![]() |
|
Nový regionální kanál v DVB-T JČČeský Rozhlas ČB odvysílal před chvílí zprávu, že jihočeská města J.Hradec, Třeboň a Dačice budou mít od jara společný regionální kanál, pro který chystají i terestrické digitální vysílaní.Variant se nabízí několik, nejpravděpodobnější je asi MUX3 z Javořice, nebo nová síť na rozhledně Kleť/K32, či K50/. Tomu by i napovídala orientace anténního systému z rozhledny Kleť na Třeboň. Nic bližšího technického nyní nevím. On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: Nový regionální kanál v DVB-T JČse tam na rozhlednu ty antény ještě vejdou? :lookaround: :)))Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
eemilna co přidávat další antény?Další dvě sítě pojedou ze stejných antén jako K25. Tak, jako jedou tři MUXy z Kathreina na ČRa stožáru. On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: Nový regionální kanál v DVB-T JČTato varianta mě nenapadla.... :lookaround:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
co takpro informaci techniků i jiných sem hodit fotoduplexeru či triplexeru a napsat výkonovou ztrátu ? :lookaround: nebo si tě dám NA MODRO !!! :laughing: :8) |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
RE: Nový regionální kanál v DVB-T JČSnad anténního sdružovače, ne? Pro tento účel se používá právě toto zařízení! |
cha-cha
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 1 148 |
![]() |
|
RE: Nový regionální kanál v DVB-T JČDnes jsem zjišťoval další věci a ma se jednat o vysílání přímo z Jindřichova Hradce, z nejaké místní koty. Je zazadano u příslušných uradů. Další info dodám.On Air!
|
Saxon
![]() |
|
cha-chacha-cha!:8) |
tonek
![]() |
|
tonekNaposledy tě! upozorňuji-piš či diskututuj k danému tématu nebo vůbec,na ty tvoje nicneříkající připomínky tady nejsme zvědaví.Nedáš si říct pujdeš znova a budu potom zvažovat jestli ty si tady k něčemu a pak tě pošlu nafurt odsud.O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 733 |
![]() |
|
tonekfoto ceho? si to vygoogli na netu... foto konkretnich zarizeni na konkretnich mistech ti nikdo verejne neda...Vykonova ztrata je snad logicky umerna poctu vystupu/vstupu, dva vystupy deleno dvema, tri trema... plus nejake ztraty neprizpusobenim atd. Kup si od Terozu obyc rozbocovac, tam to mas :) |
davidkriz
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 2 767 |
![]() |
|
petr a davidmyslím že foto a popis duplexeru se k tématu a diskusi hodí!?já to nepotřebuji bo sem to i viděl!!!!!!! a pokud tady zavazím tak opakuji jak je LIBO !!! :8) |
tonek
![]() |
|
davidena cca 20Kw rozbočovač od Terozu?koho tady zkoušíš? :8) |
tonek
![]() |
|
petřeže nevíš o čem je řeč neznamená zě je to OFF TOPIC!sorry! :8) |
tonek
![]() |
|
Tonku, tonku...Budeš se muset naučit řeči našeho kmene, jinak ti nikdo neporozumí....http://www.spinner-group.com/upload/DK_Broadcast_high_1081.pdf On Air!
|
Saxon
![]() |
|
bratřekapře !zdá se že Ty jsi mi vyjímečně porozuměl !? R^ :8) ńěch sa vaří ! :))) |
tonek
![]() |
|
![]() |