![]() |
|
Nemáte někdo cestu do polskaDobrý denPředem se omlouvám za tento dotaz kerý by měl spíš patřit do inzerátu. Ale chci se zeptat nemá někdo cestu do polka nebo nejezdí tam a měl by možnot tam někde koupit pul roční předplacenou kartu C+ Na kartě nebo Cyfru + domluva přes email U.Grisa@seznam.cz předem děuji. |
DjTommy
Registrace: 7/2006 Příspěvků: 486 |
![]() |
|
RE: Nemáte někdo cestu do polskaa ty nevies ze tam vycina prasacia chripka ? polsku sa doporucujem vyhybat minimalne tak ako ceskemu alkoholu :))) :))) |
kmotrik
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 94 |
![]() |
|
DjTommyPokud se Ti nikdo neozve, zkus si to objednat přes satsklep.pl. Já to tak dělám již několik let a naprosto bez problémů. Když dnes objednáš a zaplatíš kartou, tak ve středu ti to UPS přiveze. |
gliderman
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 762 |
![]() |
|
RE: Nemáte někdo cestu do polskajak pravil Gliderman - proč komplikovaně prosit někoho o dovoz, když ti UPC doveze za dva dny kartu až ke dveřím - satsklep.pl ... ale počkal bych (pokud ti jde nejen o PremierLeague). Spojení N a C+ /Anglie,Španělsko,Francie,Belgie,Itálie....LM,UEFA/, ale ceny fůze zatím neví ani poláci. Určitě to ale bude jedna z nejzajímavějších platforem ve východní Evropě co se týký fotbalu (v HD kvalitě) |
pf09
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 3 404 |
![]() |
|
RE: Nemáte někdo cestu do polskaUPS samože :-) |
pf09
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 3 404 |
![]() |
|
re: .....Ne za dva dny,ale za den.Dnes jsem karty v 11:10 objednával,zítra jsou v Jihlavě.Kathrein UFS 922 . Nokia 9800,9600 . Humax 5400 . Ferguson HF 8900,Ariva 200 . Edision MINI,VIP2 . Paraboly FUBA OP 85,motor HH100,multifocus 28-23-19-13 . karty CS LINK, ORF, SKYLINK
|
lubbik
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 1 807 |
![]() |
|
pf09Ahoj. O té chystané fúzi o které píšeš nic nevím, docela by mě to zajímalo, kde bych se o tom něco dočetl? Díky. |
gliderman
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 762 |
![]() |
|
RE: Nemáte někdo cestu do polskacyfra+ a n na karte.pl forum,satkurier, :lookaround:Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 907 |
![]() |
|
RE: Nemáte někdo cestu do polskahttp://satkurier.pl/news/81350/jak-podoba-sie-logo-nc.html |
stamar
Registrace: 9/2007 Příspěvků: 1 364 |
![]() |
|
![]() |