![]() |
|
DigiCorder HD S2 - asi umřel řadič HDDpřed mnoha roky jsem si koupil DigiCorder HD S2 a hned vyměnil 160 GB disk za 500 GB. Roky fungoval bez problémů, ale nedávno se disk občas zastavil a znovu roztáčel až se zastavil úplně. Zkusil jsem vrátit původní disk, taky nejede. Nesetkal se s tím už někdo? Myslíte že ho má smysl poslat do servisu nebo by oprava byla dražší než nový? Díky za rady. |
dmix
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 2 |
![]() |
|
RE: DigiCorder HD S2 - asi umřel řadič HDDExterní napájení HDD jsi zkoušel...?Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.
|
Kamil_k4
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 3 846 Galerie: Kamil_k4 |
![]() |
|
RE: DigiCorder HD S2 - asi umřel řadič HDDehm, to není USB HDD, je to digicorder |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 171 |
![]() |
|
RE: DigiCorder HD S2 - asi umřel řadič HDDTo napájení není zas tak špatný nápad..Sice je ten disk vestavěný, ale pokud tam fakt někde odešlo napájení (a to že se v něm neroztočí ani jiný disk by tomu odpovídalo).. To by bylo asi nejsnáz opravitelný, přinejhorším dalším externím trafem ;) Že bych ho zkusil napájet z vedle postaveného PC? Jenže tam už je ten nový malý konektor, ne napájení a data zvlášť jako na starých discích.. Mám se do toho pustit? Nerad bych ho úplně dorazil ;) |
dmix
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 2 |
![]() |
|
![]() |