![]() |
|
nejde FANDAdovod niekto pozna?skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
![]() |
|
RE: nejde FANDAFanda se šel asi opít,už se na ten Smíchov nemohl dívat.Co tam dávají za vykopávky pořady. |
Baron
Registrace: 2/2005 Příspěvků: 1 456 Galerie: Baron |
![]() |
|
RE: nejde FANDAmaju tAM IST PARDUBKY HOKEJ...skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
![]() |
|
RE: nejde FANDAVed to ide ale obraz je odpad SD.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: nejde FANDAFanda normálně jde.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: nejde FANDAMoje Frnda taky nejde. Čekám tady až mi donese lahváče a ona nikde. |
nendez
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 178 |
![]() |
|
FANDAnormálně jede na satelitu i DVB-T , už je to 0:2 |
Radim44
Registrace: 9/2007 Příspěvků: 66 |
![]() |
|
RE: nejde FANDAani mne neisiel, tak som vymazal, naskenoval nanovo a isiel. |
Svanci
Registrace: 5/2011 Příspěvků: 46 |
![]() |
|
Tulenzahod ten vitacit uz......Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
ASTRA 3B/FANDA TVZdravím,Kanál FANDA TV dnes odpoledne na satelitu ASTRA 3B změnil PIDy! Video PID: 308 Audio PID: 328 Czech Service ID: 14072 (@info) |
ORBITAL
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 482 |
![]() |
|
RE: nejde FANDAdik za info idem preskenovatskylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
![]() |
|
RE: nejde FANDAHaha, tak tak je to, mě taky nešel, tak jsem vytáhnul kartu a náhodou jsem zjistil, že mi jdou všechny program i bez karty. Kontroloval jsem zápisy na netu a zjistil, že karta je už týden zablokovaná kvůli neplacení serpo a já už týden jedu v emu. Tak jsem to zatím nechal tak, domnívaje se, že fanda přes emu nejde a oni si blbečci přitom jen změnili pidy ;P.................
|
kaspi
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 821 |
![]() |
|
RE: nejde FANDA:laughing: :laughing: :laughing:ja sa tiez istim ...tie zapisy im chodia vselijak...tak emu to isti.. :laughing: skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
![]() |
|
![]() |