![]() |
|
Přijímač EasyOne S-HD+Dobrý den, měl bych dotaz, mám možnost levně koupit tento přijímač, měl jsem možnost otestovat, má poměrně slušný obraz. Má ale jen čtečku karet Nagravision a nemá volný slot. Neví někdo, zda není možno změnou softu rozchodit Irdeto nebo Cryptoworks? Předem děkuji za radu. Na Googlu jsem nic relevantního nenašel. |
Tom65
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 47 |
![]() |
|
RE: Přijímač EasyOne S-HD+Je to na dvě věci,asi víš.Takový přijímač se hodí tak na FTA(volné)vysílání na Astře 1 Němci. |
Baron
Registrace: 2/2005 Příspěvků: 1 456 Galerie: Baron |
![]() |
|
RE: Přijímač EasyOne S-HD+No, naladit volné programy jde nejen z Astry 19, naladil jsem 13, 23, 28 a obraz je OK. Škoda že asi nepůjde přehrát nějaký soft, myslel jsem, že to možná bude nějaký klon jiného přijímače, a půjde to přehrát. |
Tom65
![]() |
|
stare casyked islo zmenit Humax 5700 Nagravision na 5500CW alebo 5300Via len cez soft su uz davno za nami :) Ako FTA prijmac + karta HD+ za par eciek bude dobra volba. |
mercedes77
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 926 |
![]() |
|
RE: Přijímač EasyOne S-HD+No ono to jde ještě i dnes, Amiko, Edision, Sab, atd..... všechno je na jedno brdo |
Tom65
![]() |
|
RE: Přijímač EasyOne S-HD+No ono to jde ještě i dnes, Amiko, Edision, Sab, atd..... všechno je na jedno brdo |
Tom65
![]() |
|
RE: Přijímač EasyOne S-HD+Děkuji za Vaše reakce |
Tom65
![]() |
|
![]() |