Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Linuxové přijímače

VU+Duo tunery

Dali sme do prevádzky VU+Duo, ale mám nasledovný problém. Akonáhle pretočím tanier na inú družicu, STB sa prepne automaticky na B tuner. V prijímači som nastavil , že B tuner sa rovná A tuneru, napriek tomu to robí pri každom pretáčaní, a pri každej družici. Problém bude asi v nastaveniach, ale kde? Vedel by mi niekto pomôcť? Ďakujem.

feek
Registrace: 8/2008
Odpověď v diskusním vlákně

RE: VU+Duo tunery

Když jsem si koupil ultimo, tak mi to taky vadilo, jenomže já jsem měl 2 nezávislé antény, jednu s motorem a vadilo mi, že motor točí, když nemusí. V tvém případě to je jedno, nebo ne? Proč chceš, aby to bylo na A-čku, není to jedno? Kromě toho v expertním menu máš podrobné nastavení tunerů, projdi si to.

Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed

tukan
Registrace: 10/2005

Ja nechcem rypat, ale nerobi to prave preto?

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

daj loopthrough

Javi
Registrace: 2/2006

Mám motor, , ale v tuneru B ešte nemám ani koax. kábel (momentálne). Keď zmením družicu prístroj ukazuje, že točí parabolu, ale zostane mi len čierna obrazovka. Potom potvrdím manuálne, že tuner A sa rovná tuneru B, a dostanem k obrazu a svieti písmeno A. Po nasledovnom pretočení ale zase prejde na B-čko, a zase mám len čiernu obrazovku. A toto stále dokola.

feek
Registrace: 8/2008

Na A tuneru si dej konfigurační mod jednoduchý.Pozici si nastav podle umístění antény-z.d. z.š.B tuner nastav na nenakonfigurováno.Tím ho vyřadíš.

Tonda2
Registrace: 2/2011

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra