Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

LinkBox Irdetino HD - další přijímač Skylink Ready

Nechápu nového admina proč uzamyká téma na tento Skylinkšrot v diskusi.
Petře33 proč se musím stále přihlašovat jenom pro přečtení reakcí pod článkem :lookaround: a samozřejmě neregistrovaní čtenáři se ani nedozví praktické zkušenosti s tímto výrobkem Rv

VU+ solo2 ; VU+ uno ; AZBOX HD Premium ; 28,2°v;23,5°v;19,2°v;13°v;1°z;4°z 2x parabola 100cm

martin5
Registrace: 10/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: LinkBox Irdetino HD - další přijímač Skyli...

nejlepsi prijmac na trhu neboj te se a Kupujte!! :)))

tanabe
Registrace: 7/2010

v tomto případě dávám za pravdu zelenýmu, pokud je pod recenzí diskuse povolena, tak o tom diskutujte tam. A přihlásit se snad není takovej problém. :zombie:

Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý

eemil
Registrace: 12/2006

Diskuzia pod článkom je fajn, pokiaľ sa po určitej dobe automaticky neuzamkne, čo je pri článkoch samozrejmosťou. Ak bude niekto o tomto prijímači uvažovať cca o pol roka má smolu, už sa k názorom užívateľov na tento stroj nedostane. Tu v diskusii možno vyhľadávať aj niekoľko rokov späť.

Kvinto
Registrace: 6/2009

@eemil

Neustálé přepínání PC mobil PC je otravné,ale hlavně neregistrovaní mají prostě smůlu :zombie:

VU+ solo2 ; VU+ uno ; AZBOX HD Premium ; 28,2°v;23,5°v;19,2°v;13°v;1°z;4°z 2x parabola 100cm

martin5

Co chces na tej zehlicke studovat? ;P

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

@eemil

co tu trepes sprostosti ? si zober, ze sem pride niekto novy a chce si podiskutovat ako ty vravis pod clankom .. nema sancu pretoze nove registracie su cez vikend zastavene a cez tyzden to trva dva a viac dni kym to admin schvali - neviem ci to je postkomunisticky pozostatok alebo ma admine nejaku schizu ..
tak isto si ani novy nezaregistrovany clen neprecita existujucu a prebiehajucu diskusiu

kmotrik
Registrace: 3/2011

A co ? Zivot nefunguje tak, ze ked chce nieco okamzite niekto sa z toho posere.....

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

martin5

já nevím jak ty ale já jsem přihlášen stále a všude tak v čem je problém.Tak k čemu je tam diskuse?Pro srandu králíkům aby půlka diskutovala tam a zbytečně druhá půlka zde?Tak pak se nedivte že to tady je nepřehledné a taky si pak nestěžujte,pořád si někdo na něco stěžuje a když se to snažím spřehlednit tak se to taky nelíbí.

O2TV STŘÍBRNÁ

petr33
Registrace: 5/2006

Aspon ma lepsi prehlednejsi menu,nez Linkbox HD.

jozef84
Registrace: 2/2011

kmotrik

jestli se někdo chce přihlásit tak si myslím že počkat dva dny na schválení nikoho eště nezabilo,zbytek jsem raději přešel.Můj názor je ten že to jen o snaze.

O2TV STŘÍBRNÁ

petr33
Registrace: 5/2006

petr33

Dobře,možná chyba u mne,ale proč nemůžeme diskutivat i tady když reakce pod články jsou viditelné jednoznačně jen pro registrované uživatele?

martin5

petr33
nemáš to jednoduchý tady snímá

nicolepcd
Registrace: 9/2011

martin5

nahodil som LinkBoxov pred cca 2 rokmi asi 5 ks, dodnes žiadny problém, jeden používam aj doma.Nie je žiadny problém zatiaľ s ním. Neviem aké skúsenosti máš ty. :lookaround:

3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE Megasat_ HD_ 7_ combo

Tami
Registrace: 3/2006

linboxom mam aj ja dobre skusenosti-predanych cca 15ks a reklamacie boli dve zo zaciatku ked mali vadne dosky. potom ok ale tento sa mi zda o cosi horsi

tomko
Registrace: 1/2006

prezrad

kmotre, komu kmotrujes?

Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-

bohus31
Registrace: 10/2009
Galerie: bohus31

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra