![]() |
|
English club tv HD and SDDobrý deň, môžete mi niekto napísať, ktorý operátor poskytuje túto stanicu na našom trhu? alebo či ju niekto prijíma cez satelit. Ďakujem. |
pista83
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 341 |
![]() |
|
RE: English club tv HD and SD"Stanice je poskytována operátory i na českém a slovenském trhu."Pošli návrh na Skylink,třeba ho přidají jako "placený".... Možná ho nabízí UPC nebo nějaká kabelovka.... Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.
|
Kamil_k4
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 3 846 Galerie: Kamil_k4 |
![]() |
|
RE: English club tv HD and SDAstra 4A: kódované. Škoda. SD verzia šla dávnejšie ešte FTA.Streamingový obsah z: Netflix, Max, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Disney+. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E). Iné: VOYO, Magio GO.
|
zmarian
Registrace: 6/2011 Příspěvků: 2 858 |
![]() |
|
RE: English club tv HD and SDUž deset minut čtu info nahoru a dolů a nechápu. Google taky nic. Probůh máme ještě nějaké jiné operátory satelitní TV než znám? Ale bral bych tuto TV ihned . |
pf09
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 3 404 |
![]() |
|
RE: English club tv HD and SDJa so tiež hľadal a Rv Ceskoslovenskí operátori túto stanicu neponúkajú |
masto
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 1 540 |
![]() |
|
RE: English club tv HD and SDNo musím též uznat, že v době volného vysílání jsem to považoval jako užitečnou stanici, takže by mě vůbec nevadilo, kdyby to nějaký český operátor nabízel. Na internetu naleznete alespoň stream, ale v nic moc kvalitě. |
triumf
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 186 |
![]() |
|
![]() |