![]() |
|
Mimo misu: Videá mpeg a mp4 sa na tv nezobrazujúNotbook a tv som spojil s video konvertorom (VGA to RCA) a stalo sa toto - avi súbory z notbooku do tv prechádzali a poskytovali na tv dobrý obraz ale mpeg a mp4 vytvorili na obrazovke tv len čistú fialovú plochu. Čo robiť, aby aj tieto súbory prešli do tv? |
Karner
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 2 045 |
![]() |
|
RE: Mimo misu: Videá mpeg a mp4 sa na tv nezob...Ano jsi zcela mimo mísu a na špatném fóru. Ale abys neřekl, mám přítele, který je docela schopný a když chceš, tak ti pomůže. Zadarmo, to bys normálně nevěřil. Jmenuje se google a ten ti najde i to, co nehledáš. Odborné fórum ti najde zcela určitě, neboj. Nečekám, že mi poděkuješ, ba právě naopak. Tak hodně štěstí milý brachu.VU+Duo 4K SE, Skylink, Visio Big Bisat, 8xALPS Quad. Odroid N2+, Odroid HC2, Raspberry Pi 4B. CoreElec, OMV.
|
meduzka
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 988 |
![]() |
|
RE: Mimo misu: Videá mpeg a mp4 sa na tv nezob...Graphics Media Accelerator Driver-nastavenia grafiky-výstup nb+tv |
PeMa
Registrace: 2/2011 Příspěvků: 968 |
![]() |
|
RE: Mimo misu: Videá mpeg a mp4 sa na tv nezob...Skúšal som aj na PC-fórach, no nikto mi v tomto smere neporadil, preto som zašiel aj sem. Bol by som rád, keby PeMa alebo niekto skúsený mi viac poradil, ako nastavím Graphics Media Accelerator Driver, lebo v tomto smere som menej pokročilý. |
Karner
![]() |
|
RE: Mimo misu: Videá mpeg a mp4 sa na tv nezob...Ahoj! Tu si to tiež pozri, máš to tam do podrobna vysvetlené:http://www.pcspace.sk/index.php/radime/foto-grafika/35-ako-na-pripojenie-poana-tv :) |
PeMa
Registrace: 2/2011 Příspěvků: 968 |
![]() |
|
RE: Mimo misu: Videá mpeg a mp4 sa na tv nezob...Dal som duálne zobrazenie, 60 Hz, PAL systém, minimálne rozlíšenie 800/600 a na tv sa súbory mpeg ešte nezobrazujú. |
Karner
![]() |
|
RE: Mimo misu: Videá mpeg a mp4 sa na tv nezob...daj TV ako primárný displej (prípadne ako jediný) |
mmc
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 730 |
![]() |
|
RE: Mimo misu: Videá mpeg a mp4 sa na tv nezob...Keď som dal TV ako primárny displej, zase v notbooku mám iba fialovú plochu. AVI videá sú dobré na oboch. Nerobí to GOM Player - urýchľovanie? |
Karner
![]() |
|
RE: Mimo misu: Videá mpeg a mp4 sa na tv nezob......je to v nastaveniach filtrov - pohľadaj si to... |
brga
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 1 199 |
![]() |
|
![]() |