![]() |
|
Akú Kartu Výmena?Takže, moja stará karta Skylink Cryptoworks pomaly dochádza a tak mi nezostáva nič iné iba objednať kartu Výmena. Mám však tak trochu v tom guláš: Nemenovaný predajca sat. techniky predáva kartu Výmena za 19,90- eur. Keď si ju chcem objednať na stránke Skylinku, najlacneší, nimi ponúkaný, variant stojí 24 euro. Okrem toho, aj na tejto stránke je informácia o nový kartách M7 Výmena za 13,90... Tie som však v ponuke na stránke Skylinku nenašiel. Prosím o radu, ktorú kartu objednať a ktorá sa najviac oplatí... Ako som spomínal, mám v tom riadny zmätok... Vopred ďakujem za každú radu a prajem pekný večer! |
butters
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 199 |
![]() |
|
RE: Akú Kartu Výmena?Kup si ji za 19,90, za 13,90 ti ji Skylink prodá, ale budeš muset doplatit serpo.VU+ZERO 4K E85 5W,4W,1W,5E,9E,13E,19E,23E
|
tkan
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 1 411 |
![]() |
|
RE: Akú Kartu Výmena?Přihlas se do svého účtu na webu a objednej kartu Výměna na dobírku.Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
Registrace: 6/2004 Příspěvků: 6 771 |
![]() |
|
RE: Akú Kartu Výmena?Serpo mám zaplatené do 1. 9. 2013... |
butters
![]() |
|
RE: Akú Kartu Výmena?technikTKR: To som aj urobil, ale najlacnejšia varianta, ktorú tam ponúkajú, je za 24,- euro. |
butters
![]() |
|
buttersJak ti může karta docházet?Funguje a nepotřebuješ si předplácet nějaký balíček? Máš zaplacený serpo? Zatím ti stačí přítroj, který máš a nekupuješ nový s Irdetem? Pokud jsi odpověděl "ano" na tyto otázky, tak to zatím není třeba řešit. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: Akú Kartu Výmena?joscer: Mám starú kartu Cryptoworks. Keďže to bola akurát tá s nápisom IRDETO a len pod tým bolo malými písemenami napísané Cryptoworks, bol som dlho v tom, že žiadnu kartu Výmena nepotrebujem. Teraz mi zmyzla polovica programov, preto kupujem prístroj s čítačkou IRDETO a zháňam aj kartu VÝMENA. Čo sa týka prístroja, tak v tom mám už celkom jasno, ale čo sa týka kariet, tak mám v tom trochu zmätok... :-/ |
butters
![]() |
|
RE: Akú Kartu Výmena?vymen a pozeras! cena je jasna dories si len serpo |
villar
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 197 |
![]() |
|
RE: Akú Kartu Výmena?ak si predplacas nejaky balik potrebujes novu kartu ale ak nie tak nepotrebujes, ako si napisal, mas zaplateny SP cize si nic nepredplacas a novu kartu nepotrebujes |
mjamriska
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 1 711 |
![]() |
|
RE: Akú Kartu Výmena?Tak v čom je potom problém, že mi nejde polovica programov (Joj Plus, Prima Cool, Doma atď.)? Opakujem, stále mám kartu Cryptoworks. Skúšal som aj refresh karty, ale aj nepomohol... |
butters
![]() |
|
buttersJestli ti nejdou některé programy z balíčku Digital, tak je problém někde jinde.Co máš za přístroj? Nemáš zapnutý bloker? Zkoušel jsi kartu na chvíli strčit (třeba u kamaráda) do jiného přístroje s CW čtečkou/modulem? Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: Akú Kartu Výmena?Až sa hanbím k tomu priznať... ;) Starý dobrý Illusion m2s s nainšalovaným Kyngom. 7 rokov mi poctivo slúžil a neboli s ním žiadne problémy a teraz toto... |
butters
![]() |
|
RE: Akú Kartu Výmena?Nemáš náhodou už kartu ice a neměl si udělat refresh ice karty? |
sirda
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 2 933 |
![]() |
|
výměnaahoj vem tu kartu a strč ji ke známému co mu sežere crypto a zkus ji u něj pokud bude fungovat tak je problém s přijimačem máš dobře naladěný frekvence jak dlouho ti to nejede zkontroluj frekvence jestli máš naladěno správně jinak dej automatické ladědění a uvidíš čusUclan 4k,VU+ solo 4k,Octagon 4k SX88,Philips 8300,Samsung UE8000,Panasonic,TCL 65c855,Dvbt2 26,33,40,46 + SVK + ORF
|
kanon69
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 1 985 |
![]() |
|
RE: Akú Kartu Výmena?Ďakujem! Nakoniec som to vďaka vašimn radám rozchodil! R^ |
butters
![]() |
|
Vždyť on píše nahoře,že máKartu Irdeto s malinkým nápisem Cryptowork??!!! |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 530 |
![]() |
|
RE: Akú Kartu Výmena?Kdysi se tu psalo,ze pry byly vydany karty se spatnym potiskem.Jednalo se o par kusu.Byl na nich nazev Irdeto,ale ve skutecnosti se jednalo o kartu CRW.Nevim ale zda to je pravda.Muze to nekdo potvrdit. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 631 |
![]() |
|
RE: Akú Kartu Výmena?buttersv poslednych dnoch bola zmena status a chid aj v ecm streame skylinku podobne ako minuly tyzden v ecm streame 0D0F Hyper trebars modre skylink karty V6 urcene pre caid 0D70 boli takto distribuovane vsetky. Irdeto v tomto pripade znamenalo len nazov spolocnosti, ktora cw vlastni Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes
|
jozef BA
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 2 461 |
![]() |
|
jozef BAĎakujem za vysvetlenie! S tou modrou kartou je to presne môj prípad. Takže, aby som to zhrnul, balíček DIGITAL mi zatiaľ (dokedy?) v pohode pofrčí aj na starej karte s Cryptoworks... |
butters
![]() |
|
RE: Akú Kartu Výmena?Mam ten isty problem. Ako prestahovali Nova Cinema , niektore programy to nedekoduje. Vratane novej Prima Zoom.Ak som spravne pochopil, menili sa CHID zapisy na CW kartach?? Mohol by niekto dat aktualny vypis z CW (0D0F), prosim?? |
lacho
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 10 |
![]() |
|
korkoranTu je dôkaz: http://i.nahraj.to/f/gL5.jpg |
butters
![]() |
|
RE: Akú Kartu Výmena?No karta IRDETO z malim nápisom Cryptoworks, je Modrá CRW Skylink karta. :))) :))) :)))Len tak aby sa vedelo. |
PISTOK153
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 2 781 |
![]() |
|
butterspofrci ti dovtedy kym nevypnu CW u balika Digital, datum mozno nevedia ani v M7 |
mjamriska
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 1 711 |
![]() |
|
![]() |