Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Technika

vu solo2-slabší signál

Zdravím,
Na VU solo2 s posledním VTI mám signál max 47%. Programy jedou, ale tunery si myslím nedávají to co by měly....
VU DUO na stejné parabole cca 90%..tzn. OK
Má to někdo vyřešené?? Poraďte..nestíhám procházet ABforum...

antonin1
Registrace: 10/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: vu solo2-slabší signál

vyber signal ktory sa na DUO rozpadava a provnaj ho s SOLO2 - tie teplomery na percenta si nevsimaj

TBS5925 , Coolstream Zee2 , Dreambox 7020HD , WaveFrontier T90 , Gibertiny OP100 90E~50W

EnoSat
Registrace: 1/2006

ak mas motor a len jednu antenu, daj pozor, aby si mal druhy tuner bud totozny alebo ako loop through

Javi
Registrace: 2/2006

Skusal niekto na tom uz AAF ? Alebo vsetci len VTI a BH ? Dik.

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

liquere

kdybych měl vu solo2, tak bych AAF zkusil jako první, protože jsem na něj zvyklej :))) Ale je fakt, že ty image za posledních půl roku stojí nějak za ho... prd :lookaround:

Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý

eemil
Registrace: 12/2006

Vzdy, ked vylezie novy linuxovy model DB, alebo VU.... tak par mesiacov trva pokym sa vychytaju
" muchy ", optimalizuju drivery a doladia softy. Proste prvi zakaznici skoro vzdy funguju aj ako betatesteri. Je to sice pre renomovane znacky hamba, ale len z nasho pohladu. Pre nich je to biznis a usetrene peniaze.

Peep
Registrace: 10/2010

eemil- zrovna dnes som daval aktualnu vrziu na UNO, preto sa pytam.Mas nejake problemy s AAF,ja sa nemozem stazovat.

S tym testovanim to je pravda, bohuzial. Vela softov robia manici len ako bocaky,preto.

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere

liquere

dlouho jsem jel na mojem ET9000 s nějakou verzí z konce léta a tam to bylo vše v pohodě, pak jsem někdy v listopadu zkusil aktuální verzi a tam krom těch různých novinek u kterých není cz překlad mi to blblo, že když jsem něco nahrával a tu nahrávku začal sledovat před ukončením nahrávání, tak nahrávka od toho okamžiku byla nepoužitelná, protože se každých pár vteřin kousla. Tak se mi podařilo najít nějakou říjnovou verzi, kde to ještě šlo, akorát ty novinky nejsou pořádně přeložený. No a minulej tejden jsem nainstaloval zase nějakou novou verzi a přes menu pluginů nejde odinstalovat plugin EMC a Mediacenter, který mi tam překážejí (ten problém s nahrávkou jsem ještě nezkoušel) a taky nějak nemůžu najít kde se nastavuje průhlednost menu, skin používám ten origoš co tam dává AAF :lookaround:

eemil

eemil

Tak ten origo skin podla mna nema nastavitelnu priehladnost.Zrejme zavisi od skinu.A pokial maju fixnute nejake pluginy, ked pises ze ti nesli odistalovat,jedine rucne cez ftp vymazat.
Mne EMC a mediacenter nevadia.Este si tam pridavam filebrowser,sherlocka,fancontrol2 pokial maju svoj plugin na ventilator niekedy necham podla casu.Samozrejme cam atd.No a nejake skiny co pouzivam miesto originalu.Nie ze by sa mi nepacil, ale mam par co mi lepsie vyhovuju.Do takej situacie ako pises s nahravkou som sa este nedostal,ale nemam dvojtuner.Bud nahravam v noci, alebo to aj pozeram.

liquere

eemil

Ta priehladnost sa nastavuje v OSD settings- OSD position- prvy riadok.

liquere

liquere

jo, to je ono, dík :))) mě to trochu zmátlo, jak to zase vypadá trochu jinak a myslel jsem že je to všechno jen na nastavení pozice :lookaround: :razz:

eemil

liquere

takže jsem zjistil, že to AAF je pro ET9000 stále nepoužitelný, protože chyby zůstali jak jsem již psal. Takže pro mě je použitelný AAF image naposled z 11.10 2012 :dead:

eemil

eemil

tak to mas blbe.Napis im do fora, mozno nikto tvoj problem neriesi,lebo nanho nenatrafil.Robil si novy flash, alebo online update? Od konca roka sa robi vela uprav, preto ak si mal starsi img odporuca sa nanovo nahrat akt. verziu. Ale to uz ty vies co si robil... R^

liquere

liquere

Samo že to jsou čistý instalace, na zahraniční fóra nelezu, protože překlady přes třeba google stojí za prd, tak tyto problémy nemám komu kompetentnímu zdělit. Několik jiných chyb a problémů s AAF jsem zaznamenal v minulosti i na VU SOLO, tak tam jsem AAF musel nahradit PLI :lookaround:

eemil

liquere

jako to hryzání nahrávky,kterou se zpožděním sleduju dělá oscam, protože na cccam to jde :lookaround:

eemil

eemil

a co iny oscam, alebo zmenit configy ? Oscam cisty alebo ymod ?

liquere

liquere

jo, měl jsem tam ymod 18.33, který mi šlapal ve starších bez problémů. Teď zkouším dnešní čistou instalaci s ymod 18.34, tak uvidím. Jinak další drobnej problém v těch novějších image mám se sítí, v počítači mám HDD ze satelitu nastavenej jako síťovou jednotku (to asi jede přes sambu) a při pokusu o připojení mi to často napíše že cesta v síti nebyla nalezena, tak musím na sat. přijímači dát restart sítě a pak to jde. Na těch starých se to připojovalo vždy a resetovat síť jsem nikdy nemusel :lookaround:

eemil

eemil

Mas na vyber:
Cez modre tl. ides na mount manager- mountpoints management-a cez tl. OK si mountnes definovane sietove disky.
Alebo v setup mount again ked das ano - nastavis ako casto ma kontrolovat a montovat pristupne sietove veci.Myslim to zacina 1 hodinou,ale nepouzivam to.Kedze nemam stale vsetko zapnute montujem rucne a funguje to.Vyskusaj.

liquere

liquere

Kašlu na to, na ten ymod 18.34 se to zase při nahrávání hryže, tak se vracím zpátky na image z 11.10 2012, kde to všechno podstatný funguje bez problémů. Za mě týmu z AAF dávám Rv , od října víc věcí podělaj, než vylepší :dead:

eemil

Mas tam neico podelane u mna v poriadku.

liquere

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra