![]() |
|
VU+duo - AAF imageZdravím. Mám dotaz na TS panel pro AAF image. Používá to někdo bez problémů? Mám nejnovější update AAF a hlásí mi to chybu instalace. Taky SA key update mi nejde nainstalovat. V minulé verzi mi to šlo. Případně dejte někdo typ na nějaký jiný adons a update keys. Dík za reakce. |
nemo
Registrace: 10/2004 Příspěvků: 489 |
![]() |
|
RE: VU+duo - AAF imageNeouzivam to ,ale asi je to tym, ze nie je pre novie img. TS panel nedrzi krok, teda si myslim. Inak je taky problem ftp ?Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
@ liquereftp jde v pohodě. Klíče si mohu samozřejmě upravit přes nej, ale tak se mi nějak ten TS panel líbil. |
nemo
![]() |
|
@nemoSa mi zda, ze to suvisi s pythonom, niekde na inom fore som to len tak pochytil.Ja osobne co najmenej pluginov, narasta tym moznost problemov.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
@ liquerejj hlásí to nějakou chybu v init pyothon. |
nemo
![]() |
|
AAF a HbbTVJe v image AAF support pre HbbTV? |
mercedes77
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 926 |
![]() |
|
RE: VU+duo - AAF imageSu okolo toho pluginy alebo len jeden.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: VU+duo - AAF image@mercedes77pouzi OPENVIX a doinstaluj hbbtv plugin |
Bruty
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 640 |
![]() |
|
VU+duo - AAF image MyTube playerDnes jsem ho doinstaloval a nefunguje. Tak jsem tam dal ještě Youtube Plus a taky nic. Jak jste na tom vy? Poslední verze AAF. Dík. |
nemo
![]() |
|
Podle mětam bude problém s Pythonem.Některé image mají verzi 2.6 a některé 2.7, a některé tam mají dokonce obě verze (dle názvů složek) Většina pluginů je ještě pro 2.6!! Takže když nemáš předělaný plugin již na 2.7 tak to nebendže, nebo to nejde nainstalovat??Vu+ UNO Twin Tuner, Vu+ Solo2
|
jerry00
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 451 |
![]() |
|
RE: VU+duo - AAF imageCo ti vypise,ako ho startujes,bol si na AAF fore?Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: VU+duo - AAF imageNormálně se oba pluginy nainstalovaly. když je spustím tak nabídku vidím nebo mohu zapsat,ale při spuštění se objeví jen lišta na přehrávání a nic se nespustí,ale ani nesekne. Normálně z toho mohu vyskočit. Nebo se ještě někde něco nastavuje? V předešlé verzi to šlo bez nastavení. |
nemo
![]() |
|
RE: VU+duo - AAF imageMrkni na aaf, ked ti to na cervene tl. nefunguje .........ja to nepouzivam. Ale ako pisal jerry teraz je tam ten python 2.7, ale keby to neslo, asi tam najdes viac ludi co by sa stazovali...... R^Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: VU+duo - AAF imageOk zatím dík. |
nemo
![]() |
|
Ještě mě napadlo, že to může klidně dělat i nekompatibilní Skin...Vu+ UNO Twin Tuner, Vu+ Solo2
|
jerry00
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 451 |
![]() |
|
![]() |