![]() |
|
VideoReDo TVSuite h.264 v4 - nejedeNazdar. Mám tento program k mé plné spokojenosti, ale od včera, kdy jsem ho omylem odinstaloval mi nefunguje jméno a heslo, které mám řádně zakoupené. Ani po několikanásobné reinstalaci program nechce kód akceptovat. Neumím anglicky, proto to zatím neřeším přímo přes výrobce programu - neví někdo kde je chyba - nesetkal se s tím už někdo? |
globe
Registrace: 12/2012 Příspěvků: 22 |
![]() |
|
VideoReDo TVSuite V4si stáhni z uložto i s krackem,mě chodí super a nic neplatím,než to řešit,je to za pět minut hotové R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
ale to jezlodějna,tak se rozhodni,jestli na to máš žaludek,mohu ti ho i někam upnout,ale asi přes mail,tady by nebyli rádi R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: VideoReDo TVSuite h.264 v4 - nejedena uložto je víc verzí,mě chodí nejlépeVideoReDo TVSuite H 264 v4.20.5.600.rar tu si stáhni,má to 19.73Mb R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
napiš jak to dopadloName: JohnWhoKey : 0HK1KP-NE86CV-83E08N-3JQAGQ R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: VideoReDo TVSuite h.264 v4 - nejedeSkus si precistit register od vsetkeho co odkazuje na tento soft a znova naistaluj ..........Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: VideoReDo TVSuite h.264 v4 - nejedeEste na doplnenie - odinstaloval si ho, alebo omylom vymazal z disku? Je to dost rozdiel.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: VideoReDo TVSuite h.264 v4 - nejedejen pro info k čemu je tento program dobrej. dik za odpověď |
kuri75
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 316 |
![]() |
|
RE: VideoReDo TVSuite h.264 v4 - nejedevideo editorNosce te ipsum.
|
Warder
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 640 |
![]() |
|
RE: VideoReDo TVSuite h.264 v4 - nejedeUpravujes,strihas nahravky .........je to dobry soft, ale nie zadarmo,teda legalne.Ale kto to vyuzije, tomu sa oplati ho kupit, pokial ma okolo seba blbcov, nech sa nepriznava k tomu, lebo bude zosmiesneny, ze si to kupil legalne!Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: VideoReDo TVSuite h.264 v4 - nejedeNazdar. Program jsem omylem, ale řádně odinstaloval. Zkoušel jsem ze zofalství stáhnout i cracky a jiné Names + Keys (i to co uvádí pierrepetr bylo mezi nimi), ale všechno odmítne. Vymazal jsem i adresář, kam se program instaluje (C:Program Files (x86)VideoReDoTVSuite4) a v databáze Registry jsem vymazal (HKEY_CURRENT_USERSoftwareDRD SystemsVideoReDo-TVSuite4), ale jakoby si ten program zapsal něco i někde jinde (asi utajeně) a teď to možná pořád kontroluje, protože to co předtím normálně jelo už nejede. Mám Windows 7 Professional 64bit už pár let. |
globe
![]() |
|
RE: VideoReDo TVSuite h.264 v4 - nejedeA co nejde naistalovat, alebo spusti po instalacii? Ja by som prelustroval ten register, lebo ked si vselico skusal, tak ti to aj vselico zapisalo, kde kade.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: VideoReDo TVSuite h.264 v4 - nejedeNechce se odemknout a hlásí, že je Expired. Z videa mi uloží jenom první minutu. Skrátka se tváří jako bez kódu po vypršení zkušební doby. |
globe
![]() |
|
RE: VideoReDo TVSuite h.264 v4 - nejedeExpired hlasi ked vyprsi trial verzia. Musis tam dosta svoje legalne udaje .Ak to mas legalne. Ine ti neporadim na dialku.Alebo hladaj na nete, alebo kontaktuj toho od koho to mas.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: VideoReDo TVSuite h.264 v4 - nejedeNo a ty právě nebere. Nikdy se mi to nestalo! |
globe
![]() |
|
RE: VideoReDo TVSuite h.264 v4 - nejedeZdravím.Mám dotaz jde v tomto programu čeština a jestli jo jak jí nastavit? Díky ralw |
ralw
Registrace: 1/2005 Příspěvků: 202 |
![]() |
|
RE: VideoReDo TVSuite h.264 v4 - nejedeJazykov je viac k dispozicii.Mas to uz spojazdnene alebo sa bavime teoreticky?Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: VideoReDo TVSuite h.264 v4 - nejedeJo mám ho nainstalovaný,ale nastavení jazyka hledám marně. :-/ |
ralw
![]() |
|
RE: VideoReDo TVSuite h.264 v4 - nejedeNakolko neviem aky jazyk mas teraz, tak hore z lava piata polozka,potom posledna a potom na lavo zase piata.V okne mas na spodku volbu jazyka.......Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: VideoReDo TVSuite h.264 v4 - nejedeJazyk je momentálně angličtina,když jedu podle tvého návodu tak se dostanu přes tools na options a tím jsem skončil.V options je dole DVD setings,ale změnu jazyka nikde nevidím.Asi jsem fakt marný.Jinak dík za rady.Ralw |
ralw
![]() |
|
RE: VideoReDo TVSuite h.264 v4 - nejedeNo a v options nehladaj dole ale ako pisem 5 polozka zhora, po starte sa to vola.....tam je jazyk !Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: VideoReDo TVSuite h.264 v4 - nejedeSuper, dík už je to ok.Jak se říka dvakrát čti a jednou klikej.Ještě jednou děkuji a přeji hezký víkend. Ralw R^ |
ralw
![]() |
|
![]() |