![]() |
|
Vyblito, né napsánoObčas je hrůza, to číst. Nemáte diakritiku a neumíte čárku mezi větama? Týká se čechů i slováků.Tak a ted´se na mě vyřáděte !T.sat Sir, G.ini 100-m.fokus 28°,23°,19°,13°, AB Cryptobox 752 HD G.ini 85-monoblok 19,23°E, Octagon SF 4008, G.ini 125-SG 2100, 30W - 60E, G.tini 100 m.f 30,27.5,22°W, Skylink, ORF, SRG, C. Digitaal NL, E.Esse 15RB3 vert., mot. Conrad, DAB+ Yamaha T-D50
|
Jousi
Registrace: 12/2012 Příspěvků: 1 478 |
![]() |
|
RE: Vyblito, né napsánoSPAMA určitě se píše "vyřáděte"? Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
Jousiser...., teda kašleme na tebe :razz: :laughing:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
RE: Vyblito, né napsánoPravdu ale Jousi má, někdy je to opravdu hrůza. Některé příspěvky mi připadají, jako by je napsal medvěd z cirkusu, který umí jezdit na motorce :laughing: |
mispi
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 399 |
![]() |
|
DiakritikaMyslel som,že toto je fórum o problémoch zo satelitmy a iné.Vôbec ma nenapadlo,že je to fórum na kontrolu pravopisu a diakritiky. |
zarek
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 79 |
![]() |
|
zarekAno, je to diskuze o SAT, toto je jen zpestření. Často se mi stane, že si příspěvek musím několikrát přečíst, abych mu porozuměl. Jazyková úroveň některých přispěvatelů je opravdu někdy na úrovni toho medvěda na motorce. |
mispi
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 399 |
![]() |
|
jasnemispi, a niekedy piseme aj ako klokani na zeriave pod vplyvom anfetaminu, alkoholu a pecenych uhoriek s prichutou citronu...Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
![]() |
|
@mispiAle tím, že Jousi napsal "vyřáděte" se připojil k těm medvědům na motorce - jen si myslí, že když na ni dokáže udělat BackFlip, tak je nadmedvěd :))) :))) :)))Jste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete
|
Jackal
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 1 242 |
![]() |
|
RE: Vyblito, né napsáno:laughing:🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
RE: Vyblito, né napsánoJe smutne, ze znalost pravopisu a schoponosti vyjadrit svoje myslienky pisomnou formou nie je samozrejmostou. :crying: |
milan69
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 190 |
![]() |
|
RE: Vyblito, né napsánokaždemu ujde čárka tečka čárka :laughing:🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
Jousi,v podstate s Tebou súhlasím, tento problém je skutočne hodne vypuklý rovnako u ľudí česky, tak aj slovensky. Ale namiesto "novotvaru" "vyřáděte" by som v češtine použil "můžete vyřádit!" A tiež namiesto "neumíte čárku mezi větama?" malo byť zrejme "mezi větama se používá tečka, otazník nebo vykřičník! |
Eman
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 585 |
![]() |
|
RE: Vyblito, né napsánoEman to zabil ! R^ :laughing:Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
Jousi, máš tam 3 chyby.....Pořádně si to po sobě přečti. Napíšeš pár slov a máš tam chyb jak máku ! |
Kema
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 496 |
![]() |
|
@zarek"...o problémoch zo satelitmy..."...má to byť: "...o problémoch so satelitmi..." ...a za čiarkou sa dáva medzera. Verím ti, že ťa nenapadlo, že toto nie je fórum o pravopise. "so" sa používa v inštrumentále a "zo" v genitíve. Satelit je mužského rodu a keby to bolo podľa ktoréhokoľvek vzoru (chlap/chlapmi, hrdina/hrdinami, dub/dubmi, stroj/strojmi), tak by tam v inštrumentále bolo na konci vždy mäkké "i". ...prosím. :laughing: |
brga
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 1 199 |
![]() |
|
RE: Vyblito, né napsánoAle ved preto bolo treba vymyslet statny jazyk, lebo v kazdej doline sa inac hovorilo. V rakusku nikomu nevadi, ze maju tolko nareci, ze ked nehovoria hochdeutsch nikto im nerozume..... :laughing: R^Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE:už stačilo ...Po " expertovi " Babui ďaľší " exot " Josui ... :laughing: |
bystrik
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 543 |
![]() |
|
Ospravedlňujem sa,vypadlo mi jedno slovko, namiesto "u ľudí česky, tak aj slovensky" malo byť "u ľudí píšúcich česky, tak aj slovensky". |
Eman
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 585 |
![]() |
|
RE: Vyblito, né napsánohacky a carky k cemu to je, kazdy pise sam za sebe, a kdyz neumi psat treba umi lepe ladit satelity nez ty |
rj45
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 419 |
![]() |
|
@bystrikproč si mě vůbec bereš do úst,pointa byla v tom, že jsou příspěvky někdy tak hulvátsky a nářečím napsány, člověku rozum stojí, jak to vůbec může někdo vyplodit ale mě je to jedno hoši pište si třeba klikiháky, je to vaše věc :8) |
Babuika
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 23 |
![]() |
|
RE:už stačilo ...měšlojenomvotožegdyžužsechcinaučitladittysatelitytaksitotakychcipřečístalevopčastonende.T.sat Sir, G.ini 100-m.fokus 28°,23°,19°,13°, AB Cryptobox 752 HD G.ini 85-monoblok 19,23°E, Octagon SF 4008, G.ini 125-SG 2100, 30W - 60E, G.tini 100 m.f 30,27.5,22°W, Skylink, ORF, SRG, C. Digitaal NL, E.Esse 15RB3 vert., mot. Conrad, DAB+ Yamaha T-D50
|
Jousi
Registrace: 12/2012 Příspěvků: 1 478 |
![]() |
|
@jousiZaslúžená odmena ťa neminie.Naudúce si rozmysli,či začneš túto tému znova otvárať.Octagon 8008 mini
Karty SKY DE, Skylink
Astra 19.2E,23.5E,Thor 0.8W
|
Mego
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 952 |
![]() |
|
Jousineviem či si Arab podľa mena a ked nie tak nato ,že si tu mesiac aj s cestou tak si nejako na veľko bratm umyť sa vycikať a spať Ty Komenský |
koso77
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 209 |
![]() |
|
Re: MegoMego, urýchlene uzamkni prosím Ťa túto kvázi tému, lebo mi je z nej fakt na " BLITIE " ... Rv |
bystrik
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 543 |
![]() |
|
RE: Vyblito, né napsánoJousi R^ R^VU+Uno 4K SE; Panasonic 49FX700; DIGI Slovakia
|
homko
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 46 |
![]() |
|
![]() |