Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

Technisat Technistar SIR

Zdravím, nedávno jsem zakoupil Technisat SIR. V "oblíbených" seřazeny TV. Vždy po cca 14 dnech se seznam TV rozhodí jak při původním naskenování, pak znovu seřazuji. Jak na to, aby zůstaly seřazeny i asi přes naskenování ?
Mám motor s natáčením. U tohoto recervieru jsem nenašel v celkovém seznamu u TV označeny družice, takže se dost těžko seřazuje do "oblíbených" podle družic. Lze to nějak nastavit ? Předem díky za odpovědi !

Jencek
Registrace: 10/2006
Odpověď v diskusním vlákně

no jde

naladíš jednu družici,pak si naházíš oblíbené,naladíš další,naházíš oblíbené atd.,atd.atd. celý orbit,a vypni aktualizace,pokud v tom skylingšrotu jsou R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

jencek

je to trochu zložitejšie:
1/ rozhodené stanice spôsobí aktualizácia super funkciou FastScan Skylink. ako s tým vymr.d.at máš v návodoch pre TechniSaty na tvfreak.cz
Musíš premenovať družicu 23.5E, vypnúť to nejde

2/ v hotových zoznamoch sa triediť podľa družíc skutočne nedá a keďže máš len 4 obľúbené zoznamy tak nie je možné vytvoriť priamo v prijímači fav listy družíc.
osobne by som to riešil editorom SetEdit.
Tu si môžeš ako "poskytovateľa" nastaviť tvoje naladené družice. Počet takto vytvorených zoznamov je myslím niekoľko 100. Potom do nich presunieš v editore naladené stanice a naláduješ cez USB
Ja mám naopak vytvorené týmto spôsobom zoznamy ŠPORT, DETSKE, NEWS, FILMY a pod

3/ pokiaľ ti stačí aby programy jednotlivých družíc len išli za sebou je to jednoduché
v menu "TV seznamy" v ľavom okne jednoducho dáš zobraziť podľa družíc a vyberieš ktorú družicu chceš zobraziť.
Potom pomocou OK označíš programy a stlačením žltého tlačítka ich presunieš do obľúbeného zoznamu na pravej strane obrazovky.

Dagy2
Registrace: 11/2010

pierrepetr

Technisat nikdy nebude šrot i kdyby měl deset nálepek Skylink ready. Bohužel implementace FastScan v SIRu je nepříjemná záležitost. Ale řešitelná.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

skylingšrot

je to vždy,pokud je certifikován R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra