![]() |
|
Vypalene logo na tel.LG PlazmaPo roce a pul se mi na tel.LG model 42PT 353 u každeho programu objevuje logo Eurosportu i když tel. ma ještě záruku 6měsicu technik mi řekl že záruka se na takovou věc nevztahuje,tel.je minimalně použivana. |
emtech
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 378 |
Stránka: [ 1 ] 2 3 4 5 6 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 135 | |
![]() |
|
RE: Vypalene logo na tel.LG Plazmaděkujeme za správu-a co jako tady s tím máme dělat?Co čekáš?O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 733 |
![]() |
|
Autor: petr33Jenom jsem napsal jake jsou Ty Plazmy vynikajici. |
emtech
![]() |
|
RE: Vypalene logo na tel.LG PlazmaPlazmy od LG je třeba upřesnit.Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
Registrace: 6/2004 Příspěvků: 6 771 |
![]() |
|
RE: Vypalene logo na tel.LG PlazmaTak sa toho zbav co najskor a vyuzi teraz zlavy po sviatkoch a kup modernu LED.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Vypalene logo na tel.LG PlazmaNormální. To znám. Kup pořádnou značku. |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
![]() |
|
RE: Vypalene logo na tel.LG Plazmatak příště začínej:koupil jsem si vynikajíci plazmu od výrobce LG který vyrábí ledničky apod. :)O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 733 |
![]() |
|
RE: Vypalene logo na tel.LG PlazmaDej si tam nějaký pořádný horor, film z půlnoční džungle, nebo černošské blues a máš obraz jak víno. Zakaž manželce sledovat všechny přenosy SP v lyžování a hlavně aby u toho nespala, než se vrátíš z dvoutýdenní služebky. Je to fakt na mrtvici, když veškerý dobrý lyžování dávají na Eurosportu - a ještě ten snooker :-) |
pf09
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 3 404 |
![]() |
|
RE: Vypalene logo na tel.LG PlazmaTo si sa fuft dival na eurosport?, |
maria
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 67 |
![]() |
|
LED nekupuj,za půl roku se dovíme,že ti zní vypadávají kostky/jak z ledničky?/,je to holt smůla,ale na LG je tu těch stížností v poslední době víc a nejen na plazmy ! :-/Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 907 |
![]() |
|
Plazmaa vypálené logo programu v dnešní době?To přeci ani snad není možné nebo ne? ;) |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 450 |
![]() |
|
RE: Vypalene logo na tel.LG PlazmaA pritom by to malo mat nejaku funkciu proti tomu vypalovaniu,neda sa to aj vypnut,nie je to tvoj pripad?Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Vypalene logo na tel.LG PlazmaMáš zapnutý PIXEL ORBITER? -nebo jak se tato funkce u LG jmenuje.Předpokládám,že každá plazma má funkci ROLUJÍCÍ PRUH ,spustit co nejdřív,nejlépe přes celou noc. |
son
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 353 |
![]() |
|
RE: Vypalene logo na tel.LG PlazmaPřed několika léty tento problém tížil i věhlasnější značky, ale dnes se mi tomu ani nechce věřit.Pokud je tomu tak jak píše oznamovatel a není v návodu k použití napsáno že za určitých okolností tento stav může nastat a jak se proti tomu bránit, (což pochybuji, protože by to asi nikdo nekoupil) záruka na závadu bránící řádnému používání která je nezaviněná obsluhou platí i v tomto případě minimální dobu dvou let. Dobré by to bylo ale upřesnit třeba dotazem u ČOI emailem. Mám zkušenost, že na dotazy odpovídají. A až potom jim to "omlátit o hlavu". |
člověk
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 1 103 |
![]() |
|
emtechTo je, jak když to napíše "stará Blažková", že jí uradli tašku ve vlaku ! Mám otázky : 1) V jakém modu obrazu jí provozuješ ? 2) Jak v modu nastaven : kontras %,jas%,barvy%, 3) Nastavení: dynamika - střed - nízky, .... ? ? ? . Potom to můžem komentovat, řešit. A jetli jsi to měl VOHULENÝ v modu "APS" tak se nediv. Jo to je ten styl Ruského Rubínu. Já jedu v vše v modu EXPERT 1 a 2. R^ |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
RE: Vypalene logo na tel.LG PlazmaMám tři roky plasmu LG, používám jí i jako monitor k počítači a nikde nic vypáleného nemám. Takže buď mám štěstí, nebo ty smůlu. |
Martin79
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 1 697 |
![]() |
|
RE: Vypalene logo na tel.LG PlazmaV inom fore som nasiel mazacie video, ktore je vlastne obycajne zrnenie, tak si to pusti na celu noc a potom povedz aky bol vysledokVU+: Zero, SoloSEV2, Uno4KSE, E-85 1W-28E, 110cm 27,5W, 115cm 36E
|
dbart
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 548 |
![]() |
|
RE: Vypalene logo na tel.LG PlazmaZrnění si může pustit z analogového tuneru, na to nepotřebuje videosoubor. LG má také funkci vybělení obrazovky, ale to nevím jestli by pomohlo, nikdy jsem to nezkoušel, páč jsem to nikdy nepotřeboval. |
Martin79
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 1 697 |
![]() |
|
Autor: CESA co byste tak ještě nechtěl napsat,myslite si že jak tam mate nějake fotky satelitu že jste nejchytřejší možna že bych Vas mohl ještě poučit,takové lidi mam nejradší. |
emtech
![]() |
|
emtechKolego, Ty máš strach tady v diskusi napsat, jak to máš obrazově seřízený ??? Já ti nechci ublížit - jen poradit. A loga se vypalují těm - a teď už víš proč. R^ R^ |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
RE: Vypalene logo na tel.LG Plazmapetr33 napísal:"tak příště začínej:koupil jsem si vynikajíci plazmu od výrobce LG který vyrábí ledničky apod. :)" ...alebo: Kúpil som si vynikajúcu plazmu od výrobcu Panasonic, ktorý vyrába holiace strojčeky a pod. :laughing: |
brga
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 1 199 |
![]() |
|
Test plaziem na vypálenie - Panasonic nevyhral!http://asia.cnet.com/samsung-plasma-wins-cnets-accidental-burn-in-test-62216457.htm...čím to?! - veď je to najlepšia plazma na svete - ba čo - v Mliečnej dráhe!!! :laughing: |
brga
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 1 199 |
![]() |
|
tak mám zákazníkarok a půl plazma,běží nonstop,mají doma papouška,tak aby měl zábavu,jeli na dovolenou ,šest týdnů nonstop čt24,přijeli a vypálený pruh dole,co běží informace,dali do reklamace a dali jim novou TV,pak,že to nejde,ale toto je extrém R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
to petr33Jak sis všim, tak to téma je docela diskutující, nechce se mi věřit, že jako "zelený admin" reaguješ takto arogantně. Pak se nedivme, že to tady vypadá, jak to vypadá. Ne nadarmo se říká, že ryba smrdí od hlavy. Sorry, ale jak Tě mám jako admina respektovat, "to jseš družstevník"? /To je z "Vesničky má středisková" pro odlehčení...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 158 |
![]() |
|
RE: Vypalene logo na tel.LG Plazmatak sa nam chvalis ze kupujes šunt od LG? mam PANASONIC plazmu 4 roky a ziadne logo vypalene...skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
![]() |
|
RE: Vypalene logo na tel.LG Plazmajá používal plazmu panasonic 20 měsíců a žádné stopy po vypalování nějakých log tam nebylo :pNejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
Stránka: [ 1 ] 2 3 4 5 6 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 135 | |
![]() |
|
![]() |