![]() |
|
formula 1 sa na slovensku stahujetak a je to tu f1 z rtvs na markizu a dajto ale konecne bude cela v hd a aj kvalifikaciu nemusim nahanat cez zahranicne tv1xParabola 100x90 LBN Inverto HDTV DVB-S2 compliant , Cryptobox 800 UHD, motor H-H 2100, Tv Samsung UE50nu7022k
|
st800
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 249 |
![]() |
|
RE: formula 1 sa na slovensku stahujeNa to som zvedavy aj ja.Ale co sa tyka sledovania F1,jednoznačné vyhrava u mna uz par rokov Nova, pred tym to bola Prima ;) |
Power150
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 4 034 |
![]() |
|
RE: formula 1 sa na slovensku stahujeA zabudol som aj na Nova Sport, samozrejme v HD ;) R^ |
Power150
![]() |
|
RE: formula 1 sa na slovensku stahujea u mna 40 rokov ORF.........bez trepania tzv. expertov o nicom.Tam su experti a boli aj volakedy.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: formula 1 sa na slovensku stahujeORF, BBC (pokud mají práva) a RTL. Když nebude jiná možnost, vždycky je náhrada. |
pf09
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 3 404 |
![]() |
|
RE: formula 1 sa na slovensku stahujeale nesmiem zabudnut ze kazde tretie kolo bude desatkolova reklana1xParabola 100x90 LBN Inverto HDTV DVB-S2 compliant , Cryptobox 800 UHD, motor H-H 2100, Tv Samsung UE50nu7022k
|
st800
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 249 |
![]() |
|
RE: formula 1 sa na slovensku stahujeNahodou cesky komentator Tomas Richter nema chybu, ani jeden slovensky komentator, co komentuje F1 u nas sa s nym nemoze rovnať. Ale samozrejme sledujem hlavne pred a po pretekoch RTL DE,kvoli dalsim zaujimavostam, hlavne vzdy , co povie Niki Lauda a dalsie rozhovory ;) |
Power150
![]() |
|
RE: formula 1 sa na slovensku stahujeliquere,tak veru ORF1, tam som zacinal aj ja :-) este Jackie Stewart!!! to bola parada. Ale ta Nova ma aspon velmi slusny obraz :-) |
HornetF18
Registrace: 10/2011 Příspěvků: 878 |
![]() |
|
RE: formula 1 sa na slovensku stahujeFormula... Už nie je ďaleko taká, aká bola dávnejšie. V druhej polovici 90. rokov a na začiatku nového tisícročia som bez nej ani nemohol žiť. Dnes? Biznis bez ozajstných osobností, bez naozaj zaujímavého súperenia. Už môže byť hocikde, mňa už neťahá nikde bohužiaľ.Streamingový obsah z: Netflix, Max, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Disney+. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E). Iné: VOYO, Magio GO.
|
zmarian
Registrace: 6/2011 Příspěvků: 2 858 |
![]() |
|
RE: formula 1 sa na slovensku stahujedíval jsem se na Novu HD, když naskočila reklama, přepl jsem na slováky... nyní se těch reklam nezbavím a to ani nemluvim o tom, že se často něco stane v době reklamy a tímto o to přijdu...Snad se Markíza nebude trefovat s reklamou do stejného času jako na Nově... |
pecou
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 221 |
![]() |
|
RE: formula 1 sa na slovensku stahujeKto mal vtedy moznost prijimat ORF a pamäta si staru gardu sportovej redakcie v ORF, ten nemôze inak reagovat, ako som to urobil.Bola to spicka odborne aj technicky.Dnes uz je mladsia generacia, netvrdim ze horsia, ale uz sa trochu do toho dostava ten celosvetovy marketing, napriek tomu palec hore.... R^Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: formula 1 sa na slovensku stahujePráveže reklamy na Markíze a Nove sa budú prekrývať |
ojoz
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 28 |
![]() |
|
![]() |