![]() |
|
Funkce modulu s kartou Skylink v TV SamsungProsím o radu a případné vysvětlení. Mám TV Samsung UE55ES800, která umožňuje příjem sat. programů. Neplacené programy jsem v pohodě naladil (české a německé). Po vložení do TV modulu TechniCrypt Irdeto CI+ nebo TechniCrypt CW s kartou Skylink a po naladění českých programů TV hlásí, že jsou zakodované. Oba moduly bez problému fungují v dekoderu TechniSat Digit ISIO S1. Kde by mohl být problém? V menu televize jsem nenašel možnost nastavení modulu. Díky za radu. |
tadek01
Registrace: 1/2008 Příspěvků: 97 |
![]() |
|
RE: Funkce modulu s kartou Skylink v TV Samsun...Nie kazda tv si dobre rozumie s kazdou tv zo sat tunerom, treba skusit modul Smit alebo modul neotion, treba citat fora aj internetove predajne maju na svojich strankach pisane ktrory modul dobre chodi s prijmacom alebo tv :-/Dreambox 800HDSE, Golden Media 9080HD, Golden Interstar 870, emme esse 100 offset Al, Visiosat Big-Bisat 4 ms plast, inverto 0.2dB Twin 2x, alps 0,2dB 5x, DG 380S usals, Skylink, Astra 23.5E, 0.8W, 5W 28,2E 13E 7E
|
zdenoq
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 1 606 |
![]() |
|
RE: Funkce modulu s kartou Skylink v TV Samsun...Skus pouzit modul smit irdeto. V panasoniku funguje bez problemov. |
marianst
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 278 |
![]() |
|
RE: Funkce modulu s kartou Skylink v TV Samsun...A čo Ti doporučuje predajca televízora ?TechniSat DigiCorder HD S2X Plus, TechniSat TechniSat SIR, AB CryptoBox 600, AB CryptoBox 652 HD Combo, AB CryptoBox 752 HD
|
antonius
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 450 |
![]() |
|
RE: Funkce modulu s kartou Skylink v TV Samsun...Dobrý den, do TV značky Samsung se spíše doporučujem modul Irdeto Neotion. (autor videotech)Dreambox 800HDSE, Golden Media 9080HD, Golden Interstar 870, emme esse 100 offset Al, Visiosat Big-Bisat 4 ms plast, inverto 0.2dB Twin 2x, alps 0,2dB 5x, DG 380S usals, Skylink, Astra 23.5E, 0.8W, 5W 28,2E 13E 7E
|
zdenoq
![]() |
|
RE: Funkce modulu s kartou Skylink v TV Samsun...anonym:Zakoupili jsme televizi Samsung ue32d5700sxzg máme starou kartu digitallink bez omezení která buhužel v nové televizi nefunguje. jaký modul a kartu potřebuji pro nový prijimač? CAM Irdeto SMIT CI+ (Skylink i CS Link Ready) dekódovací modul a kartu cslink irdeto děkuji za odpověd predajna: Dobrý den, tento modul s kartou je vhodný i pro Vaší TV. Dreambox 800HDSE, Golden Media 9080HD, Golden Interstar 870, emme esse 100 offset Al, Visiosat Big-Bisat 4 ms plast, inverto 0.2dB Twin 2x, alps 0,2dB 5x, DG 380S usals, Skylink, Astra 23.5E, 0.8W, 5W 28,2E 13E 7E
|
zdenoq
![]() |
|
RE-marianstNe všechny TV se satelitem od Panasonicu fungují s modulem Smit.Dělal jsem osobně Panasonic TxPZ42G15E(starý asi 2roky)a ten zobrazí jen SD programy,HD jsou zašifrované.Je tam modul Smit Irdeto.Problém u této TV je že nabízí v CZ menu a lokaci jen analog+DVB-T.Na satelit musíte nastavit Švýcarsko aby jel sat.Daljsem vše možné i nemožné ale je to tak.HD prostě nejedou.A to vše bylo naladěno na ruku.Zkoušel jsem i můj Humax 5000HDCI a ten jel s oním modulem bez problémů včetně HD.Jedna parlička Brava HDTV+I-Concert jel bez problému na Panasonicu. |
Baron
Registrace: 2/2005 Příspěvků: 1 456 Galerie: Baron |
![]() |
|
Baron...Pan TX-P42V10E upgrade ...pomohol len upgrade firmweru..potom už hd prog. šlapali bez problémov.,modul tam bol nejaký skylink ready....neviem. :-/Nikto učený z neba nespadol,ale (nevhodné slovo)ov zhadzovali !!
|
sivko44
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 435 |
![]() |
|
Je to o rozhraní !!Kolegové, už se po několikráte opakuji, Ti V-O-L-OVÉ, co Vám to prodali vědí kulové ho- v -o, co je v TV se sat. tunerem, nebo sat. receviatu za rozhraní pro CA modul - CI -- CI+ za rozhraní v SATECH + , v modulech CI !!. Teď přišlo rozhraní do TV se sat. tunerem i do sat. recv. nové ustaluje se CI+. A teď tu na webu pišou, v dotazu CO je na modulu poznat dle vrchní etikety, tak jak to maji převážně prodejci na e-shop strámkách. !!! Hele von tam je ten zámek na té fialové etiketě, ale že ten modul má i na spodní straně údajovou s tech. daty skoro nikoho nezajímá!! Si dejte bacha co kupujete a čtěte info na odbor. el. webech a doporučuji kupovat univerzálníCA modul Smit Irdeto HD s rozhraním CI/CI+.:) :) :) R^ |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
tadeko1ahoj kámo měl jsem podobný problém zkoušel jsem smit,neotion,mascom,a ani jeden nefungoval už jsem byl zoufalej a nakonec to byla prkotina jak jsem tam ten modul cpal tak mám takovou redukci na něj tak jsem dal redukci a do něj modul a ono nic už jsem myslel že tu tv půjdu reklamovat a pak jsem se podíval pořádně a ta redukce do tv tam byla sice zasunutá ale já ji ze strachu abych ji nezničil zapoměl pořádně zaklapnout tak jsem na ni zatlačil a jak jsem to udělal tv okamžitě rozpoznala všechny moduly co jsem psal jinak nevím ale moduly v mé 7 řadě jedou okUclan 4k,VU+ solo 4k,Octagon 4k SX88,Philips 8300,Samsung UE8000,Panasonic,TCL 65c855,Dvbt2 26,33,40,46 + SVK + ORF
|
kanon69
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 1 985 |
![]() |
|
RE: Funkce modulu s kartou Skylink v TV Samsun...Do Samsungu jedině Irdeto Smit CI+Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix
|
Antoš
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 2 314 |
![]() |
|
RE: Funkce modulu s kartou Skylink v TV Samsun...Souhlas s Antos. Pro Samsung jedine Smit. Ten jediny jede bez problemu (zkouseno na ruznych modulech s dvb-s) Neotion obcas vypadava dekodovani a musi se vypnout a zapnout tv |
pejvl2
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 533 |
![]() |
|
RE: Funkce modulu s kartou Skylink v TV Samsun...Ja by som si tv so sat tunerom nikdy nekúpil, tá samostatná skrinka je predsa len šikovnejšia a rozumnejšia.A ladiť a nastavovať niektoré takéto tv je ozaj zdĺhavé.Tv Panasonic 40DS400E, sat 120cm,motor 75e-27w,napevno 36e, 23e, 19e, 1w, 30w,prijímače Golden media 9080, Openbox s3ci, Cryptobox 650, na pamiatku môj prvý Openbox 810.
|
romannitra
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 305 |
![]() |
|
![]() |