![]() |
|
Detske programySkoro polovina ledna a nic s tim Minimaxem a jinymi programi nevite neco |
Sanca
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 638 |
![]() |
|
RE: Detske programynapiš do skylinku tam ty odpoví na tvůj dotaž ale jestli se tám dovoláš :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: R^ |
nicolepcd
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 695 |
![]() |
|
RE: Detske programyhádam to prežijeme :))) |
jklajban
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 795 |
![]() |
|
RE:Detske programyProč si nezavoláš přímo na SkyLink?Tam ti možná někdy odpoví :laughing: :laughing: Co s tím otravuješ tady.Tady se odpovědi nedočkáš,jen spekulací. |
bora
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 720 |
![]() |
|
RE:SancaNic si s toho nedělej,já mám stejnou starost-sdílená starost- poloviční starost a hned je ti líp |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 530 |
![]() |
|
RE: Detske programyByt majitelem Minimaxu,tak mi asi nebude jedno,ze po vypnuti placenych programu nebude muj v produkt v nabidce.podle me je to jen otazka casu,kdy se u SkyL objevi |
pejvl2
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 533 |
![]() |
|
RE: Detske programydobre je jag je..fici to .dalej ..tak to neries :Dskylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
![]() |
|
RE: Detske programyTaky by mi zajímalo, kde to vázne, přece není tak těžké zařadit jeden SD kanál ne?:D |
mAGiic
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 278 |
![]() |
|
RE: Detske programyno to neni tazke uhadnut..skylink "rokuje" volny preklad tohoto terminu je ze SL navrhol majitelovi minimaxu ze ich zaradi do ponuky svojej a majitela minimaxu to nevyjde ani cent..ale budu vysielat zadarmo..asi sa este cuka...a nie a nie pokyvat hlavou v smere horizontalnom :laughing:skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
![]() |
|
tulenšak tebe to môže byt jedno ne aj tak nedáš ani cent :)))🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
tulenA poucenie z krizoveho vyvoja? ;) Jeden prisiel v maringotkach a druhy s mercedesom. RvTento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Detske programyno ja to chytam bezodplatne...ale ak to nepojde a ten kanal pojde tak ho samozrejme deckam predplatim...skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
![]() |
|
RE: Detske programyto su aj tak uplne zbytočne otázky, lebo ani skylink vám za boha nepovie pravdu. O tom som sa neraz presvedčil :((( |
jklajban
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 795 |
![]() |
|
RE: Detske programysag iste ...podvod ako obchodna metoda..je to moderne vystihli trend..ale u mna Rvskylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
![]() |
|
![]() |