![]() |
|
Televize Grundig 47 VLE 9270 BLJaký by jste prosím poradili modul CI pro Televizi Grundig 47 VLE 9270 BL,který má zabudován sat tuner ? |
Jimora
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 32 |
![]() |
|
RE: Televize Grundig 47 VLE 9270 BLNo vela ludi ho asi mat nebude. Ale mozno .........Ako si spokojny,klady a zapory? Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Televize Grundig 47 VLE 9270 BLNevím to přesně,ale Grundig jako obch.značka na TV je asi v držení Tureckého podniku Beko.Dělají pračky,TV,ledničky,ale když jsem se ptal svého servisáka na ledničky,tak říkal Beko nebrat-šrot.Je možné že i TV nic moc. |
Baron
Registrace: 2/2005 Příspěvků: 1 456 Galerie: Baron |
![]() |
|
RE: Televize Grundig 47 VLE 9270 BLJo nedavno sme sa dopracovali k tomu, ze nejaky turek,ale vraj aj znacky ako vestel,gogen atd im patria.Ta turecka firma (neviem nazov) je vraj treti najväcsi vyrobca tv v europe. Len je sranda, ze vyraba telky pod volakedy renomovanymi znackami.Nemam sajnu o ich kvalite, preto sa pytam.A co telky blaupunkt? Pokial viem kym bol blaupunkt cisto nemecky, nikdy tv nerobil,alebo sa zle pamätam? :((Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: Televize Grundig 47 VLE 9270 BLMas pravdu cez Beko to islo teraz Grundig intermedia, turek jak hovado.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: Televize Grundig 47 VLE 9270 BLTakisto aj Telefunken. |
jarosa
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 212 |
![]() |
|
Televize Grundig 47 VLE 9270 BLNejsem názoru,že GRUNDIG je šrot,měl jsem grundika 16let v CRTB teď ho mám 3rok v lcd a super,obrazově a hlavně zvukově. |
čosi1
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 54 |
![]() |
|
RE: Televize Grundig 47 VLE 9270 BLTo zakonite nemusi platit.A viete povedat, ked mate doma tie stroje ake su tam panely a podsvietenie? Beru to od ineho vyrobcu napr. LG, Sharp, Samsung, alebo maju vlastne?Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE-liquereTo by sys musel doma tu TV rozdělat sám a podíval se na nálepku na panelu(displaye).Jinak většina výrobců(kompletačů) LED+LCD panelů bere panely od Samsung,Panasonic,Philips,LG.A ti ostatní tam montují co zbyde po velkých hráčích na trhu.Už jsem viděl Sencor Ledku a ten určitě svoje panely nevyrábí. RE-čosi 1.Co kdysi byl Grundig jako pojem co do této současné doby nepatří.Není Grundig jako Grundig.Je to už obch.značka. |
Baron
Registrace: 2/2005 Příspěvků: 1 456 Galerie: Baron |
![]() |
|
@ baronAsi mas pravdu aj ked pri niektorycg znackach sa to da zistit z ciselneho kodu na nalepke, pripadne v servisnom menu prijimaca.Da sa o tom docitat na nete.Ako je to tu neviem.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
![]() |