![]() |
|
TnK SD a Polsat?Podle s*tkurier.pl by měl být Polsat dostupný na kartách TnK SD.Není ale v balíčku bez oplat.Můžete to někdo vyzkoušet zda to opravdu funguje.? |
Antonio20
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 944 |
![]() |
|
RE: TnK SD a Polsat?určitě funguje na této kartě pokud se zaregistruje a přejde na Smart TV HD |
markriz
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 261 |
![]() |
|
RE: TnK SD a Polsat?Jenže v tomhle případě ne, musí se to ale objednat u klientského centra a zřejmě mít zaplacenou nabídku nebo jí zaplatit a do dvou dnů by měl jít Polsat a Polsat2.Nevím jestli to s tím nějak souvisí ale ráno mi přestala jet neplacená nabídka ale večer vše normálně fungovalo zápisy byly jen do konce prosince.Nechápu to |
Antonio20
![]() |
|
RE: TnK SD a Polsat?Polsat je součástí placené nabídky Smart HD, postup jak na ni přejít je na stránkách TnK. Já mám ještě tu nejstarší kartu s nabídkou do roku 2016, tam samozřejmě Polsat zdarma neběží.Wavefrontier 55 - Octagon SF-4008- 23,5E+19,2E+13,0E+0,8W
|
ivan v
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 116 |
![]() |
|
Ale už byměl,na satkurier byl postup jak to zprovoznit,smart je přechod z sd na hd placenou nabídku,ale padne tím zaklad do 2016 ! :8)Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 907 |
![]() |
|
RE: TnK SD a Polsat?Ale jít by měl i na Tnk SD, na Smart HD jde dlouho ale o tom jsem nepsal, na SD by měl jít ale ani na satkurieru to nebylo s jistotou psané jestli tam opravdu bude. |
Antonio20
![]() |
|
RE: TnK SD a Polsat?http://satkurier.pl/news/81687/polsat-dostepny-w-tnk-sd.html Tady se o tom můžete dočíst. |
Antonio20
![]() |
|
Takže,nedorozumění-na sd to má jet jen v plac.nabídce,po zavolání na provozovatele/do 2 dnů/,v neplaceném sd do 2016 to zatím nejede ! :(( /satkurier tnk sd/Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 907 |
![]() |
|
RE: TnK SD a Polsat?Hmm tak to je blbý, nechápu tu jejich politiku, národní programy by měli šířit v základním balíčku podle zákona ale praxe je poněkud jiná. Díky spyko. R^ ;) |
Antonio20
![]() |
|
RE: TnK SD a Polsat?To sice mozna ano,ale....pouze se servisnim poplatkem:). |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
![]() |