![]() |
|
Freesat dnes mi volaliDnes mi volali jestli bych nemel zajem a kolik chytam programu českych a slovenskych...jim říkam že asi 20 prog. a že mam Skylink asi ji to zaskočilo :) koukal jsem na to ted na webu za 199kč mi nabizely službu.... Koukam že tam není plno programu co ma Skylink v zakladu... co si o tom myslíte? mě to moc nezaujalo..navíc jina družice i když cena není špatná.... |
tompr
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 049 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 43 | |
![]() |
|
RE: Freesat dnes mi volaliTak já si teda myslím, že by ses měl rozhodnout sám. |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 258 |
![]() |
|
RE: Freesat dnes mi volalizbytočne vlakno ;P |
Rosta1
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 329 |
![]() |
|
RE: Freesat dnes mi volaliudelal si DOBRE R^ |
tanabe
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 1 806 |
![]() |
|
RE: Freesat dnes mi volaliKeď každý čo mu volali založí vlákno...bude to tu ako pri SERPO .Napr. včera : https://www.parabola.cz/forum/topic-75929/ VU+ UNO 4K SE-S2X OpenATV 6.4 75°E-5°W parabola FTE 105, DG 240S Speedy, Lnb IBU ,TV LG 55SK8500P
|
markus176
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 1 045 |
![]() |
|
tomprpodivej se do dnes zamknuteho vlakna. Tam popisuji svoje pravdive zkusenosti s freeSatem. Doporucuji neměn. Jinak v zakladu se u skylinku da naladit pres 30 programů. Asi nemas vse naladěno.Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 4 247 |
![]() |
|
RE: Freesat dnes mi volaliA mě nezavolají a nezavolají???Asi jim budu muset zavolat sám... :laughing: :laughing: :laughing:Vu solo 2 + HH100 + 55XE8505 Sony tv 100Hz
|
dědek1
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 560 |
![]() |
|
RE: Freesat dnes mi volalipřehnaní kde má skylink 30 ratis kanálu :laughing: Rv zbytečně vlákno o ničem |
nicolepcd
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 695 |
![]() |
|
RE: Freesat dnes mi volalipřehnaní kde má skylink 30 gratis kanálu :laughing: Rv zbytečně vlákno o ničem |
nicolepcd
![]() |
|
nicolepcdhttp://www.skylink.sk/prehlad-balickov-3.html?lang=sk&balicekTyp=1&balicekID=20&do[detailBalicek]=1 +Prima ZOOM |
atr2009
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 522 |
![]() |
|
RE: Freesat dnes mi volaliÓčko patří Skylinku? Asi nějaká novinka :laughing: :laughing: :laughing:Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
Registrace: 6/2004 Příspěvků: 6 771 |
![]() |
|
atr2009jsou jich tam 24 + zoom |
nicolepcd
![]() |
|
RE: Freesat dnes mi volaliBalíček Digital 0€ mesačneO balíčku Digital V balíčku DIGITAL nájdete základné české a slovenské stanice a taktiež mnoho rozhlasových. To vše môžete sledovať a počúvať za Servisný poplatok, ktorý je len 1,2 Eur mesačne. Óčko, Šlágr TV, regionalnitelevize.cz, Pětka, ČT24, TA3, CETV, Noe TV, TV8, TV Lux :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
Registrace: 6/2004 Příspěvků: 6 771 |
![]() |
|
RE: Freesat dnes mi volality ostatní jsou jen fta a ty nepatři pod smejlink :laughing: |
nicolepcd
![]() |
|
RE: Freesat dnes mi volaliInak ja sa dost divim vam bratom z CR,ze vas trapia este nejake Skylinky a Freesaty, ked mate v lufte kopec toho v DVB-T. To nie ako u nas 2xMUX s vydochnutym obsahom :laughing: :laughing: Rv Teda myslim na tych, ktorym postacuje zaklad... |
dodiak
Registrace: 7/2011 Příspěvků: 380 |
![]() |
|
RE: Freesat dnes mi volalipanacci. vice ctete, nez zacnete mudrovat. Tazatel rika ze chyta 20 ceskych a slovenskych programu. Ja odpovidam, ze na pozici skylinku lze chytit programu ceskych a slovenskych vice jak 30. Nikde nebylo mluveno jen o zakodovanych programech. Vase vypady jsou vice nez usmevne.Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
![]() |
|
RE: Freesat dnes mi volaliNo čo zaujímavé majú odrbávači zo Sky linku navyše oproti Free sat? |
masto
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 1 540 |
![]() |
|
RE: Freesat dnes mi volalijá preferuji freesat než skylink ale motor si děla co chce jednou thor chyty po 2 ne freesat má oproti skylink boomerang 3x AXN universal espn amerika cinemax 2 atd nemá syče tolik HD ale někomu to nevadí |
nicolepcd
![]() |
|
ber freesatnabidku jako oni za takovy penize zadnej skysunt nema.na uzivatele kuba vubec nedej, pokud si to jeho slavny vlakno prectes, zjistis ze to je kupa prazdnejch slov, ktery sou uplne mimo misu. neni duvod zustavat u skylinku. tam nic navic za svoje prachy nedostanes. ale pokud chces volat na infolinku nebo platit nejakej neexistujici servis, tak prosim. je to tva volba. nekteri jedinci maj z toho svyho skysuntu zjevne nemalyho napoleonka, kteryho UPC drti :) Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 829 |
![]() |
|
RE: Freesat dnes mi volalipokud pravda a vlastni zkusenost je kupa prazdnejch slov, tak potom ma bublajs pravdu.Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
![]() |
|
RE: Freesat dnes mi volalipravda o nejaky montazi nema s tematem v tomto vlakne moc co do cineni. z tvych slov je je patrna nemala zast vuci kdecemu. radsi si to vlakno po sobe precti aby si vubec s odstupem vedel, jak vecne reagujes.Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 829 |
![]() |
|
RE: Freesat dnes mi volaliHola Techniku. Brzdi, ono ten Jupisi nabízel a chlubil se cizim peřím (FTA programy) na Astře 1 od samého počátku vysílání u nás(2003?). Jestli to dělá doteď nevím, ale co trocha sebereflexe?Pro pána, co mu volali. Mně taky volali asi 3x. Při posledním hovoru jsem jim poradil ať moje číslo zapomenou, protože způsob pouhého očerňování konkurence připomíná Parlament a ne slušné jednání, že takto mně nezískají. A po čtvrté už nevolali. Za serpo je aspoň retroMTV a SK programy v testu :) VU+Duo 4K SE, Skylink, Visio Big Bisat, 8xALPS Quad. Odroid N2+, Odroid HC2, Raspberry Pi 4B. CoreElec, OMV.
|
meduzka
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 988 |
![]() |
|
bublajsRe: pravda o nejaky montazi nema s tematem v tomto vlakne moc co do cineni.Ale ale , neříkej, že ty jsi to vlákno vůbec nečetl? Řeč byla o freeSatu stejně jako zde a to se tématu velmi týká. Popis reálné události je "zast vuci kdecemu"? Máš velmi svérázný výklad. Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
![]() |
|
RE: Freesat dnes mi volaliNeviem,prečo tu mlátite prázdnú slamu,veď len čísla o počte zákaznkov jednotlivých platforiem jasne ukazujú,čo je pre čecha a slováka najvýhodnejšie.Aj,keď teraz po zavedení serpo trochu Skylinku zákaznikov ubudne,ale,ak Boh dá a sa tu stretneme o rok o dva,tak určite to bude Skylink,ktorý bude mať jednoznačne navrch.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 3 147 |
![]() |
|
bublajsPíšeš: "...ale pokud chces volat na infolinku nebo platit nejakej neexistujici servis, tak prosim. je to tva volba."Ti co u Skylinku platí serpo jen za základní programy v podstatě infolinku nepotřebují. Takže za takto nefunkční infolinku platí 348,- Kč ročně. Ti co u FreeSAT platí adminstrační poplatek za základní programy jej platí sice za funkční infolinku, ale kterou asi také moc nepotřebují. A ten poplatek je 500,- Kč. Co je lepší? Pro rejpaly: píši o těch zákaznících, co již mají přístupové karty delší dobu (byli oklamáni sloganem "navždy zadarmo"), tedy neberu v úvahu pořizovací cenu karty. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: Freesat dnes mi volalijoscer: Kdybych měl spočítat náklady jenom na karty tzv._timelife warranty_ CZECHLINKu, TT, SKYLINKu, W77 a W7, tak by mně muselo za těch více jak 11 let švihnout. Neříkám, že mně to neštve, ale radši ani nepočítám.VU+Duo 4K SE, Skylink, Visio Big Bisat, 8xALPS Quad. Odroid N2+, Odroid HC2, Raspberry Pi 4B. CoreElec, OMV.
|
meduzka
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 988 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 43 | |
![]() |
|
![]() |