazen z 50 %.Poslední den kdy šel,jsem se setkal s tím,že při přetočení, např,reklamy se to vrátilo na začátek nahrávaného pořadu a zrychleně nepřetáčelo.

sven

Skus iny disk. Chyba nemusi byt len v disku. Aj telka moze blbnut.Ked teda pises, ze disk je urcite v poriadku.

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

Nezbylo mi nic jiného než zkusit disk znovu naformátovat na TV.Přišel jsem o nahrané věci,ale disk je už zase OK.Díky za rady :)))

sven

To neslo zalohovat na pc ?

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

Abych pravdu řekl,tak jsem to nezkoušel,jelikož u návodu od TV je,že pořízený záznam lze přehrát pouze na této TV.Ani na jiné TV stejné modelové řady by to jít nemělo,tak to mě odradilo od zálohy.

sven

...tak to je skutočne dobrý dôvod to neskúsiť - takto to môže (ne)urobiť skutočne iba majiteľ plazmy Panasonic!!! :laughing: Rv

brga
Registrace: 9/2009

měl jsem před časem

podobný problém u zákazníka,byla chyba na disku,vždy fungoval zhruba do poloviny kapacity ,pak narazil na chybu a přestal zapisovat,potom zmizela i Fat tabulka,takže nic nešlo přehrávat ani nahrávat,ve správě disku byl zaplněn zhruba do poloviny,pomohlo pouze formátovat,pak to zase fungovalo,než narazil na tuto chybu,stále dokola R^ :laughing: R^

pierrepetr

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra