![]() |
|
výpadek Cs mini/Cs kinaKvůli Cs min jsem si připlatil roční abonenci na kartě ICE 10+2 tyhle pohádky pro vnoučata a tenjedinej pravidelně zamrzne po 2-5 hodinách a jen tam tůstane koktavý zvuk,po přepnutí na vedlejší kanál nahoru nebo dolů a po návratu zpět jede zase normálně,jsem na půdě u tohoto satu tak 3x 5x za den až si začnou děti stěžovat,že to děda zase kazí.Co na to místní znalci??.Základ jede na tomhle Mascomu 1100cr v pohodě.Refresh nic neměnil. |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 530 |
![]() |
|
RE: výpadek Cs mini/Cs kinavypnut titulky na fande a nc.ak nepomoze, zmenit box. |
satan
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 223 |
![]() |
|
RE: výpadek Cs mini/Cs kinaNebyl tenhle Mascom na seznamu přijímačů, v kterých nefunguje korektně ICE karta, přestože má origo CW dekodér?Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: výpadek Cs mini/Cs kinaAno presne tak, Mascom rady 1100 cr bez oznaceni MkII je nekorektni s kartamy ICE Skylink. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 631 |
![]() |
|
zatím dík ale do teďjde všechno už 14 měsíců s ICkou jak má a ještě toho umí víc,jen ten csmini to dělá a titule na Fanfovi nemám .To že nemá soft podporu od 2008 vím a s ickou jel líp jako Topf.6000cr,do začátku minulýho týdn Je to v tom starým softu v novém roce problém. Neva chlapci,už jsem ho použil jako modulátor do paktu s GM9080 jinak ty další tv v domě po kabelu nenapojím-ať 1xplazmu,2xled,2x jen lcd |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 530 |
![]() |
|
![]() |