Quantcast

Diskuse

Uzamknuté diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

LinkBox Irdetino HD - další přijímač Skylink Ready

Citujem:"Také dnes testovaný přijímač LinkBox Irdetino HD dostal certifikaci (certifikát), která případné zájemce o tento model a příjem služeb Skylink ujistí o spolehlivém chodu. Aby jakákoliv firma získala certifikát společnosti Skylink, musí její přijímač splňovat velmi přísná pravidla a to nejen ohledně komunikace dekódovacího modulu s kartou, ale i týkající se výbavy a funkcí celého přístroje."

Nemám osobne nič proti pánovi Ječnému, ale kecá až sa mu z huby práši.

fox
Registrace: 4/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: LinkBox Irdetino HD - další přijímač Skylink R

V čem konkrétně kecá? Četl jsi si nové podmínky pro udělení certifikace ve verzi 1.2, že obviňuješ.

nendez
Registrace: 6/2009

to nendez

Prepáč nečital som podmienky mne stačila vlastná skúsenosť, ked som namontoval 5ks linkboxov a všetky som musel vymenit za gosat lebo ešte som ani nebol z montáže doma a už mi zákaznici volali aby som sa vrátil že sa im príjímač celý vymazal. Podotýkam že linkboxy maly certifikát skylink ready. Priatelia v skylinku sa ani neunúvali tie príjimače vyskúšať a dovozca v Topolčanoch nebol schopný dodať soft ktorý fungoval. To nehovorím o blamáži ktorú som si urobil u svojich zákazníkov. To je moja skúsenosť.

fox
Registrace: 4/2006

RE: LinkBox Irdetino HD - další přijímač Skyli...

nendez: Je problém to zveřejnit?

Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)

technikTKR
Registrace: 6/2004

RE: LinkBox Irdetino HD - další přijímač Skyli...

diskutujte prosím pod článkem v "komentářích".Od toho to tam je a tady další zbytečnost.Už jednou jsem o to žádal-tam diskuse tady diskuse-zbytečná.

O2TV STŘÍBRNÁ

petr33
Registrace: 5/2006

@fox

jj, podobna skusenost .. z 5 padli 3 do tyzdna.. ostatne dva do mesiaca.. vsetko su to shity co dovaza ten dovozca z topolcian a ked uz nevedel ako podporit predaj zacal davat do abcryptoboxov 5xx kluce na skylink emu a tak sa de facto dostali von

kmotrik
Registrace: 3/2011

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra