![]() |
|
Mimo tému: Ako resetnúť tlačiareň?Mám multifunkčnú tlačiareň HP deskjet F 370 a po výmene atramentovej náplne mi bliká kontrolka náplne a tlačiareň odvtedy nefunguje. Na PC fórach som sa nič nedozvedel, preto sa s nádejou obraciam na vás. Viem, že sú tu aj fachmani, ktorí vedia poradiť i v takejto nezvyčajnej veci - Ako resetnúť detekciu atramentu v tlačiarni? |
Karner
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 2 048 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 43 | |
![]() |
|
RE: Mimo tému: Ako resetnúť tlačiareň?pri naištalovaní tlačiarne a ovládača ,ukazuje správne hladinu atramentu. Tlačiareň treba odinštalovať ,reštart pc a znovu nainštalovať. inak to nejde.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
RE: Mimo tému: Ako resetnúť tlačiareň?hmm, no skús totoVypni tlačiareň a odpoj od napájacieho káblu zo zadnej časti. Potom stlač a drž "On" a "Cancel" a pripoj napájací kábel. Uvoľni obe tlačidlá až potom, keď LED prestanú blikať. Tlačiareň bude robiť kompletný reset a množstvo atramentu bude ukazovať 100%. |
doky
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 574 |
![]() |
|
RE: Mimo tému: Ako resetnúť tlačiareň?Daval si originalni novou napln? HP si pamatuje seriova cisla poslednich dvou pouzitych naplni, takze napr. pokud treba jen doplnis inkoust hlasi stale chybu.Je potreba provest reset tiskarny, navod je na http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?docname=c00859575&cc=us&lc=en&dlc=en&product=1128316&tmp_track_link=ot_search rozbal si Cause a Solution Fuba 85, Inverto Black Premium, SG-2100A Moteck, Skystar HD2, HTPC
|
pavsla
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 509 |
![]() |
|
RE:Mimo tému: Ako resetnúť tlačiareň?Mě dnes odešla tiskárna Canon Pixma MP540.Na displeji se objevila specifická a několikrát omílaná chyba B200,která prý značí problém s tiskovou hlavou.Nová hlava stojí 1500-2000kč bez DPH.Tiskárna stála 2400,tákže ji nemá cenu opravovat,jj. :bomb:O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.
|
Saták1
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 3 291 |
![]() |
|
RE: Mimo tému: Ako resetnúť tlačiareň?kolik litru inkoustu si tim prolil ?Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
![]() |
|
@bublajsotázka pro mne nebo tazatele?O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.
|
Saták1
![]() |
|
RE: Mimo tému: Ako resetnúť tlačiareň?jj na tebeDreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
![]() |
|
@bublajsco já vím,mám ji zhruba 3 roky.Náplně jsem používal pouze značkové Canon.Na netu je ohledně výskytu chyby B200 u tiskáren Canon,hromada diskuzí.Určo nejsem sám,komu se to stalo.O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.
|
Saták1
![]() |
|
RE: Mimo tému: Ako resetnúť tlačiareň?Postupoval som podľa návodov "doky a pavsla", no kontrolka bliká ďalej. Pritom tlačiareň ukazuje 100 atramentu, keď ju pripojím k počítaču. |
Karner
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 2 048 |
![]() |
|
RE: Mimo tému: Ako resetnúť tlačiareň?http://diplotop.cz/314.php?k=7927db0e4012717edb75a365fd09211e&ID=318624&q=HP DESKJET F370skus stlačit tlačítko SCAN !? |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
RE: Mimo tému: Ako resetnúť tlačiareň?diky za info, tuhle chybu neznam. mam uz asi patou canonku a jedinej problem mam s tim, ze po trech letech prolejvani stovek mililitru inkoustu zaseru tiskovou hlavu a je pak pro me nejsnazsi takovou tiskarnu vymenit za novou. jen me lehce udivuje ze nikdo na foru zive.cz kde sem to cet nenavrhnul udelat hardreset.Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
![]() |
|
RE: Mimo tému: Ako resetnúť tlačiareň?Koukám, že je redakci totalne u r...iti téma nesouvisející se sat. příjmem. Vyhrazujeme si právo smazat témata i reakce, které obsahují vulgární výrazy, nadávky, skrytou reklamu na firmu, web, službu, témata netýkající se satelitního, kabelového či terestrického příjmu nebo poškozují dobré jméno serveru parabola.cz.VU+Duo 4K SE, Skylink, Visio Big Bisat, 8xALPS Quad. Odroid N2+, Odroid HC2, Raspberry Pi 4B. CoreElec, OMV.
|
meduzka
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 993 |
![]() |
|
neboj a nerejsou v ochranné lhůtě a brzy se naučí ! :laughing: |
tonek
![]() |
|
bublia proč si to neporadil?on ten HARDRESET je někdy HARD udělat ! :8) |
tonek
![]() |
|
@tonekJeště tet mám kyselo v ústech :)))O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.
|
Saták1
![]() |
|
a co sivečeřel ??? kyselo ?:8) |
tonek
![]() |
|
meduzkatotálně " u r...iti" to není, nenašel jsem důvod to zarazit akorát tvoje obejití pravidel.Nechceš číst nečti -chceš číst čti a nereaguj- to platí i pro jiné OK?rozumíme si?O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 733 |
![]() |
|
vyhradita musetje rozdíl ! :8) |
tonek
![]() |
|
RE: Mimo tému: Ako resetnúť tlačiareň?Tiskárny s oddělenejma patronama mají keramickou hlavu, která snadno zaschne. Pokud se to nechá, je to na velkej peníz nebo na vyhození a žádnej Superhardreset to většinou nespraví. Možná vyndat a nechat v nějakým specielním roztoku pár dní, ale to je jiná. Starý tiskárny, s jednou kombinovanou hlavou, se daly napíchnout, doplnit a i když to bylo zaschlý, nechalo se to pár dní a většinou se to rozjelo.I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší
|
Morous
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 335 |
![]() |
|
s tímto jsemse něco natrápil,už jsem to vzdal a před léty koupil laserovou,od té doby mám klid a nenabarvené ruce,kdykoliv potřebuji tisknout zapnu a mám ,co potřebuji,kvalitní,kdykoliv,nezasychá a nejlevnější tisk nakonec,ten čas s.r.a.n.í se se zaschlou tiskovou hlavou je k nezaplacení R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 328 |
![]() |
|
RE: Mimo tému: Ako resetnúť tlačiareň?barevnej laser za 1000Ehttp://www.druckerchannel.de/artikel.php?ID=3238&seite=9&t=druckqualitaet_bei_fotos prumerna inkoustovka do 210E http://www.druckerchannel.de/artikel.php?ID=3276&t=vergleichstest_drei_alleskoenner_fuer_zuhause Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
![]() |
|
RE: Mimo tému: Ako resetnúť tlačiareň?Lacna atramentova si to dohana na naplniach, draha laserovka ma zase naklady na jednu stranku nizsie.Tak ako vo vsetkom pohoda stoji peniaze.Atramentova by nemala dlho stat nepouzivana potom su problemy.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Mimo tému: Ako resetnúť tlačiareň?petr33: Pak tedy prosím, upravte si právo na mazání témata netýkající se satelitního, kabelového či terestrického příjmu tak, že jej vůbec v pravidlech nezmiňujte. A pak se krásně tluče s Vaším pravidlem č.14 o neškodném příspěvku. Pak se prosím redakce nediví, až se budu dotazovat na pečivo od řezníka a podobné hovadiny, protože mi ně určitě někdo odpoví a neporuším tím prav.č14. Nevím jak jsem pravidla obešel, snad tím, že jsem párkrát nahlásil příspěvek porušující pravidlo o (ne)tématice příjmu tv, sat signálu, ale zároveň jsem porušil pravidlo o nahlašování neškodných příspěvků. Dle redakce jsem však porušil prav.č.2 o dobré pověsti serveru parabola, díky za citrus. Bohužel respektováním mimo témat si dobré jméno serveru kazí redakce sama. Ať se na mě nikdo nezlobí, ale tady a problemtika tiskáren? Leda až na ty s parabolou, ne???? ;PVU+Duo 4K SE, Skylink, Visio Big Bisat, 8xALPS Quad. Odroid N2+, Odroid HC2, Raspberry Pi 4B. CoreElec, OMV.
|
meduzka
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 993 |
![]() |
|
meduzkaza prvé na cecíka nemáš!:laughing: za druhé já tiskárnu potřebuji k vytištění seznamu frekvencí, možností placení serpo a balíčků , nabídek balíčků, fakur a jiných nesmyslů se sat příjmem úzce souvisejícím. tak že dle mne počítač a tiskárna stejně jako internet se sat příjmem velmi ÚZCE souvisejí a bez nich jsou téměř NEMOŽNÉ. a pokud TI TO VADÍ tak zkus ten KONKURZ ! :laughing: |
tonek
![]() |
|
RE: Mimo tému: Ako resetnúť tlačiareň?On není schopen pochopit, co znamená "mimo tému".Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 43 | |
![]() |
|
![]() |