![]() |
|
Pojdu mi na tomto prijmaci vsetky programy SkylinkZdravim, staci na prijem vsetkych programov tento prijmac, alebo je potrebny autorizovany a certifikovany prijmac Skylink Ready ?http://www.satelity.ellano.sk/predaj/28979/ALMA-S-2100-+-HDMI-kabel-zdarma/ |
david4412
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 311 |
![]() |
|
RE: Pojdu mi na tomto prijmaci vsetky programy...Keď dáš doň aj kartu a priplatíš si,tak aj platené. ;)Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 3 147 |
![]() |
|
RE: Pojdu mi na tomto prijmaci vsetky programy...Karta a zaplatenie programov by uz nebol problem, len ci staci tento prijmac - prosim... |
david4412
![]() |
|
RE: Pojdu mi na tomto prijmaci vsetky programy...Mas to napisane priamo na tej stranke od predajcu:Prijímač dodávame s najnovším upraveným softvérom pre čítanie kariet Skylink a s predladeným zoznamom staníc. AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 621 |
![]() |
|
RE: Pojdu mi na tomto prijmaci vsetky programy...Dokonca to dodávajú aj so softom patch.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
![]() |
|
RE: Pojdu mi na tomto prijmaci vsetky programy...Čita to cryptowork,ice a aj irdeto karty.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
![]() |
|
RE: Pojdu mi na tomto prijmaci vsetky programy...Ok, cize bez problemov aj do buducna, taktiez by al ist Slovak Sport ? Lebo cena vyzera skvele... |
david4412
![]() |
|
RE: Pojdu mi na tomto prijmaci vsetky programy...Aj Slovak Sport ide.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
![]() |
|
RE: Pojdu mi na tomto prijmaci vsetky programy...Slovak Sport v zaklade len do konca marca 2013.https://www.parabola.cz/zpravicky/18441/skylink-slovak-sport-tv-v-promu-do-konce-brezna/ AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 621 |
![]() |
|
RE: Pojdu mi na tomto prijmaci vsetky programy...A potom , v aprili ? |
david4412
![]() |
|
RE: Pojdu mi na tomto prijmaci vsetky programy...Za penízky.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
![]() |
|
RE: Pojdu mi na tomto prijmaci vsetky programy...Je aj lacnesi prijimac na trhu? ta otazka, ci pojde aj Slovak Sport, tak to ma dostalo R^ :)))Kua chlape, sak ked pojdu VSETKY programy Skylinku, preco preboha by nemal ist Slovak Sport??????? Malo by to fungovat ;) |
HornetF18
Registrace: 10/2011 Příspěvků: 878 |
![]() |
|
RE: Pojdu mi na tomto prijmaci vsetky programy...Kolko trvá promo na karte Výmena?VU+ UNO 4K, OpenPli 8.3, Oscam.Pozícia:23,5-19,2-16-13,0.TivúSat
|
Valto
Registrace: 12/2010 Příspěvků: 338 |
![]() |
|
RE: Pojdu mi na tomto prijmaci vsetky programy...10 dní......Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 4 247 |
![]() |
|
RE: Pojdu mi na tomto prijmaci vsetky programy...Výmeny robím mojím zákaznikom na 19-20 deň a zatiaľ nik nevolal,že by mu to chcíplo.Tak si myslím,že 20 dní.Aj zápis príde na 20 dni.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
![]() |
|
RE: Pojdu mi na tomto prijmaci vsetky programy...alma s-2100 je to najlacnejsie, ale nema ani sietovu kartu, radsej si priplat par eur a kup s-2200, a ak chces mat do buducna "rezervu" tak kup skor s-2300 s CI slotom, a dvb-t tunerom, rozdiel v cene je len minimaly. Setrit na nespravnom mieste nie je dobry napad. |
yooo
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 73 |
![]() |
|
RE: Pojdu mi na tomto prijmaci vsetky programy...No,ak to nepotrebuje,tak mu je to na prd,z mojej skúsenosti môžem povedať,že možno každý desiaty,čo vlastní HD prijimač tú sieť aj využíva a to som hodne pridal.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
![]() |
|
![]() |